Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de december ve nem'e katılıyorum. Karbonat da kabartma tozu da kesinlikle hem dişlere hem de diş etlerine çok zararlı. Şüphe eden bir diş hekimine sorsun...

ben az once kabartma tozunu denedım evet beyazladı ama dıs etımde kanama ve dılımdede hafıfbı karıncalanma oldu ben dırdaha denemıcem saglıgı goruntusunden daha onemlı bence tercıh sızın tabı

ben az once denedım evet beyazladı ama dılımde karıncalanma ve dıs etımde kana oldu bence
saglıgı goruntusunden daha onemlı ben
bır daha denemıcem
tabı bu benım fıkrım ...

kimse denemesin diş minesini çizip sonra daha çabuk sararmasına sebep olmaktan başak hiç bir işe yaramıyor.. diş hekimleri bile 6 ayda bir kullanıyor temizleme amaçlı kullandıklarından bunu.. sadece mineniz çizilsede bişe değil.. diş etlerinizinde çekilmesine sebep olup dişlerinizin hiç bir sorunu yokken sallanmasını sağlamış olacaksınız yanlış fırçalama sonunda herşey var basit gibi görünür ama çok ciddidir.. normal macunla fırçalayın hatta değişe değişe diş hekimlerinin önerdiği direk bir macun yoktur.. sararmasındna okadar şikayetöçiysenizde sigarayı bırakın:) dişlerinizi bunu yapan ciğerlerinize ne yapıyordur bir düşünün

benimde gözüm şu reklama gitti sitemize verilmiş diş beyazlatıcı kalem hollywood smiles miş kullanan herkes memnun.
gözüm takıldı kullanan varmı ki aramzıda
?

Son düzenleme:
sadece dişhekimlerine gelen onların hastalarında kullandığı piyasada bulamayacağınız bir diş macunu var opelesence diş beyazlatma markasının macunu .. diş kliniğimizden temin edebilirsiniz isterseniz.. aama normal macunlara göre daha pahalı tabi

senin o dediğin macun alışveriş sitelerinde var ve çoğu yorumlarda olumsuz yönde :/

her ürün için mutlaka iyi yada kötü yönde eleştriler olur mutlaka.. ben diş sektöründe çalışan biri olarak profesyponel beyazlatmada bir tek bu macunu biliyorum..

peki tellere bi zararı var mı ?

Karbonatı ben de daha önce duymuştum ama kabartma tozunu duymadım ve açıkcası ilginç geldi. Denemek de fayda var...

arkadaşlar kesinlikle bunu denemeyin, ben de bir kez deneyeyim ne olacak ki dedim ama keşke hiç kalkışmasaymışım. bir kaç damla limon damlatıp denedim ben. dişlerimi öyle güçsüz ve hassas hale getirdi ki anlatamam. ekmeğin kabuğu bile sert geldi acıttı. sanki dişlerimin üstündeki koruyucu tabaka gitti odunsu kemik kaldı gibi. beyazlama filan da oldu diyemem. bir haftada ancak kendine geldi dişlerim. bu yöntemin iyi bişey olmadığı aşikar. Lütfen önermeyelim bilinçsizce.

ben birkaç sene önce duymuştum kabartma tozu ve limonla beyazlatma olayını aynen fiyasko oldu. dişinde hassasiyet olanların denememesini tavsiye ederim. dişinde hassasiyet olmayanda nasıl etkili olur bilemem :44:

Ben de denedim kızlar diş etimi kabarttı kanattı denemicem bi daha yaaaaaaaaa

al bi tane Parodontax, içerdiği papatya,ekinase, adaçayı, ratanya gibi bitki özleri ve tuz (sodyum bikarbonat) rahatla gayetde güzel 3 diş macunu var aslında birisi bu, 3 günde 1 yada gün aşırı degiştiriyorum ama içlerinde en iyisi bu merak edenler için digerleri colgate sensitive pro-relief ve ipana pearl :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…