selam kızlarrrrr , dün 9.seansım vardı, enerjim yine harika, 3 kere üst üste düşüşte grafik, 1 kere daha olursa tamam bu iş o zaman ara verebiliriz dedi doktor, geçen hafta 58,5 çıkıyodum bu hafta 56,5 çıktım şaşırdım doğrusu, aslında gitmeden hissetmiştim göbeğim var hala ama çevresi daralmış gibiydi demekki cidden verdim, ideal kilom 55,5 çıktı benim ama ben en az bi 53 olmak istiyom , hepimiz iyi gideriz inşallah herkese boıl şans, allah çabalarımızın karşılığını verir...
Pelincem nasıl yiyorum anlatamam ve hiçbir şişkinliğim yok.Evde yapıyorum artık kahvaltıyı bugün 2 yumurta yedim bol çeşit peynir zeytin ballı ekmek dr ne derse yapıyorum artık.Öğlende taze fasulye yemeği ve 1 porsiyon hindi döner yoğurt olcak.İkindide aynısı olcak.Akşam sadece meyve yetiyor.Bol su devam.Allahım artık bende inceldim demek istiyorum ve tüm kk daki ve fevzi beye giden tüm insanları istedikleri kiloya düşür amin:)
Serpil harikasın canım kutluyorum seni bir ara vermiş olacağım ama inşallah dönüşüm muhteşem olacak.Yasemin çabuk yaz nolmuşun?
Serpilicim ikindiyi bugün 5,30 gibi yaptım. öğleden kalan dönerimi 1 ton balığı ve mısırla ve limonla karıştırıp yedim.yasemincim doğru yoldasın devam arkadaşım kim tutar seniii:)) ben yarın gidecektim fakat evde tadilat var haftaya gideceğim. ama kendimi çok iyi hissediyorum. beni her gören aaa serpil valla incelmeye başlamışsın diyorlar nasıl sevindirik oluyorum anlatamam:))) vereceğiz biz bu kiloları maşallah:)))
Yasemİn yaaaaaaaaa Şu kavun karpuzu yeme bak serpİlde yemİyor.mısırda cızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?