karbonatlı su

Akşam iftara davetliyim yanıma karbonat alsam mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen alayım suyumun içine katarım çok az

Son düzenleme:
4 bardak karnonatlı su 1 kupa Mısır püskülü iyi geceler

iPhone'den gönderildi.

Ay çok tuvalete çıkartıyor karbonatlı su 1 ılık suya aç karnına 1 çay kaşığı içiyordum sabahları ben

Ay çok tuvalete çıkartıyor karbonatlı su 1 ılık suya aç karnına 1 çay kaşığı içiyordum sabahları ben

Yoo ben hiç lavaboya gitme ihtiyacı duymadım

iPhone'den gönderildi.

Sabahları aç karnına ılık limonlu su süper

iPhone'den gönderildi.

Yoo ben hiç lavaboya gitme ihtiyacı duymadım

iPhone'den gönderildi.

İngiliz karbonatı eczaneden alıyorsun dimi?İlk üç dört gün tık yok ama sonradan başlıyorsun tuvalete amaaannnn

Sabahları aç karnına ılık limonlu su süper

iPhone'den gönderildi.

Canım ben şimdi sirkeli suya döndüm ama Ramazan sahurda yapmıyorum bitsin Ramazan yine yapıcam

İngiliz karbonatı eczaneden alıyorsun dimi?İlk üç dört gün tık yok ama sonradan başlıyorsun tuvalete amaaannnn

Ben normal karbonat kullandım

iPhone'den gönderildi.

Canım o karbonat olmaz eczaneden İngiliz karbonatı alacaksın 3,5 TL falan zaten çok bi şey değil

Tatlım en son dün dışarı çıktım kan vermeye gittim Pazartesi çıktığım zaman alacağım :) normal katirbonatın tadı da berbat dün 4 bardaktan başka içemedim :)

iPhone'den gönderildi.

Tatlım en son dün dışarı çıktım kan vermeye gittim Pazartesi çıktığım zaman alacağım :) normal katirbonatın tadı da berbat dün 4 bardaktan başka içemedim :)

iPhone'den gönderildi.

Oooo sen o şekilde yapıyorsun ben sadece sabahları ılık su ile aç karnına sadece 1 çay kaşığı günde tüketiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…