hemen deniycem ...teşekkürler........ bende arada diş fırçama limon sıkıyorum inanamazsınız sarılık akıyo resmen...sigara kullananlar için özellikle tavsiye ederim bende:)
evet ben yıllardır ayda sadece 1 defa çay tabağına bir çay kaşığı karbnat ve içine de hafif sulandracak kadar limon sıkıp yaparım çok ta memnunum ...hiç bir zararını görmedim ...bembeyaz yapıyor :hulya:limonla karıştırıncada faydası oluyormuş diye duymuştum..
:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun
perlitli diş macunu mu markası ne mesela ?
Dis minesine ne kadar zarar verdiginizi soylememe gerek yok sanirim.
Denemeyin bu tur yontemleri arkadaslar.
Karbonatla,kabartma tozuyla disleriniz falan beyazlamaz.
Dishekimlerinin kullandigi kimyasal madde yardimiyle disleriniz beyazlar ancak.
Yani beyazlatma vaadi veren dis macunlari bile onerilmiyor genellikle dishekimleri tarafindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?