diş minesine zarar vermesin sakın inceltme yada diş etinde hassasiyet falan olurmu acaba
Dis minesine ne kadar zarar verdiginizi soylememe gerek yok sanirim.
Denemeyin bu tur yontemleri arkadaslar.
Karbonatla,kabartma tozuyla disleriniz falan beyazlamaz.
Dishekimlerinin kullandigi kimyasal madde yardimiyle disleriniz beyazlar ancak.
Yani beyazlatma vaadi veren dis macunlari bile onerilmiyor genellikle dishekimleri tarafindan.
Merhaba arkadaşlar. Ben de dişlerinin sarılığından oldukça çekmiş birisi olarak sizinle deneyimimi paylaşmak istedim. Burada geçen tüm yöntemleri kullandım diyebilirim. Ama hiç biri kalıcı bir etki yaratmıyor,ne limon,ne kabartma tozu,ne beyazlattığını iddia eden diş macunları. En sonunda canıma tak ederek eylül 2010'da diş doktoruna gittim. Office ve home olarak 2 beyazlatma sisteminden bahsetti bana,bunlardan home olan daha yararlı. Dişiniz için bir kalıp çıkarılıyor daha sonra yalnızca 5 gün boyunca opalescence isimli ilacı bu kalıba sıkıp,dişlerinize yerleştirip kullanıyorsunuz. Günde 3-4 saat yeterli oluyor. Şubat ayı bitmek üzere ve benim dişlerim hala bembeyaz. Diş minesine herhangi bir zararı olmuyor. Ücret olarak da;kalıp için 100 lira,ilaç için 40 lira ödedim. Başta çok fazla geldi bu ücret,kaldı ki öğrenciyseniz ilk başta gerek yok diye bile düşünüyorsunuz. Ama yıllardır uğraştığımı ve saçma diş macunlarına döktüğüm parayı düşününce başlamaya karar verdim. Ben çok memnunum,hepinize tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?