Karboksipunktur ile kilolara veda..

Helal sana serpili.Yahu bazen kafayı yicem neyi yanlış yapıyoruz serpili yediklerini yazsana bi.

yasemincim benim yediklerim her gün aşağı yukarı aynı sana yazayım.
sabah : yumurta, bol dil peyniri,kaşar peyiri, beyaz peynir ve salam, çok az domates kahve.
öğle : köfte yada tavuk yanında sebze yemeği ve yoğurt
ikindi : ton balığı
akşam : sadece meyva yiyorum.
gün içersinde en az 2 lt su daha fazlasını içmek istemiyorum bu bence yeterli. çünkü iştahımı baya kapatıyor.
ben iyi bir şekilde erimeye başladım. pantolonlarım artık iyicene bollandı. geçen sene giyemediğim çok sevdiğim beyaz bir pantolonum vardı onu şimdi giyebiliyorum çok sevindirik oluyorum.
yasemincim moral bence vermenin en önemli etkeni..ben kendime inanıyorum ve vermeye çok kararlıyım.
senide moralli görmek isterim arkadaşım.

sindilcun naber napıyosun?
Serpil geldin hiçşey yazmadan gittin arkadaşım.İnsan bi ne durumda olduğunu yazar iki cümle.

pelincim o gün için inan çok özür dilerim ama tam girdim sizleri okuyup yazmak için ama acil bir yazı işi çıkınca hemen çıkmak zorunda kaldım. tekrar kusura bakma canım.

serpili seni tebrriikkkk ederimm.. süpersin..... merak ettiğim mesela meyveyi ne kadar yiyorsun? bir de öğünlerini saat kaçta yediğin konusunda beni aydınlatırsan bilgi sahibi olabilirim
kızlar bu arada ben gidfiyorum bir süre seanslara ara vereceğim.... hepinizi her zamanki gibi takip edeceğim... ve kilolarımı annemin sayesinde çünkü burada benim menüm çok düzensizdi... annnem pişir ye şeklinde verip geleceğim fazlalığımı.... hepinizden kendimde dahil güzel haberler bekliyorummm..
hepinizi öpüyorummm... kısa zamanda güzel şeyler paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz sabırlaaaa....herkese başarılar diliyorummm
PESSSS ETMEK YOKKKKKK..... HAMUR ıŞı DE YOKKKK

Son düzenleme:
Çok sağol desteğin için bu sabah itibari ile bende birebir uyucam en önemlisi inanarak devam edicem.Meyve ne yiyosun akşamları ve ne kadar yiyosun canım?Yarın seansım var bakalım neler olacak?

çok tşk ederim banucum meyvada limitim yok canım. fakat akşama hiç acıkmadığım için akşam kitap okurken biraz kiraz, kayısı ve şeftali yiyorum.
sana iyi yolculuklar diliyorum canım. güle güle git güle güle ve mutlu geri gel:)

Çok sağol desteğin için bu sabah itibari ile bende birebir uyucam en önemlisi inanarak devam edicem.Meyve ne yiyosun akşamları ve ne kadar yiyosun canım?Yarın seansım var bakalım neler olacak?

yasemincim canım ne kadar isterse o kadar yiyorum meyvayı. ama banuyada yazdığım gibi akşamları hiç aç olmadığım için biraz kiraz, kayısı ve şeftali yiyorum. bunlar en sevdiğim ve en zararsız meyvalar. kavun ve karpuz yemiyorum.
sana ve kendime destek vermek için her zaman burdayım ve yanındayım arkadaşım.. önce kendimize inanalım biz bu işi başarıcaz diyelim bak nasıl oluyor görücez.. kimsenin moralimizi bozmasına izin vermiyelim canım.
yarınki seansın için başarılar diliyorum canım.

