- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
7 kilo verdim yani 54 kiloya kadar düşmüştüm.Kaç kg verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 kilo verdim yani 54 kiloya kadar düşmüştüm.Kaç kg verdin
Ne kadar surede7 kilo verdim yani 54 kiloya kadar düşmüştüm.
Hatırlamıyorum geçen sene olan olay ama zaten düzenli şekilde su içildiğinde ilk ay 3-7 kilo civarı direk veriliyormuş..Ben 1,5 ay kadar sürede vermiş olabilirim çok kısa süreydi ama hatırlamıyorum..Üstelik diyet de yapmadım ramazan ayına denk gelmişti..Ne kadar surede
Sağol cnm teşekkürlerHatırlamıyorum geçen sene olan olay ama zaten düzenli şekilde su içildiğinde ilk ay 3-7 kilo civarı direk veriliyormuş..Ben 1,5 ay kadar sürede vermiş olabilirim çok kısa süreydi ama hatırlamıyorum..Üstelik diyet de yapmadım ramazan ayına denk gelmişti..
karbonat,suyun ph seviyesini yükseltir, 1 litre suya bir çay kaşığı atacağınız karbonat suyun ph'ını yükseltir.suyu alkali yapar, alkali suyla vücuttan asitleri atarız,bırakın zayıflamayı,sağlık için içmemiz gerekir. alkali vücut hasta olmaz. midemize hiç birşey yapmaz,midemiz yiyecekleri hazmetmemiz için sodyumbikarbonat üretir. Arkadaşlar karbonatın insan sağlığına çok faydaları var,kanserden bile korur. düzenli olarak hergün içiyorum. Bir litre suya bir çay kaşığı atıp eritiyorum, içemeyenler içine az limon yada pekmez atıp tadlandırabilirler. Ben sağlık için içiyorum. İçtiğiniz suyun ph derecesine bakın 7,5 tan az ise suyunuzu değiştirin. vücudumuzdaki ph seviyesi 7,5 ve üzeri olmalıdır, eğer
Merhaba kızlar bende bugün karbonatlı suya başladım an itibari ile. Eczanelere sordum ingiliz karbonatı 3 yerde de yoktu. bende marketten normal karbonat aldım umarım etkili olur. Günde 1 lt suyu zor içen biri olarak içebildiğim kadar içeceğim. Ayrıca suyun tadı çok güzel oldu ben beğendim
Eczaneden alacaksinArkadaşlar ingiliz karbonatı ile marketlerdeki karbonatı aynı diyor bazı kişilr gerçekten aynımı acaba yoksa illa eczaneden ingiliz karbonatımı alıcaz
Bende hiç uyku yapmadı aksine çok su enerji veriyor..Daha fazla su içip toksinlerini atmalısın o etkiyi vucüttaki toksinler de yapar..Merhaba arkadaşlar
Ben 1 hafta kullandim 20 kilo fazlam var 2 kilo verdim diyet yapmadan.Ancak cok uyku yapti. O yüzden biraktim. Gun icinde işimiz gucumuz var uyku kötü oluyor. Aynı etkiyi yapan var mi?
karbonat kaşıntı yapmaz. başka birşey alerji yapmıştır.Ya arkadaşlar ben iki gun ictim uyuz keçi gibi kaşınıyorum ellerim ayaklarım bacaklarım deli gibi kaşınıyor aranızda boyle sikayeti olan varmı