karbonatlı su

Oooo sen o şekilde yapıyorsun ben sadece sabahları ılık su ile aç karnına sadece 1 çay kaşığı günde tüketiyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 1 çay kaşığı içemem ya midem bulanır çok az koyuyorum ben karbonatı da dün içtim bu gün içemedim

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar her insanın bünyesi farklıdır bana feci gaz ve şişkinlik yapan karbonat eşime çok iyi geldi

kızlar ben yaptım bir ara. bi faydasını görmedim açıkçası. ha tuvalete çok çıkartıyor böylece atmış oluyorsunuz anladığım kadarıyla yaptığı tek şey bu. bünyeden bünyeye de değişir tabii. ben kolay kolay kabız olmam söylemesi ayıp. yani tuvalet sıkıntısı çekmiyorum (ay maşallah deyin :KK1:) ama bunun sayesinde tuvaletten beri gelemedim yani habire gir çık gir çık anam ağladı :KK43:

kızlar ben yaptım bir ara. bi faydasını görmedim açıkçası. ha tuvalete çok çıkartıyor böylece atmış oluyorsunuz anladığım kadarıyla yaptığı tek şey bu. bünyeden bünyeye de değişir tabii. ben kolay kolay kabız olmam söylemesi ayıp. yani tuvalet sıkıntısı çekmiyorum (ay maşallah deyin :KK1:) ama bunun sayesinde tuvaletten beri gelemedim yani habire gir çık gir çık anam ağladı :KK43:

Ayynennn bir de ben misafirliğe gitmiştim yatılı.İlk kullanmaya başladığım günlerdi.Bir de yanıma aldım karbonatımı programımı bozmayayım diye.Ayyy kahvaltının bitmesiyle wcye bir koşuşum var ki sorma.Bir de bitmiyor eziyet çıkıyorum wc den 5 dk sonra yine koşuyorum.Bu böyle 4 defa oldu çok utanmıştım ev sahiplerinden

Kizlar bende iciyorum ama sicak veya soguk su fark edermi birinden duydum soguk oldumu faydasi olmuyomus bilgisi olan varmi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayynennn bir de ben misafirliğe gitmiştim yatılı.İlk kullanmaya başladığım günlerdi.Bir de yanıma aldım karbonatımı programımı bozmayayım diye.Ayyy kahvaltının bitmesiyle wcye bir koşuşum var ki sorma.Bir de bitmiyor eziyet çıkıyorum wc den 5 dk sonra yine koşuyorum.Bu böyle 4 defa oldu çok utanmıştım ev sahiplerinden

İngiliz karbonatında mı böyle oldun? Normal karbonattamı ?

iPhone'den gönderildi.

Bugun icmeye basladm ingiliz krbonati soguk suyla iciyorum kizlar sicakken icemedim faydasi olurmu sizxe

Arkadaşlar,

Büyük bir hevesle okudum yazılanları. Bence müthiş bir yöntem. Üstelik bilimsel temellendirmeleri de vücut için oldukça faydalı olduğunu gösteriyor. Benim kuzen doktor, o önermişti. Mutlaka dene diye. Ben başlayalı 5 gün oldu ama daha şimdiden cildimin daha pürüzsüzleştiğini hissediyorum. Hem iştahı da kesiyor. Ama bende mide falan bulandırmadı. Nane yaprağı falan koyun cok mıde bulandırırsa. Limonu önermiyor kuzen. Asidik diye. Vücuttaki asit oranı azaltılmaya calısıldığı için, yanlış oluyormuş.

Ben de 1 lt. suya 1 çay kaşığı koyuyorum ve gunde 2 lt bu sudan, 1,5 lt kadar da normal su içiyorum. Mutlaka deneyin derim.

Arkadaşlar,

Büyük bir hevesle okudum yazılanları. Bence müthiş bir yöntem. Üstelik bilimsel temellendirmeleri de vücut için oldukça faydalı olduğunu gösteriyor. Benim kuzen doktor, o önermişti. Mutlaka dene diye. Ben başlayalı 5 gün oldu ama daha şimdiden cildimin daha pürüzsüzleştiğini hissediyorum. Hem iştahı da kesiyor. Ama bende mide falan bulandırmadı. Nane yaprağı falan koyun cok mıde bulandırırsa. Limonu önermiyor kuzen. Asidik diye. Vücuttaki asit oranı azaltılmaya calısıldığı için, yanlış oluyormuş.

Ben de 1 lt. suya 1 çay kaşığı koyuyorum ve gunde 2 lt bu sudan, 1,5 lt kadar da normal su içiyorum. Mutlaka deneyin derim.

İşe yarıyo mu ona göre bende alacağım :)

iPhone'den gönderildi.

Arkadaşlar,

Canim sen sole bari ya sicak saguk ilik su farkedermi iciyorum bari bi ise yarasin kuzenn nasil icmeni soledi:KK66: bi yardim ediver

Canim sen sole bari ya sicak saguk ilik su farkedermi iciyorum bari bi ise yarasin kuzenn nasil icmeni soledi:KK66: bi yardim ediver

Yok şekerim, normal suyu nasıl içiyorsak ona koyacakmısız. Ben oda sıcaklığındaki suya koyuyorum. Soğutunca da güzel oluyor:KK66:

ben de tavsiye üzerine başladım.. tadı kötü değil. bundan daha berbat şeyler de içtik... ben 84,5 kiloydum 2012 kasımda 9 lu çay içtim 10 ar günlük kürler halinde şu anda 68 kiloyum. 7-8 kg daha versem iyi olacak o yüzden birazda bunu denemek istedim...özellikle göbek mide yağları için... bakalaım sonuç ne olacak

çok güldüm valla. gerçekten misafirlikte hele çok sıkıntı oluyor. gidiyorsun 10 dk sonra tekrar. bir şey de yiyip içemiyorsun rahat rahat ne içsen ne yesen hooop tuvalete koş. :KK76:

çok güldüm valla. gerçekten misafirlikte hele çok sıkıntı oluyor. gidiyorsun 10 dk sonra tekrar. bir şey de yiyip içemiyorsun rahat rahat ne içsen ne yesen hooop tuvalete koş. :KK76:

Rezillik valla.Hatta aradan biraz zaman geçti başka birine anlatıyorum karbonat şöyle faydalı böyle faydalı diye.O evlerine gittiğim arkadaşta orada.Ben anlattım anlattım tam cümlemi bitirdim o arkadaş anlattığım kişiye dönüp "Yalnız kesinlikle misafirliğe giderken kullanmıyoruz.Sadece kendi evimizde kullanmaya özen gösteriyoruz,göstermeyenleri de uyarıyoruz."demişti.

Ben bir kere denemiştim geçen sene bu karbonatlı su okayını ama çok midem bulanmıştı devam ettirememiştim.
Tekrar deneyeceğim pazartesiden itibaren,ama benim bağırsaklarımda herhangi bir sıkıntım yok çok şükür sadece göbek eritmek için kullanacağım inşallah düzenimi bozmaz :KK43:

X