Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi defa kullandım merak ettim ve diş etim ve yanağımın iç tarafı yara oldu !! bi kullanımda böyle yapıyorsa ikinci de ne yapar bilmiyorum
en basiti bunlar yerine miswak alıp onu kullanmak hiç olmazsa bi zararı yok

katiliyorum arkadasim. dis minesine cok zarar veriyor.

geeelldiiimmm ama bende işe yaramadı önce fırçaladım sonra kabartma tozu ile fırçaladım ama normal fırçalamam gibi oldu bide ben 1 dk kadar fırçalamadım diş etlerimde acı hissi hissettim dayanamadım yani

Ben de geçen hafta yüzüme ve saçlarıma bakım yaparken dişlerim için de birşeyler yapayım dedim ve dolapta karbonat aradım bulamadım onun yerine kabartma tozu döktüm ve fırçaladım..

Sonuç mu ?

Süper oldu bembeyaz bir dişlerim oldu olmasına ama diş etlerim yandı resmen yaklaşık 1 saat diş etlerimde acı hissettim ön dişlerim yerinden çıkıcak gibi oldu..

Size tavsiyem kabartma tozunu kullanacaksanız diş fırçanıza çok az dökün benim gibi "aaa beyazlıyormuş" diyip sonra boca etmeyin

Deneyin ama dikkat edin bence, haftada birden fazla yapınca dişleri çiziyormuş oda hassasiyet yapıyormuş. annem gençken hep karbonatla beyazlatırmış dişlerinde bir süre sonra aşırı hassasiyetler başlamış doktoruda tabi 20 sene önce çare olarak hepsini kaplamış tabi şimdi çok pişman. ben bunu bildiğimden lazerle beyazlatma yaptırdım 2 sene kadar oldu hala rengi hiç bozulmadı. Çok memnunun herkese tavsiye ederim.

Bende çileğin beyazlattığına inanıyorum ve yapıyorum da şöyle ki;öncelikle dişlerinizi fırçalayın sonra olgun bi çileğe fırçanızı batırıp dişlerinizi fırçalayın ben çok memnun kaldım haftada 2 defa yapıyorum.karbonatı da sadece karbonat olarak değil limon,zeytinyağı ve karbonat'ı karıştırp fırçanızı bu karışıma batırıp öyle fırçalayın çünkü sadece karbonatla fırçalarsanız diş mineleriniz zedelenir.Bu bilgilerimi de netten araştırıp ve birebir deneyerek yazıyorum size.hepimize bembeyaz gülüşlerrr hehe

Son düzenleme:
benim dişlerim de ne kadar fırçalarsam fırçalıyım beyaz değil .çok moralimi bozuyolor hic bir zaman rahat gülemiyorum.diş beyaztlatma için ne önerirsiniz tedavi olarak yaptıran birileri var mı yardımcı olrsaanz çok sevnrim.

ilk defa duyuyorum bende bi denicem ... ama herhalde işe yarasada tekrar yapmam çünkü kabartma tozu asitli bi şey diş minelerimizi çizebilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…