arkadaşlar hepinize uzun bir aradan sonra merhaba...şöyle bir yazılanlara baktımda ilk zmanlarda beni motive eden arkadaşlarım benim eski ruh halime bürünmüşler...sizlere katılıyorum bendede sabır taştı...kilo veriyorum ama tekrar alıyorum...doktorun bir dediği diğerini kesinlikler tutmuyor...bir gün suratına tutmayan sözlerini vuracağım ama eşime dua etsin eşim susturuyor beni...sürekli seans artırmaları var...artık sinirlerim tepemde bu nedir yani resmen hortumla çekiliyor paralarımız...bir gün sorduğumda bana bu gazın kilo verdirmekte etkisi olmadığını söyledi eee mademmmmmm...kolajen içinse bende sıkılaşma sadece karında var oda şişmekten bacaklarım falan aynı...spor yapmaya müsade var size dedimi bilmem ama burada bir arkadaşa yapma demiş diye okumuştum... birde diyelimki kilo verdik sonradan aldık mesela gaza gerek yok listeye uyun diyor eee bu gaz nesi ara gazımı paraları ona dökmemiz için verilen...sizleri okudukça yazasım geldi ben daha senas means almam normal akupunkturla kilo vermeyi deniycem seans bitince heee bitti ve veremedim onuda dr düşünsün...yok bilmem nereye üyeymiş kimse bişey yapamazmış yemezler valla nereye üye olursan ol bu ülkede kanun var adamı kimse kendi başına buyruk bırakmaz... azarlama konusuna gelince evet uslup sert ve samimiyetsiz biri sadece seans artırımında yüzü gülüyor... kendi kilo verme konusuna gelincede resimine dikkatle bakılınca sanki dr un hormon bozukluğu troit ya da guatr problemi varmışta o hale gelmiş bir hali var...öffff ya sinir bir durum ama bu sinirimi çıkartmak için bekliyorum sonuç menfi olursa

serpili mrb canım cetvele baktım sadece 1 kilon mu kaldı verecek? toplamda kaç kilo verdin? moralim çok bozuk vermiştim aldım yine aldatılmış olma hissi beni çıldırtıyor... demin düşündümde paramın kalanını gerimi alsam diyorum zaten ekmek yoksa öğünlerimde ben kilo veriyorum normalde...sanki bu gaz vermeyi zorlaştırıyor gibi offf umarım hemen cevap verirsin valla perişan vaziyette ruh halim yolucam yaaaaaaaa birilerini:))

Ay canım yaaaaa bende aynı durumdayım ama ben doktora falan kızmıyorum biz kendimiz gittik umud ettik napalım bunuda demiş olduk bende 12 seans almıştım 5 seans gittim 2,5 kilo verdim aynen geri aldım 7 seansım daha var.Ama burda vermeyen arkadaşları gördükçe motivasyonumu fena kaybettim yeme prensibinden taviz vermiyorum ama daha öncede yazmıştım bu yeme şekli ile muazzam kilo veren ben 1 ayda aynı noktadayım gaz bana iyi falan gelmedi.Ama şu bir gerçek ki kimse bizi kandırmadı hatta ilk toplantıda hatırlıyorumda hiç ikna olmamıştım burda yasemin le banu inceliyoruz diyince ve o sıra daha motiveydiler hadi bi dene dedim.Hiç sinirlenme canım kafaya koyduk öyle yada böyle istediğimiz kiloya döneceğiz.Ama şu var ki 10 seansta zayıflarsın deniyor sonra 10 seans daha ala dönüyor.İlk 10 seansta gram vermiyorsan bi 10 seans daha niye alasın ki.Bunun bir paketi olmalı uyupta veremeyen madur olmamalı.O zaman samimiyetlerine inanılır dimi yani.Yada ikinci 10 seansta çok çok cüzi bir rakam alırsın.Ya da baştan anlaşırsın bu kilo ancak 20 seansta gider diye.Doktor sitesine bakıyorum şehir dışından gelenlere 5 seans yada hızlandırılmış seans diyorlar.Burda 3 aydır gidipte gram vermeyen arkadaşlar bir şehir dışı yapsınlar bari ne diyim.

Pelince selam canım.Banu bugün beni kandırdı valla veren nasıl veriyor devam edelim dedi inanarak yapalım serpili gibi beslenelim dondurma karpuz falan yemeyelim dedi.Bilmiyorum ya kararsızım hala son 2 seansım kaldı verdiğimi görsem devam edicem ama uzun zaman sonra bugün işyerinde tartıldım 73kg geldim ya...

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama aylardır bu konuyu takip ediyorum ve en sonunda dayanamadım üye olmya kakr verdim .Bende 10 seans alan ve sadece 1 kilo ile 1.5 kg arasında gidip gelenlerdenim nedense herkesde aynı şekilde hiçkimse fevzi bey in dediği gibi 10 5 seansda filan kilo vermiyor bırakın 5 seansı 10 seansda bile veremiyorki ben iki doğumdan sonra 30 kilo alıp 84 kg olan bir kadınım yani kilo çk ama maalesef hız yok bu sisteme inancımı tamamen yitirmiş durumdayım ve kesinlikle ticari amacın baş rollerde olduğunu düşünüyorum

