arkadaşlar merhaba
kendimi iyi ifade edememiş olabilirim,kaçtığım falan yok,gayet açık ve netim,öyle olsa buluşalım demem,ben 7 gün çalışıyorum
gittiğim günleri günlük telefonla kararlaştırıyoruz,çünkü iznim yok ve ne zaman gidebileceğim belli olmuyor,dr da bunun sakıncası yok dediği için devam ediyorum,bu birincisi,ikinci olarak amacım gidip hadi toplanalım mahkemelik olalım değil..karşılıklı uzunca konuşulur ve bir toplantı talep edilebileceğiydi,çünkü dr.ile iki kelime edilebiliniyor konuşulamıyor,tabiki kimse bizi zorlamıyor lakin hiç bir şey de denemeden öğrenilmiyor,denedik ve sonuç ortada,ben sadece rahatlamak istedim inanın kışın başında bu durum başıma gelse üzülmezdim ,hayatımındaki en kilolu dönemdeyim ve ruh halimide bozuyor geçen zamana çok üzüldüm ve yazın ilk ayıda bitti,geçen aağustos ayında 49 kilo iken 8 ay sonra 63 olmak bir anda ruhumu ve bedenimi yordu,şu an ise ciddi zaman kaybettim,herkes burada sürekli aynı şeyleri söylüyor ve uyguluyor,dr.verdiği listede böyle ve biz hala okadar inançlıyızki bir hata ettiğimize inanıp alternatif yollar arıyor,artı normalde yapmış olduğumuz diyeti de daha ii yapmak adına çabalıyoruz ,peki neden ?biz zaten dr.gidiyoruz tek gaz içinmi,diyet bir tedavi şeklidir motivasyon ister ,o zaman neden dr.kontrolünde olalım,benim amacım herşeyi dr.a bırakmak ve sadece irademe hakim olmak tan geçiyordu,ama şu anda teselli ve umut arar oldum ,sıkıldım,kilo veremedim..allahaşkına nerede yalnış var...her sabah bol peynirli az domates bir bardak çay ve bir dilim tam tahıl ekmek yiyorum,öğlen bol etli sebze yemeği ,yoğurt,yiyorum,ikindi yoğurt,bir porsiyon meyve 5,6 köfte yada peynir yada sebze yemeği az olarak yiyorum yada bir avuç fındık,2 lt su içiyorum,evimin önünde park var 20 dakika yürüyorum,zaten işimde hareketli,akşam bir çorba yada az sebze yemek yiyorum,haftada 2 kere iki top dondurma..bu arada tatlı,şeker,un,pilav ,zy.dolma,kızartma,karpuz yemiyorum,bir kaç dr arkadaşımla konuştum,teknik güzel ama dr.un seni motive etmesi ve günlük her vucuda uygun kalori listeli haftalık mönü vermesi gerekir,dediler.kızrtma ye doymadın bida ye yağlı ye etli,demekle olmaz dediler,yani dr.un ilgisizlği çelişkili cvpları beni üzüyor,şu na inanın herkes internet kullanmıyabiliyor,ben okadar kilo veremeyen duydumki,ha bu arada verenide gördüm ama beni etkilemeye yetmedi,kısaca sı arkadaşalr çok üzgünüm.bu hafta son seansım var günüümü önceden ayarlayabilirsem gitmeden saatimi yazmaya çalışırım..inanın yazarken bile rahtsızım,çünkü kendime bile itiraf etmekte zorlanıyorum..10 seansta biticek istesen de seans vermem dedi,şimdide
+15 seansdan bahsediyor, bilmiyorum sağlık herşeyin başı,ama zaman ve parada var olduğumuz hayatta çok önemli,ki çok zor şartlarda çalışyorum..beni anldığınızı ümit ediyorum..sevgilerimle
Pelince eğer bitirmeye karar vediysen tedavini bitirmeye git paranı iste canım en azından paranı kurtar.Duyduğum kadarı ile iade yapıyomuş.
AYLOTİ 30 kiloyu nasıl verdin arkadaşım?
Pelincem konumuzla ilgisi olmayan biri gene girdi siteye.Konu dışı zayıflamadan bahsediliyor farkındamısın birazdan reklam başlıcak benden söylemesi.Nedir o besin takviyaei ayloti herbalife falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?