karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

ee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Ayy harbiden ya bende unutmuşum sormayı oh çok şükür sonuç iyiyse sıkıntı yok bari o aşamayı atlattınız canım sevindim valla

Bu insanlarda bi garip ne saklıycaksın anası belli babası belli gayrimeşru değil gerine gerine söylersin hele ki bu kadar uğraşmadan sonra oh başardık diye

Senin fazla kilon yokmuş canım benim 10 kg filan vermem lazım en az hatta 15 olsa iyi olur benim için ufff çok zor

ee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Ohhh hadi canim gozunuz aydin .darisi bize

Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yine

Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yine

Bebiş için zayıflıcam mecbur bazı kadınlar var sadece göbeğinden anlıyosun hamile olduğunu ne güzel duruyo yaa ben hiç sanmıyorum öyle olabilceğimi

o bebeğin cinsiyetine göre değisiyomus canım :) eğer öne doğru sivri olursa karın erekek olurmus ama kalcalara doğru bi genişleme olursa o kızmış

kızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo ama ben ne süpriz yapcağıma karar veremdim daha doğrusu aklmda bsey yok..
Sevdigi yemekler guzel askk dolu bir masa cok istedigi gömlek pant parfum ayakkabi vs. Veee tabiki calisma cok klasik oldu demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…