Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaş kabartma tozu deneyin demiş ama bu tip şeyler dişleri aşındırır, dişlerde mikro çatlaklara sebep olur ve dişlerin kısa sürede çok daha fazla sararmasına ve zarar görmesine sebep olur.
mümkün mertebe böyle şeylerden medet ummamanızı öneririm.
diş beyazlatmak için doktorların uyguladığı office-bleaching ya da yine doktor kontrolünde verilen ve evde uygulanan home-bleaching i tavsiye ederim. dişlerin rengini 10-15 tona kadar açabiliyorsunuz böylece. ve güvenilir.
ha pahalı mı? e biraz.

bende denedim ilk fırçalamamda etkiyi fark etmek hiç zor olmadı benim için :) Yani işe yarıyor ama altını çizmek isterim alt dudağımın iç kısmı yara oldu

kabartma tozu, tuz ve biraz sıklmş limon suyunu karştrn.daha yararlı olabilir

arkdaşlar ben denedım ama öncellikle şunu belırtym 16 yaşındym sigara alkol kullanmıyorum fazla çay ve kahvede içmem fakat dişlerim küçüklükten beri fazla antibiyotıkten ve macunu agzıma aldgmda mıdem bulanıyordu fakat liseye gecınce veya 8.sınıfta falan diş macunu korkumu yendım sabah akşam fırçlaıdm fazla etkısı olmuyordu ama daha temız daha ferah ve daha saglıklıydı, limon dişlere zarar verdıgınden, ve sirke kokusu her ne kdr kotu olsada parlatma etkisi varmış ama zararı yokmuş bir çay tabagına bır paket kabartma tozu ve sirke sıktım etkisi oldu deneyn derım

yemeklerde asitli birşey yenince bile hemen fırçalamak dişi zedeliyo
asiti kesinlikle fırça ile kullanmamak lazım
dişi limonun mermeri çözdüğü gibi uzun vadede çözer çatlaklar oluşur dişte

arkadaslar bende arada nadır olarak dıs macunumun uzerıne cok az karbonat ve lımon sıkıp kullanıyorum faydasınıda goruyorum.ama zararı tabıkı oluo yanlız bunu hergun yapma taraftarı dıılım haftada bır ıkı haftada bır yapınca bundan cok buyuk zarar gorecegımızı sanmıorum

agızdakı bakterılerden kurtulmak ıcın dıs hekımlerı bıle karbonatla fırcalamayı tavsıye edıyorlar dıs mınesıne zarar veren sey lımon dur asıt usttekı mıne tabakasını erıttıgı ıcın beyazlamıs gıbı goruluyor ama aslında oyle degıl hekımlerın kullandıgı lazerler ıse lımonla aynı ısı yapıyor ggercekten dıs mınesıne zarar vermeden dısınızı beyazlatacak bırını bulmak zor ıyıce arastırın derım cunku lazerde dıs mınesıne zarar verıyor asındırarak temızleme ıslemı yapıyor 2 ay dıscı yanında calıstım oradan bılıyroum

ya sbah okudum bu konuyu ben şimdide dokturmdan gelioRuum .. doktuRuum kesnlkle byle bşe ybma dişlerine zarar verir dedi beyazlatma flnda yalan dedi heR duydgna inanma dedii.. bn denicektim ama vazgeçtim bnce sizde iyice bir araştırın benm dokturm gerçekten iyi bir doktur ve sözüne güveniyorummm..

Merhaba arkadaşlar. Ben de dişlerinin sarılığından oldukça çekmiş birisi olarak sizinle deneyimimi paylaşmak istedim. Burada geçen tüm yöntemleri kullandım diyebilirim. Ama hiç biri kalıcı bir etki yaratmıyor,ne limon,ne kabartma tozu,ne beyazlattığını iddia eden diş macunları. En sonunda canıma tak ederek eylül 2010'da diş doktoruna gittim. Office ve home olarak 2 beyazlatma sisteminden bahsetti bana,bunlardan home olan daha yararlı. Dişiniz için bir kalıp çıkarılıyor daha sonra yalnızca 5 gün boyunca opalescence isimli ilacı bu kalıba sıkıp,dişlerinize yerleştirip kullanıyorsunuz. Günde 3-4 saat yeterli oluyor. Şubat ayı bitmek üzere ve benim dişlerim hala bembeyaz. Diş minesine herhangi bir zararı olmuyor. Ücret olarak da;kalıp için 100 lira,ilaç için 40 lira ödedim. Başta çok fazla geldi bu ücret,kaldı ki öğrenciyseniz ilk başta gerek yok diye bile düşünüyorsunuz. Ama yıllardır uğraştığımı ve saçma diş macunlarına döktüğüm parayı düşününce başlamaya karar verdim. Ben çok memnunum,hepinize tavsiye ederim :)

Toplamda 140 mı ödedin ?İzmirde uygun fiyata bu işi yapabilecek bir yer arayışındayım :44:

Son düzenleme:
Ben Çanakkale'de yaptırdım,ama herhangi bir diş doktoru bu ilacın ismiyle aynı fiyata yapar muhtemelen. Bi arkadaşım İstanbulda daha ucuza yaptırdı hatta.

ben de kabartma tozunu denedim diş macunuyla fırçaladıktan sonra. sigara kullanmıyorum diş renginde hiçbir değişiklik olmadı, diş etlerim gerginleşti, bir daha yapmayacağım. normal diş macunu ile rahatlama hissi oluyo zaten, kabartma tozuyla dişin kayganlık hissini azaltıyor. dişimin normal kemik rengi bembeyaz değil ki istediğim kadar düzenli fırçalayayım kar beyaz olmaz. bembeyaz dişler daha çabuk çürüyormuş diye biliyorum. Ben temizlediğimi biliyorum, diş ipi de kullanıyorum, beyazladığı kadar arık napıyım. diş macununa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…