- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
Hoşbulduk canim.pogaca ve börek yaptim hadi hep birlikte yiyelimhoşgeldin cancağızımm
Ayyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna olduyarın bizim test günü bakalım nolcakadamdan önce ben stres yapıom anasını satıyım stres=benn resmen yaani...
hımm anladım canımm. keske gelse iki lafın belini kırardıkk :) maşallah de nazar olmasın yavrucağaBu arada canim o bahsettigim arkadasimin bir tane oğlu var ayy cokk tatli bir gorseniz. Okadar israr ediyirum dr bile gitmiyor . Burayada uye olmaz yani
afiyet olsun canımm valla açım ama çok saol davetin için tesekkür ederimHoşbulduk canim.pogaca ve börek yaptim hadi hep birlikte yiyelim
hımm anladım canımm. keske gelse iki lafın belini kırardıkk :) maşallah de nazar olmasın yavrucağa
Valla keske böyle bi imkanda olsa ne guzel olurduafiyet olsun canımm valla açım ama çok saol davetin için tesekkür ederim
bana da surak yapıo stresliyim ben dio kendi kendine düşünüyo öle.. aman versinlerde hayırlısıyla sonuclarımızı görürürz tedavi çizgimiz belli olur en azındanAyyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna oldu
şu kilolarım olmasa bodoslama atlarım emin olTeklif ederim yinede
vallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artıkValla keske böyle bi imkanda olsa ne guzel olurdu.esim cok seviyo hamur isi ona yaptim test yaotirmaktan vazgecmesin diye
Olsun canim calismak her zeman icin iyidir.bende keske calissam diyorum. Sen ne is yapiyosun cnm zormu isin? Ama evliyken hic calismadim zorlanırim heraldevallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artıkişten çıkcamda eve gitcem yemek yetiştircem dee en iyisi sensin valla eşimin kazancı tek yetse bende çalısmıcam da iste.. hayat sartları..
Sanki canlarimi aciyacak simdi burda konusmak istemiyorumbana da surak yapıo stresliyim ben dio kendi kendine düşünüyo öle.. aman versinlerde hayırlısıyla sonuclarımızı görürürz tedavi çizgimiz belli olur en azındanhem biz her ay stres yaşıoz onlarınki bi seferlik azcık eziyet etmek lazım ama kıyılmazlar ki
Baslik guzel hepimizde karbonattan tastik kopurduk simdi burdayiz
gunaydıın canım.. cook bnde fazlaBaslik guzel hepimizde karbonattan tastik kopurduk simdi burdayizeline saglik canim. Bu arada kac kilo fazlan var benim 2kilo kaldi verecegim