Yasemin gün içinde kilo değişken olur canım ondandır sabah tartıl istersen bide canım sen dr'nin tartısına göre diyodun dimi önceki kiloları benim evde digital tartı var doğru biliyodum bende ama dr ninki 1300 gr daha az tarıyo benimkinden.Sanırım senin tartıldığın tartıda benimkinin dilinden.Ama doktor beyinki farklı malum bizimkilerden daha doğrudur sen bakma iş yerindekine bakalım seansta nolucan.
Bide canım benim 7 seans kaldı ya tatile gidip gelip sıkı bişekilde başlıycam bende şimdi sadece yediklerime dikkat edicem sonra bakalım 7 seansta düzenli bir şekilde verirsem devam ederim.Serpil benim gibi dikkat edersen yemek konusunda dediklerimi uyguluyor ben dedim diye değil doktoru iyi anlamış.Dondurma falan abartmadan çok canın isterse hafta da bir falan yemek lazım.
Full bi gidip geleyim hayırlısı ile de ....Bide ben şuna dikkat ettim haftada iki seans aldığımda iyi gidiyodu bire düşünce sapıttı benim çizgim.Zaten okudum biyerlerde gazın etkisi 72 saat diye.
Bu site motivasyonumuzu fena bozdu gelen giden olumsuz bişeyler diyor.Benim aklım iyice karıştı.Hadi canım ya asıl çok dikkatli ol serpilin menülerine bak aynen uygula çok yemek değil kaliteli yemek önemli zaten düzgün yiyince açlık falan olamaz.Yasemin süre verelim kendimize eylül başı için hedef kilo belirleyelim asılalım.Sen ne zaman tatile çıkıyodun?

Canım benim ben 10unda İzmire gidip gelicem 4 günlüğüne büyük tatil henüz belli değil.Aynen devam ediyorum dondurma karpuz yok.Akşam biiraz meyve ile bitiricem günü.ekmekte yemiyorum artık sabahları.Bu sabah evde tartıldım 70,4 dü bakalım dr da ne çıkıcak kendimi iyi hissediyorum başarıcaz hedef koydum artık başaranların bizdne neyi eksik dimi :)Canım bu arada benim kız sizin okula düştü.Ahmet hocaya ulaşamadım dün cepten sen söylermisin unutmasın biizm işi sena çökülgen diye kaydetsin beynine ::))

Kilo veren herkes yazın şuraya yediklerinizi ben kulaklarımı ve beynimi size açtım .Başka kimseyi dinlemicem vericem kiloyu bakın görün .Olumsuz herşeye kapadım kendimi yicem işte yicem ...

merhaba...haklısın pelincim kendi kararımızdı...aslında bende senin gibi ikna olmayanlardandım ama eşim için git bakalım dedim dene hiçmi hatrı yok? bu sebeble başladım...gel-git ler sürekli oluyor...arkadaşların yorumlarıda etkiliyor içimdeki ümitsizlik, umduğumu bulamamayı, tetikliyor ve bende dünki gibi yazıyorum hemen :) sorada bakıyorum bir umut bir gaz arkadaşlarda şaşıyorum bu gaz bizi fena çarpttı demek ki günümüz günümüzü tutmuyor...seanslar ucuzlasa iyi olacak ama nerde hayal galiba gidişimde diycem dr.a biraz fiyatı makul duruma getirseniz diye ama bana faydası yok biz paket alıyoruz o yüzden yaramaz yani:) bundan sonrasında da devam etmek aklımın ucundan geçirilmiycek bişey...yeme içme herşey istenilen gibi vede kaliteli ama kilo veriyoz alıyoz...yani ben daha hızlı olacağını ummuştum...bir tuhaflık var ama burada yazılanlardada doktorun dediklerindede... yani anlayamıyorum aslında ilk içime doğan hep doğru çıkar ama aksini yaptım bu sefer ...başlamamlıydım... ama girdik bu yola verdiklerimizin karşılığı belki boş olacak ama genede alınan seansları bitirmek lazım...kimseyede dr u önermiyorum zaten napimm bide onlar hüsrana uğramasın...eşim incelsinde ben sorun değilim öyle absürt bir durumum yok...kilom yakışıyo herşeyi istediğim gibi giyemesemde...ama salkım saçak bir vücud yok bende napalım bu olmadı akupunktur deniycem oda olmazsa zaten ekmek yemeği unuttum belki birde diyetisyene giderim:) nasıl olsa ümit dağıtan çok gideriz yine kek kek:)))
dr un ölçümüne göre olan fazlam aslında bana göre olmamalı ...benim kendime göre vereceğim kilo belli 8 kilo yeterli dr a kalsa hortlak gibi bişey olurum dediği kiloda...vücut yapımı bildiğim için bekliyorum istediğim kiloya gelmeyi... dediğin gibide seanslar hiç eksilmiyor nerede o şu kadar seansta incelme hayali...napalım canım ya kendi adıma diyim belki alınan olur böyle kekler oldukça çok yiyen olur paramızı yesinler ...eğer hak etmeden kazanmak gibi bir uyanıklık yaptıklarını sananlar varsa...umarım içimdeki düşünce yanıltırda yiyenler emeğini yer bizde helal ederiz...kimsenin ahı kimsede kalmaz yani o yüzden kolay yoldan şöleböle yaparak kazanmaktan yana akıl işletenler yaptıklarının doğru olmadığını iş işten geçmeden anlar...dedim ya umarım yanılırım... bakalım gelecek günler neler gösterecek ...fisfisfis

