Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ana kabarrtma tozu mu hani şu bildiğimiz pasta kek börek çöreğe koyduğumuz kabartma tozu haaa... vay anasını süpermiş yaa yarın hemen bende başlıyorum hadi bakalım.. şu sigara mahfetti hergün fırçalıyorum ne sensodynler ne ipanalar ne colgateler kalmıştı denemedim birde bunu deneyelim bari...

peki ne önerirsin?!

mesajı bir yıl sonra gördüm ama cevap vericem:)

bende tam bi diş hkimine sorrk yapmak lazım yok mudur acaba burada diordumyazınızı gördüm.... bilgilerinizi beklioruz... bakalım hocalar ne diyecek bende merk ettim...

ben ilk mesajımda yazmıştım aslında bu tekniğin neden olacağı durumlar, itiraf edeyim arada bende uygulamıyor değildim lisedeyken...tekrar edicem şimdi:)

dişler üzerinde mine adını verdiğimiz koruyucu bir doku var içilen kahve sigara yemek artığı lekeleri bu mineyi sarartıyor ve sonuçta dişler sararmış oluyor.
karbonat oldukça sert bir madde karbonatla diş fırçalandığında bu sarı doku kaldırılıyor, yani koruyucu doku kaldırılmış oluyor... bu yöntem uzun vadede işlersürekli sürekli mine dokusu kaldırılırsa dişlerde hassasiyet oluşur dahası mide düzensiz bir şekilde kaldırıldığı için artıkların birikimi daha kolay olur ve daha çabuk sararma gözlenir. yani bir kısır döngü oluşur

benim tavsiyem böyle bir yöntem yerine normal diş macunuyla günde 2-3 kere dişlerinize fazla baskı yapmadan fırçalamanız beyazlatıcı macunlarda dişleri aşındırır çünkü. aslında en etkili çözüm alışkanlıkları değiştirmektir

illa diş hekimine gitmeniz gerekmez, sonuçta diş beyazlatma işlemleride alışkanlıklar devam ettikçe sonuç hep aynı olur.
var olan plağı en etkili şekilde dişlerin temizlenmesi kaldırır, ama piyasadaki bazı gargaralarda uzun vadede etkili oluyor. buda dişlerin bir nebse daha parlak görünmesini sağlar.

geçen hafta diş dr. gittim bu yazıyı okumuştumm sordum kesinlikle çizer ve diş etlerine zarar verir dedi bilginiz olsun

yazıları okuduktan sonra diş hekimne sordum,önce biraz beyazlaşır zamanla dişi koruyan tabaka ortadan kalktıgı için diş dış etkenlere karsı savunmasız hale gelir ve sonunda da tahmin edebileceginiz gibi diş çürümeleri gözlemlenir dedi.yine de tercih sizin tabi

hemen deniycem ...teşekkürler........ bende arada diş fırçama limon sıkıyorum inanamazsınız sarılık akıyo resmen...sigara kullananlar için özellikle tavsiye ederim bende:)

Bunu duymmaıştım çok teşekkürler ben de sigara kullanıyorum. Diş fırçanıza macun sürüp üzerine de limon mu sıkıyosunuz yoksa sadece limonla mı fırçalıyosunuz?

bende arasıra bunu yapıyrum fakat birazda limon damlatıyorum ve gerekten bir parlaklık oluşuyor

şunuda belirteyem ki bu tarz şeyler dişi çizebiliyormuş en doğrusu ölçüsünde yapmak abartmammk

Aaaa bende ilk defa duyuyorum inanması adeta zor denince hemen sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…