karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Bu arada canim o bahsettigim arkadasimin bir tane oğlu var ayy cokk tatli bir gorseniz. Okadar israr ediyirum dr bile gitmiyor . Burayada uye olmaz yani

yarın bizim test günü bakalım nolcak adamdan önce ben stres yapıom anasını satıyım stres=benn resmen yaani...
Ayyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna oldu

Ayyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna oldu
bana da surak yapıo stresliyim ben dio kendi kendine düşünüyo öle.. aman versinlerde hayırlısıyla sonuclarımızı görürürz tedavi çizgimiz belli olur en azından hem biz her ay stres yaşıoz onlarınki bi seferlik azcık eziyet etmek lazım ama kıyılmazlar ki

Valla keske böyle bi imkanda olsa ne guzel olurdu .esim cok seviyo hamur isi ona yaptim test yaotirmaktan vazgecmesin diye
vallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artık işten çıkcamda eve gitcem yemek yetiştircem dee en iyisi sensin valla eşimin kazancı tek yetse bende çalısmıcam da iste.. hayat sartları..

vallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artık işten çıkcamda eve gitcem yemek yetiştircem dee en iyisi sensin valla eşimin kazancı tek yetse bende çalısmıcam da iste.. hayat sartları..
Olsun canim calismak her zeman icin iyidir.bende keske calissam diyorum. Sen ne is yapiyosun cnm zormu isin? Ama evliyken hic calismadim zorlanırim heralde

Sanki canlarimi aciyacak simdi burda konusmak istemiyorum .bende tahlil verde milletin gozu yakisikli sperm gorsun dedim .heee tabi tabi diyor. Valla biz neler yedik ictik her ay kan hormon o hastanede sira beklemek bile omur yiyo dr laf anlatmak en cok biz uğraşıyoruz. Tek onlarda bisey cikmasinda napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…