Kilo veren herkes yazın şuraya yediklerinizi ben kulaklarımı ve beynimi size açtım .Başka kimseyi dinlemicem vericem kiloyu bakın görün .Olumsuz herşeye kapadım kendimi yicem işte yicem ...

meraba yasemin...bende kilo verdim aldım bugün evde tartıldım yine vermişim değişken bir durum yani...dr a gidicez haftaya bakalım o zaman ne çıkacak...

sabah: beyaz peynir,kaşar,haşlanmış yumurta ve bir dilim uno ekmeğin üstüne yağ azcık bal haftada bir iki kez bazen ceviz 3-4 tane yiyoruz.Kiraz domates falanda işte bikaç tane .

öğle:genellikle beyaz ya da kırmızı et ızgara ya da etli sebze baklagiller...muhakkak yoğurt yiyorum...

ikindi:yoğurt bazen enerji olsun diye ki bunu hissediyorum kuruyemiş ceviz fınddık çok az meyve çok az ya da ızgara

akşam:genelde çorba çünkü yiyesimiz olmuyor fazla ya da zeytinyağlı yemek.He bazen etli yemek varsa bakla ya da sebzeden akşam onuda yediğimiz oluyor...haftada 3 ya da4 kez dondurmamız var...karpuz kavun ya da meyve akşamları yemek yanında çok çok nadir yiyoz istemiyo canımız bile

haftada birkaç kez yürüyüş yapıyorum evde 30 kadar mekik yapıyorum

Kızlar bugün seansım var.14. seansım bakalım neler doğuracak.Buarada bugün yediklerimi yaayım.
Sabah beyazpeynir kaşar peynir 2yeşil 2 siyah zeytin domates salatalık az omlet ve haşlanmış yumurta çay.
Öğlen 2 kase terbiyeli köfte yoğurt yeşil çay
ikindi büyük ton balığı limonlu 1 avuç fındık ceviz
yorumu olan varsa yazın özellikle serpili yediklerim nasıl ?:)

yasemincim sabahları yumurtanı mutlaka ye, bol kaşar ye beyaz peynir ye dil peyniri ye salam ye domatesi ve salatalığı yemesen bile olur. bunları yedikten sonra göreceksinki 3-4 saat kesinlikle acıkmayacaksın. ha kahvaltı ve öğle arası en az 1 litre su içmeyi unutma gelelim öğlene mutlaka köfte tavuk yada balığı bol miktarda ye yani iyice aman patladım diyesiye kadar ye sonra öğle ve ikindi arası gene en az 1 litre su iç gelelim ikindiye ondada eğer benim gibi seviyorsan büyükçe bir ton balığını ye inanki akşama acıkmayacaksın. akşamda istediğin kadar meyva ye. ben bu şekilde yapıyorum ve inan iyice incelmeye başladım. bugün iş yerime bir müşterimiz geldi ve bana aaa serpil hanım baya incelmişsiniz ne güzel dedi. yaaaa moralim süper oldu tabiiii. yasemincim ve diğer kızlar kaliteli yedikten sonra inanın bu iş oluyor. tabi birde kendinize inanmanızla..

yok be canım 1 kilo nerdeeee:)) benim toplamda 20 kilo vermem gerekli yani 13 kilom daha var verilecek. ben kendi açımdan yani kendim için şöyle düşünüyorum. ben kendi kendime uzun zamandır kilo veremiyordum bu dr gelmeye başladığımdan beri veriyorum. yani verdiği gaz hiç bir işe yaramasada benim moralimi yerine geteirip vermemi sağlıyor. sende kendine inan ve moralini bozma olayı böyle düşünmeye çalış bence kendini daha iyi hissedeceksin. ruh halini lütfen bozmaaa. kendini biraz motive et lütfen arkadaşım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…