Canım benim sana ne desemki bir umuttur tutturduk gidiyoruz işte senin 1 ay oldu benim 2,5 ayı geçti aynı durum.5 ayda olsa devam edicem birazcık verdiğimi görsem 71,2-69,5 arasında tenis topu gibi gidip geliyorum.Ben usanmıcam sende öyle bu yola beraber çıktık yılmıcaz anlaştık mı ?Şu gelin gibi bizde birden versek 5kg ı sönsek hemencecik ne güzel olur di mi:) Okullar açılana kadar devam sonra görcez birbirimizi bi bakmışız erimişiz tanımamışız birbirimizi ahahahhahaha::)))opuyorumnanaktanMerhabalar sinek vızıltılarını duyar gibiyim nerdesiniz yine hele gamzeli hele nerdesin ümidi kestinde herşeyden vaz mı geçtin bu sessizlik ne ola ki?
Ben bu sabah daha bi mutluydum verdiğim rakamları almıştım ya onu yine gördüm başladığımdan beri en iyi rakamımdı az almıştım yine oraya geldim.Ama açıkçası daha gazdan pek bi fayda sağladığıma inanmıyorum sabırsız olmakta istemiyorum elbette 4 haziranda başladım nerdeyse 1 ay olmak üzere 2 kg vermiş durumdayım ve denilenin gram dışına çıkmıyorum.Bu kilo verdiren bir yöntemse bir süre içinde kilo hızla kilo vermeye başlamam lazım diye düşünüyorum çünkü ne denirse onu uyguluyorum.Başlarken bu zamanlarda 6 kg vermiş olacağım ümidi taşıyodum ama 2 kg vermiş durumdayım.Bunu tatlıyı kestiğimde bu kadar su içtiğimde zaten sağlardım hatta daha fazlasınıda.
Hala ümidim var 10 kg vermek istiyorum ama bu 10 kg bu hızla 5 ayda anca veririm 5 ayda kaç seans almam gerekir orasıda başka muamma .....Karamsar değilim ama 1 eylülde 56 kg'yi görmek istiyorum.Zaten bir görsem 2 kg aldım mı hemen vericem bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa
Canım yalnız mı kaldın bu bana da hep oluyor alacağı olsun herkesin ne diyim.Hergün bir iki mesaj yazarak bu yolda yalnız olmadığımızı hatırlamak ve aynı dertle hallenmek güzel oluyor.Öncelikle herkesin kandilini kutlamak istiyorum ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah.Hu huuuuuu nerdesinizzzzz? Kimse kalmamış valla neyse ben yazayım.Önce hepinizin kandili mübarek olsun.Öyle helva falan yemek yook .:) Bu akşam yarım tabak bamya yemeği yedim biraz yoğurtla.Şu andada soğuk soğuk karpuz yiyorum şişkinlik yaptı oda.Bu akşam praktiker markette dolaşırken baya efor sarfetmişim eve bi geldim 1lt suyu diktim kafaya.Bakalım yarın ne olcak valla bu hafta hepten uydum listeye yememişin derse açcam bu sayfayı yediklerime bak dicem .Çözül vücut çözülll tatile gitcez yaaa hadi ama bende kafayı yedim kendi kendime konuşur oldum kimsede yazmıyo takılıyorum kendi halimce :::)))
selam kızlar , bende akşamları karpuz yiyorum ama doktor ye dedi, çünkü 5 te ikindi yapıyorum 8 de 1 tabak karpuz ve karpuz beni acıktırmıyo aksine şişiriyo canım başka birşey istemiyo, birde önceden çorba sebze yiyorum akşam o zaman kilo verememiştim 1 hafta karpuz yedim sadece akşamları direk verdim , bendede böle etkisi oldu pelince :)[/QUOTE
Günün konusu karpuz oldu bana ye dediği için yedim zaten birde öğün saatleri konusunda önemli olmadığını hatta pazarları geç kahvaltı yapıldığı için karnımız acıkmamışsa geç yiyin öğleyi dedi bende iş olduğundan öyle bir sapma oldu dışarda olmasaydım zaten saatlerim hep aynıdır.Ben geç yediğimde akşamı yemiyorum sadece karpuz yiyorum o kadar.Bakalım bugün yine sorarım akşama seansım var ve ben regliyim içimde erimişim gibi bişey yok ne yalan söyleyim ama devam napalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?