çok sağol canım sen en son ne zaman aldın?
ve buraya ne zaman geliyorsun??
sen şimdi normal yaptıın bselenme düzenine devam ediyorsun di mi?[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum
süpersin canım...sen de enerjik hissediyor musun??
[[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum
ıcebılırsın problem yok bıtkı caylarında yasak yok ne zaman ıstersen ınsaalah tanısırız canımtamam canım anladım .bu eksik bilgilerimi de tamamlarsak daha da iyi olacak.bundan sonra çerezimi yanımdan ayırmayayım.yine bir soru bitki çayları günün her saatinde içilebilir değil mi
benim randevu 12.30 da.inşaallah yetişirim.çünkü anadou yakasından gelecem.
canım benim 19.30 da ama ben annemin gelceğini unutup almışım o saati..saat 19 a falan çekebilirim canım..erken gidersen de alıyolar zaten di mi sorun olmuyor..çok sağol canım sen en son ne zaman aldın?
ve buraya ne zaman geliyorsun??
sen şimdi normal yaptıın bselenme düzenine devam ediyorsun di mi?[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum
işallah vermişsindir canım kaç oldun sen şimdi?
vallahi mukkemel gidiyorsun allah nazarlardan korusun ben artik seni ornek alacagim harikassinsen bu isi kivirdin gitti tutmayin nihalibugünkü menüm:
1 bardak su kalkınca
bol peynirli tek yumurtalı omlet
2 avuç fındık
1 dilim çavdar ekmek
öğle:bir tabak z.yağlı ıspanak üstü bol yoğurt
2 parça tavuk ızgara
çok az salata
ara:2 kivi
1 activia
2 avuç fındık
şimdi yola çıkcam malum başka yerde yiyemem diye yicem ama hiç aç değilim..
dün akşam da dışardaydık çorba da içmedim hiç de acıkmadım..
günde 2.5 -3 litre su içiyorum..aklıma geldikçe dolanıyorum şirket içinde olmadı ayağa kallıp sağa sola hareket ediyorum..aralarda bitki çayı içiyorum..
kızlar ben p.tesi gelcem..
şehirdışındayım belki giremem..
canim denge yok diete degilsin tatli yemeyeceksin bu kadar zaten yemegini yesen ihtiyacin olmayacakki sekerim var de kontrol ediyorlar yada ne bileyim yemiyorum zorlami bak bu kadar emek bosa gitmesin sen bos ver arkadaslari caninida sikma yoluna devam etselam hanımlar,artık işten gelince ilk açtığım sayfa burası oluyor.elimphia maaşallah ne güzel götürüyorsun diyeti.
ben bugün biraz bozdum istemeden
şu arkadaş toplantıları çok zor oluyor, yemesen dikkat çekiyor,ısrar ediyorlar .yesen olmuyor .gitmesen hiç olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.böyle kaçamak zamanlarda nasıl dengeye getirebiliriz . çok fazla kaçırmadım ama biraz tatlı yedim. ne yapmam gerek
canim denge yok diete degilsin tatli yemeyeceksin bu kadar zaten yemegini yesen ihtiyacin olmayacakki sekerim var de kontrol ediyorlar yada ne bileyim yemiyorum zorlami bak bu kadar emek bosa gitmesin sen bos ver arkadaslari caninida sikma yoluna devam et
canim 4 seans 3 kilo cok iyi uyku duzeni cok onemli bende oyleydim duzene girene kadar aylar gecti ama simdi cok sukur cunku hayatim duzene girdi benki sabah 5 kadar uyumuyordumselam kızlar bende başladığımdan beri kendimi enerjik hissedemiyorum henüz 4 seans oldu ama benim uyku düzenimde bozuk napıcam bilmiyorum ama 3 kilo verdim şimdiye kadar sadece 2,5 hafta oldu bir arkadaş fıstık yenemez mi diyordu dr. fındığın arasına 2-3 tane antep fıstğı ekleyebilirsin dedi bana en son seansta bende salı günü gidiyorum kimler geliyo o gün :)
Huuu ,huuu nerelerdesiniz bayanlar.kimseden ses soluk yok. güldal sen bizi yalnız bırakmazdın.Nasıl geçti randevun.ben cumartesi randevuya 1 saat erken gittim.sağolsun eşim götürdü.çok kalabaktı.yarım saat sonra sıra geldi.o gün geldin mi canım sen.
1 kilo vermişim.doktor iyi dedi enerjini almışsın dedi.
spor yapabilirmiyiz diye sordum kendinizi yormadan yapın dedi.benden havadisler bu kadar.mutluyum.inşaallah daha da iyi olur.hepimiz için bunu diliyorum
canım selam ben turkıyedeyım 3 gundur nete gıremedım ama cok sevındım kılo vermene aynen devam canım bende yarın gıdecegım bekelımHuuu ,huuu nerelerdesiniz bayanlar.kimseden ses soluk yok. güldal sen bizi yalnız bırakmazdın.Nasıl geçti randevun.ben cumartesi randevuya 1 saat erken gittim.sağolsun eşim götürdü.çok kalabaktı.yarım saat sonra sıra geldi.o gün geldin mi canım sen.
1 kilo vermişim.doktor iyi dedi enerjini almışsın dedi.
spor yapabilirmiyiz diye sordum kendinizi yormadan yapın dedi.benden havadisler bu kadar.mutluyum.inşaallah daha da iyi olur.hepimiz için bunu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?