yasemin peki iştah kaybı oldumu
selam esıncım kılo kaybı devam edıyor ıncelme cok ıyı sırtım kat kat ıdı sımdı hıc yok belımden 12 gogusten 8 basenden9 bacaktan 5 koldan 4 boyundan 4 cm ınceldım yakında ara verecegım 1 ay sonra gene devam yeme duzenımı bozmasam kılo vermege devam sevgılerımleslm güldal bende arada bakıyorum ama kimseler yok, sende haberler nasıl kilo kaybı varmı, son durumlar nasıl, ben hala devam ediyorum kilo kaybı yok ama incelme var :) bakalım hayırlısı 9 seansım kaldı
Selam arkadaşlar.Bakıyorumda pelince ve ben gidince kopmuş herkes.Güldal senin sanırım 50. seansın olmuştur.Geçte olsa biz kazıklandığımızı anladık.Bana gelince bayramın hemen ertesi hypoksi ye başlıyorum.Bilgi için memorial hastanesi sitesinden bilgi alabilirsiniz.Videolarından da anlaşıldığı gibi oldukça etkili ve garantili bir yöntem.Bizim fevzi gibi 15 seans yeter deyip 100 seans ödenmiyor en azından.[/QUOTselam arkadaslar ben hayatımdan memnunum benım sorunum 3 5 kılo degıl o yuzden ben yerımı buldum bu arada hypoxı ben 1 yıl once dubaı de yaptırmıstım hıc te yararını gormedım o sıstem vucudun sekıllenmesı ıcın dı guya ama hıc bır sey olmadı dıet yaptıgım halde mucıze gıbı sunuyorlar buna sinir oluyorum ben cok guzel kılo verıyorum kuculuyorum ve devam edecegım ınsaallah sevgıyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?