kadının biri bugün beni gördü sen neden geliosun dedi. göbek yok üst kısım çok iyi dedim basen var biraz onları eritcem nasipse.. zaten yine bugün sürüsüne bereket insan vardı.....maşallah..inşalllahhh biz de zayıflıcazzzzz.......
başka biride tam çıktım arkamdan koşarak geldi iğneler acıtıyor mu diye sordu... aslında ilk başta hiç acıtmıyordu ama şimdi iiiice ne zaman gircek die düşünüp irkiliyorum.. tabiii kadına öyle demedim o korkuyormuş iğneden sinek ısırığı dedimmmmkorkma dedim
nasıl görüşme sizin toplu mu oluyor? örnek hasta dediğin kim
zayıflamış mı nasıl kilo vermiş? bu gidişle kafayı yiyeceğiz benim cuma günü sabah ama işim olmazsa cumartesi gelirim uğrarım.. hem seninle de görüşmüş olurum kaynatırız...:))))
dedikleri şu sabah 1 dilim ekmek üstüne sür yağı her çeşit peynir zeytin salam yumurta ye yiyebildiğin kadar öğlene kadar bişey yeme öğlende gerekirse 2 tabak yemek ye badem fındık yada cevizle ikindi börek ayran yada yoğurt içine doğra meyveyi cevizde at ye akşama canın istemesin geçte olsa 1 kase çorba iç saati önemseme karpuz falan da ye akşam eğer gün içinde canın tatlı istemiyosa doğru yoldasın dedi.doktor neler anlattı? ne yapmalıy mışız belki püf noktaları vardır..............
Eminmisin yaseminciğim annene yazık canım ya.63 kilo doğmuş olamazsın:))))Aman hiç huyum değil ama sıcak dalış yaptım aranıza.Uzun zamandır vermem lazım diyip duruyorum ama bu ara gaza geldim veririm diyorum gözümde büyümüyor.Önemli olanda öyle sanıyorum ki bu motive olmak.Ama çabuk vermek istiyorum temmuzda tatile gideceğim koca yaz yazlıktayım.Vermem şart şartCanım ya sen benden iyisin ben hayatım boyunca göremedim 63 ün altını.İnşallah olacak inanıyorum benim tek şansım heryerime dağınık kilom.Öyle tek bir yerde fazlalığım yok.En çok bacaklarımın incelmesini istiyorum sıklaşma nerelerde oluyor kol bacak bel inceliyormu yani?Benim seansım cumartesi valla inceleyimde kilo kalsada olur 38 bedene girmeyi istiyorum.Senin yolun kısa benim daha verilecek 10 kg var ideal için.
kıslar ben geldim gittim geldim kilo vermişim ama enerji seviyemi düşürmüşümmmmm ne güzel arttırmıştım yaaaaaa.... tahmin etmiştim.. öğlen çok yememiştim cezamı çektim. enerjimi salı gününe kadar arttıracağım....
Eminmisin yaseminciğim annene yazık canım ya.63 kilo doğmuş olamazsın:))))Aman hiç huyum değil ama sıcak dalış yaptım aranıza.Uzun zamandır vermem lazım diyip duruyorum ama bu ara gaza geldim veririm diyorum gözümde büyümüyor.Önemli olanda öyle sanıyorum ki bu motive olmak.Ama çabuk vermek istiyorum temmuzda tatile gideceğim koca yaz yazlıktayım.Vermem şart şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?