Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha önceden karbonatla fırçalıyodum dişlerimi hatta karbonata biraz limonda damlatıyodum beyazlıyo ama diş minelerinide çiziyo onun için yapmıyorum artık

hımm insanın kafası katışıyor yaama bir kez olsun denemekten zarar gelmez,dimi?:))

sakın denemeyin diş macunları bile diş minelerini çok zedeliyor. o karbonatın ufak parçaları dişleri çizer sonra içtiğiniz sigara, çay, kahve anında oralara birikerek leke yapar.

bn de çok araştrdm sonuç olarak yapıdan kaynaklı denidi ama bnu mutlaka deniycemm.. teşekkrlerr

kızlar ben denedim kabartma tozunu.hatta üstüne limonda denedim ama iç taraftan dudağımın 2 yeri yara oldu

arkadaslar ölumden baska her derde deva olan 'misvak' oneririm size israrla. hem dis etlerinizi besliyor, agiz hastaliklarina iyi geliyor ustelik bembeyaz yapiyor disleri. gunde 1 kez dahi yapsaniz farki goruceksiniz

ne zararı olcak ya ben signal vhite now kullanıorum cok işe yarıo kullanmadan önce diş ipiyle araları temızlıorum fırca grmıo cunku sonra macunla fırcalıorum en az 2 dk ! sonra da kabartma tozunu denycem yanında bakalım yaramassa öldün sen

hemen kalktım yaptım bir dk kadar fırçaladım
çok iyi temizledi muhakkak
ama beyazlatması konusunda birşey diyemeyeceğim. farketmedi.. birkaç kez daha yapacağım deişiklik olurda unutmazsam yazarım bence herkez denemeli herkezin yapısı bir olmuyo kimine yarar kimine yaramaz

bana zararı olabileceği söylendi ben diş hekimliği öğrencisiyim . okul açılınca hocalara sorana kadar kullanmamayı düşünüyorum kendi adıma

bana zararı olabileceği söylendi ben diş hekimliği öğrencisiyim . okul açılınca hocalara sorana kadar kullanmamayı düşünüyorum kendi adıma

bende tam bi diş hkimine sorrk yapmak lazım yok mudur acaba burada diordumyazınızı gördüm.... bilgilerinizi beklioruz... bakalım hocalar ne diyecek bende merk ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…