Gamzeli of of ne desem ki hastane medicana mı biraz bilgi verirmisin .biz gerçekten kekmişiz hemde kremalıselam kızlar...durumlar nasıl? şusıralar sık sık giremedim kusura bakmayın... benim durumum kilo vermem var ama çok çok az...seanslarımın bitmeside yaklaşıyor ... bir dostum m......a diye bir hastanede karbondioksit gazı verildiğini ve incelmenin müthiş olduğunu söyledi...30 ya da 40 dk sürüyormuş seanslar yağ olan incelme istenilen bölgelere gaz veriliyormuş yakınlarından yaptıranlar memnunmuş...üstelik 900 tl ya 16 seansı burası bitince gideceğim yer olacak... bikaç kilo için bu kadar çabaya gerek yok stres oldum ...doktorun bir dediği bir dediğini tutmuyor... kesin yasak diye listeye yazıyor sonrada yiyebilrisiniz diyor ben anlamadım bu işi...kobay durumunda gibi hissettim kendimi bu böyle gitmez..seans ücretleride düşmüş ee biz kekmiydik neden bize daha fazla ödeme yaptırıldı...üstelik bir kaç saniyelik gaz için.diğer dediğim yerde seans süresi uzun seanslar daha çok ve incelme sıkılaşma olanlarda var yok anam yok bu iş yaş...
Gamzeli of of ne desem ki hastane medicana mı biraz bilgi verirmisin .biz gerçekten kekmişiz hemde kremalı
selam herkese güldalcım senin 26 seans olmuş maddi manevi külfet , tabiki çabalamak lazım güzel şeyler için ama doktor bu işe başlarken belli olmaz 30 seansta sürebilir demedi, 5 seanstada çözülen var siz 10 seans alın rahat edin dedi, şimdi 20 diyo ,20 de olmassa 30 a kadar yolu var sanırım
Selam canım özledim valla seni.Ben 2gündür lw 6090 isimli ilaca başladım 15 günde kilo vermezsen para iadesi yapıyolar.%100 garantili ve onaylı bir ürün.Kk da verenler de çok 2 hafta sonra tartılıp sonucu yazıcam.Şimdilik bir yan etkisi yok.Banuya da söyledim incele istersen sende.Fevzi ye gelince kendi yansın derdine kaybetti bizim gibi hastaları biz adamı yücelttiğimiz gibi yerin dibinede sokmasını biliriz.Tek üzüldüğüm harcadığım zaman.Ama ramazana kadar 62 olucam aha da buraya yazıyorum.:sm_cool:Ben hala tatildeyim ok soyledim AMA yineliyim ben by yontemin kilo verdikten sonra incelmeye faydali oldugunu dusunuyorum 12 seans almistim kalan 7 seansimi zayifladiktan sonra bu amacla kullanacagim ve artik sunu iyice anladimki diyet yapip spor yaparak zayiclamaktan baska care yok mucize aradigimiz surece cooook kekleniriz Yasemin cok uzuldum canim AMa bosver yola devam
selam canım ben ıyıyım 10 kılo oldu kucume muthıs yuzum ozellıkle cok degıstı ben zaten 10 seansın yeterlı olmayacagını bılıyordum daha 13 seansım var gerkırse yıne alacagımSelam napıyosunuz güldal nasıl gidiyorrrrrr daha kaç seans gidicen canım
selam esın kusura bakma gec oldu bıraz 20 seansta gıttı bakın arkadaslar benım daha cok kılo vermememın sebebı gene benım cunku uymadım ılk 2 ay kılıt noktamı kıramıyordum sımdı her sey yolunda kendımı dınlemeyı ogrendım kısa surede hıc bır sey olmayacagını bılıyorum hele kılo vermek hıc kolay degıl kalıcı kılo vermek. serpılce senden ses seda yok ne alemdesın lyazarsan sevınırım herkese huzur mutluluk dılıyorumslm güldal ,ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu, benimde son seanslarım iyi gidiyo, 10 seansım daha var önümde bakalım sonunda ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?