Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karbonatı bende daha önceden denemiştim hatta daha sonra piyasaya çıkan hazır diş beyazlatma tozlarındanda denedim ama diş minesini çizdiği dişlere faydadan çok zarar verdiği öğrendiğim için artık kullanmıyorum.ama ada çayı yapragıyla ovalıyorum arada sırada.

140 gayet iyi bir rakam ben yaklaşık 10 yıl önce 400 dolra evde diş beyazlatma yöntemini denemiştim.Dişlerimin alçı benzeri bir maddeyle kalıbı çıkartılmıştı ve buna uygun silikon bir kalıp çıkartılmıştı.gece yatmadan önce bu kalıplara doktorun verdiği ilacı sürüp sabaha kadar takıyordum.bu arda çay,kahve,sigara,kırmızı lahana pancar gibi dişleri boyayyan şeylerde yasaktı.gerçekten dişlerim beyazladı ama inanılmaz derecede bir fark olmadı üstelik bir sene sonra eski haline döndü.

benimde dişlerim bembeyaz bende karbonat ve kabartma tozunu duyup denemiştim..

gayet başarılı teşekkürler baylaşım için

yapmayın kızlar gözünüzü seveyim :S eğer ağzınızın içinde minik bir yara yada diş eti probleminiz varsa eğer direk kabartır hatta mikrop kaptırır..sadece dişe değil bütün bir ağza uyguluyorsunuz işlemi..farketmeden yutmak fln da tehlikeli olur ciğerleri yakar..yapılan işlem zaten geçici süreli beyazlık sağlayacak bir ömür boyu karbonat yada kabartma tozu kullanamazsınız..her gün düzenli dişlerinizi fırçalayın ağzınız mis gibi olacaktır zaten..varsın biraz sarı olsun temiz mi siz ona bakın yeterli..(die düşünüyorum:)

4 ayda bir diş hekimine görünüyorum ben diş taşları ve bayazlatma için. umarım ihtiyacım kalmaz bu yöntem ile

Ciğerleri yakarsa yemeklere de kullanmayalım o zaman olabilir mi böyle birşey Allah aşkına

diş beyazlatma ıle ılgılı kalıcı bılgısı oaln var mı?*ben doktorda temızlettııgım halde sıgara ıctıgıme belkı 1-2 aya gene sararmalar baslıyor...aslında cokda sıgara ıctıgım yok ama....

Ayy inşallah bna da ii gelir.:)
Çünkü hemen etkilenio dişlerim..Normalde beyazlar ama kahve kola derken bazen bakımsız görünebiliyorlar
Saoll.)
Hemen denicem.

Ciğerleri yakarsa yemeklere de kullanmayalım o zaman olabilir mi böyle birşey Allah aşkına

dediğin ne kadar manntıklı _? yemeklere atmayalım demissin cig cig kullanmıyorsun yemekte biseye katıstırıp kullanıyorsun burda direk uygulayacaksın arasındaki ayrımı yapabilirsin sanırım.. yanlıs yonlendirme yapmayalım arkadaslar sonucta bu dis !!
madem o kadar beyaz olması isteniyor disciyle gorusup bi yontem bulunur bi disciye sorun bakalım karbonat kabartma tozu vs iyi gelir mi yada zararı var mı diye vereceği cevabı hepimiz biliyoruz zaten

sakııın denemeyin bile. dişe çok zararı var

bencede katılıyorum sonuçta yemek yapmıyoruz karbonat kabartma katacağız dişin minesine o kadar çok zararı var ki doktorlar bile yapmayın denemeyin diyorsa demekki bi bildikleri bişi var

Birincisi ben yönlendirme falan yapmıyorum çünkü kullanın veya kullanmayın demiyorum.
İkincisi birşeyle karıştırdığın için yarattığı etkinin değişeceği anlamına gelmez.Etkisi değişecekse zaten neden kullanalım.
Her tür ayrımı rahatlıkla yapabilme yeteneğine sahibim herkes rahat olsun.
İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz nokta.

Bu tür yöntemler diş hassasiyetine neden olur. Bırakın bunları, beyazlatıcı özelliği olan diş macunları bile yapıyor, ben bi aralar bu macunları bayağı kullandım dişlerim hassaslaştı; şimdi hassasiyet gideren bi macun var onu kullanıyorum, kullanmasam hafif bi soğukta dişlerim sızlıyor.

öyle herşeyi denemyin bence zarar vermeyin sonra çok pişman olabilirsiniz diş ağrısı diş sorunları bi başka ...

kızlar böyle yöntemler sadece kısa vadede fayda sağlar. daha sonrasında dişiniz aşındığı için sararma olur. bence kullanmayın. devletin diş sağlığı merkezlerine gidin, ücretsiz temizletin dişlerinizi, bakımını yaptırın.

kızlar bencede denemeyin bu tür yöntemleri kısa vadece iyi gelse bile uzun vadedeki etkisi bilinmiyor, beyazlatıcı macunlar bile dişin rengini tuhaflaştırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…