Karboksipunktur ile kilolara veda..

Selam canlarım.Valla ben incelmeye başladım kendime hedef koydum 15 gün olmadan tartılmıcam öyla yan etkisi olmadı bol su içiriyor o kadar.Yememe de dikkat etmiyorum açıkçası ama genede incelmem başladı.Bakalım 15 gün olsun kilo kaybını yazarım.

selam turdilnaz , bende devam ediyorum hala, 10 seans bitti 10 seansım daha var ,enerjim iyi çıkıyor, kilo kaybı gram gram oluyo ama 36 beden olmayan pantolonlarımın hepsine giriyorum hatta 48 kilo olan kuzenimin elbiselerini bile giyiyorum düşün artık, incelme gözle görülür şekilde , umarım önümüzdeki seanslarda yağlarımdan iyice kurtulurum, bu hafta tatile çıkıyorum ,doktor 15 gün sonra gel dedi, tatilde düzeni bozmassam gayet iyi, bence olay şu ki ben öle başardım, sabah öğlen ve ikindi yiyebildiğin kadar proteini alcaksın akşama katiyen yemiceksin yani meyva gibi hafif bişey olabilir oda abartmadan mesela ben 1 dilim karpuzu yanında bir dilim peynirden başka bişey yemiyorum akşam zaten aç da hissetmiyorum, olay bu kızlar ...bir ara beden ölçümü almıştım bu aralar yeniden ölçcem gelişmeleri bildiririm hepinize ...

selam kızlar nasılsınız pelınce tatıl nasıl gectı umarım ıyı gelmıstır ben zayıflamaya ıncelmeye devam edıyorum 84 oldum ama goruntu 75 ınanılmaz ben hala ınanamıyorum dıet yok bu kadar yemekle kılo vermek. artık hıc bır yalancı ılac hayatıma gıremez yola devam yalancı ılac dedım cunku bırkac aylık bır kılo verme sonrası gene husran sevgıyle kalın

selam kızlaaaar kımse yokmu nerdesınız yoksa herkes kılolarını verdımı ınsan bır haber verır ramazan ayınız mubarek olsun hepımıze hayır getırsın butun kılolarımız gıtsın sevgıyle kalın

slm güldal bende arada bakıyorum ama kimseler yok, sende haberler nasıl kilo kaybı varmı, son durumlar nasıl, ben hala devam ediyorum kilo kaybı yok ama incelme var :) bakalım hayırlısı 9 seansım kaldı

slm güldal bende arada bakıyorum ama kimseler yok, sende haberler nasıl kilo kaybı varmı, son durumlar nasıl, ben hala devam ediyorum kilo kaybı yok ama incelme var :) bakalım hayırlısı 9 seansım kaldı
selam esıncım kılo kaybı devam edıyor ıncelme cok ıyı sırtım kat kat ıdı sımdı hıc yok belımden 12 gogusten 8 basenden9 bacaktan 5 koldan 4 boyundan 4 cm ınceldım yakında ara verecegım 1 ay sonra gene devam yeme duzenımı bozmasam kılo vermege devam sevgılerımle

Selam arkadaşlar.Bakıyorumda pelince ve ben gidince kopmuş herkes.Güldal senin sanırım 50. seansın olmuştur.Geçte olsa biz kazıklandığımızı anladık.Bana gelince bayramın hemen ertesi hypoksi ye başlıyorum.Bilgi için memorial hastanesi sitesinden bilgi alabilirsiniz.Videolarından da anlaşıldığı gibi oldukça etkili ve garantili bir yöntem.Bizim fevzi gibi 15 seans yeter deyip 100 seans ödenmiyor en azından.

herkese slm
Yasemincim,bir ilaç kullanacaktın,kullandınmı,sonuç ne oldu ,birde bu gideceğin yöntem nücreti ve seansı nedir..sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,
Aslında uzun zamandır hiçbirşey yazmıyordum ama Yaseminin yazısını görünce birşeyler yazmak istedim.
Yasemin aramızda başarılı olamayanlar olmuş olabilir ama bu başaranları iğneleme hakkını bize vermiyor. Güldal halinden memnun olduğunu ve gayet iyi gittiğini yazmış. Aynı şekil de tedaviden olumlu sonuç alan ablam ve arkadaşlarım da var.
Bence kimse kimsenin moralini bozmadan keni kilo verme programına odaklansa daha iyi olur...

ıyi geceler kızlar...ben çok şükür veriyorum kilolarımı eşimde hayli fazla kayıp oldu bu işi başarmanın tek kaidesi sanırım sabır oldu olmadı derken incelmeye ve kilo vermeye başladık...fevzi beye sonsuz teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…