Karboksipunktur ile kilolara veda..

Nilbera selam canım bu uygulamanın sahibi bizim doktorumuz fakat uygulamayı bilir bilmez uygulayan birkaç yer varmış ve onlarla mahkemeliklermiş.Sen bizi takip et istersen.Olumlu düşünürsen hızlı seanslarla farklı şehirden gelen hastaları uygalama yapıyor doktor bey.

kızlar selam önce dün yediklerimi yazayım sabah kahvaltıyı 10,30 gibi yapmak zorunda kaldım kepekli baget arasına kaşar peynir ,krem peynir ,eski kaşar,zeytin ezmesi,sosis yumurta doldurup bigüzel çayla yedim.Valla geç ve çok yediğimden akşam 5e kadar acıkmadım 5 te bir tavuk ızagara yoğurt 1 dilimd ekarpuz yedim.Akşam evde bamya yemeği ve yoğurt sonrada karpuz yedim.Kendimi iyi hissediyorum regl olduğum halde :=)

Bu sabahta kaşar peynir zeytin beyaz peynir omlet ballı kaymaklı ekmek çayla beraber.Öğlende biber dolması yoğurtla ve karpuz olcak aslında acıkmadım ama yicem .ıkindide ton balığı olcak .Havalar acayip sıcak ondanmı yoksunuz kızlar.Bu yediklerimi yarın dr a da göstercem bakalım hata varmıymış :Ç::(((

Canım benim sana ne desemki bir umuttur tutturduk gidiyoruz işte senin 1 ay oldu benim 2,5 ayı geçti aynı durum.5 ayda olsa devam edicem birazcık verdiğimi görsem 71,2-69,5 arasında tenis topu gibi gidip geliyorum.Ben usanmıcam sende öyle bu yola beraber çıktık yılmıcaz anlaştık mı ?Şu gelin gibi bizde birden versek 5kg ı sönsek hemencecik ne güzel olur di mi:) Okullar açılana kadar devam sonra görcez birbirimizi bi bakmışız erimişiz tanımamışız birbirimizi ahahahhahaha::)))opuyorumnanaktan

Hu huuuuuu nerdesinizzzzz? Kimse kalmamış valla neyse ben yazayım.Önce hepinizin kandili mübarek olsun.Öyle helva falan yemek yook .:) Bu akşam yarım tabak bamya yemeği yedim biraz yoğurtla.Şu andada soğuk soğuk karpuz yiyorum şişkinlik yaptı oda.Bu akşam praktiker markette dolaşırken baya efor sarfetmişim eve bi geldim 1lt suyu diktim kafaya.Bakalım yarın ne olcak valla bu hafta hepten uydum listeye yememişin derse açcam bu sayfayı yediklerime bak dicem .Çözül vücut çözülll tatile gitcez yaaa hadi ama bende kafayı yedim kendi kendime konuşur oldum kimsede yazmıyo takılıyorum kendi halimce :::)))

Canım yalnız mı kaldın bu bana da hep oluyor alacağı olsun herkesin ne diyim.Hergün bir iki mesaj yazarak bu yolda yalnız olmadığımızı hatırlamak ve aynı dertle hallenmek güzel oluyor.Öncelikle herkesin kandilini kutlamak istiyorum ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah.
Yasemniciğim bugün seni aradım müsait değildin sanırım.Bana yediklerin biraz yanlış geliyor doktor beyin en büyük eleştiriside saatlerinin şaşması olabilir sanırım.Karpuzu her öğün yiyin demiyor akşam yiyin diyor ki ben karpuzun tadını unuttum çünkü dediğim gibi kötü şekerli hiç birşey yemiyorum.Zaten meyve konusuna şart değil yemeseniz de olur illa yiyecekseniz akşam yiyin diyor.Senin her öğününe girmiş.Lütfen bir karpuzu araştırın yaaaaaa bu halk arasında karpuz peynir diyeti falan diye yanlış uygulamalar yüzünden masum bir meyve sanılıyor halbuki ha karpuz yemişin ha dut ha incir farkı yok.Doktor beyde okursa burayı kusuruma bakmasın, pirinç ve patatesin kilo aldırıcı yanı içerdiği kötü şekerin insülin seviyesini yükseltmesi ve yükselen insülinin çabuk acıkmaya ve depo etmeye yöneltmesidir karpuzda pirinç gibi yüksek glisemikli bir meyvedir.Karpuzu yiyen oturup pirinç pilavınıda afiyetle yesin.Cız yani cızzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlar , bende akşamları karpuz yiyorum ama doktor ye dedi, çünkü 5 te ikindi yapıyorum 8 de 1 tabak karpuz ve karpuz beni acıktırmıyo aksine şişiriyo canım başka birşey istemiyo, birde önceden çorba sebze yiyorum akşam o zaman kilo verememiştim 1 hafta karpuz yedim sadece akşamları direk verdim , bendede böle etkisi oldu pelince :)

slm kızlar
aslında selam yazacak halim bile yokkk açıkçası ne neşem kaldı ne başka bişiiii... yalan oldum yalannnnn 15 seanssssss son seansım kaldı ve bennnnn geri almışımmm çok canımmm sıkıldııııı.. ağlayacağım (((( 3 kg fazlalığım vardı keşke diyet yapıp verseydimm ne bu kadar stres olurdum ne de bu kadar üzülürdümmmmm.... offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff
dışarı çıkmak tatile gitmek bile istemiyorummmmm.. şaka gibiiiii... veremediğim fazlalığa mı yoksa geri aldığım kilolara mıı yoksa bayıldığım paraya mııııı yanayımmmm hangisineeeee

Yaseminciğim inşallah iyi haberlerle gelirsin herhalde şu sıralar seanstasındır.Ben bunu anlamıyorum işte herkesten farklı şeyler çıkıyor bende öğün atlamamak gerektiğini biliyorum kastırıp duruyorum kendimi.Ne biliyim .........Karpuzu evet doktor bey öneriyor yaaaaaa yanlış mı anlaşıldım ben kendi deneyim ve bilgime dayalı konuştum onu sadece ahhhhhhhhhh ahhhh bende veremiyorum bu yemek sistemi ile kesin vermiştim beş kg ama bu gaz durdurdu beni inşallah sonradan tıkır tıkır veririm diycem banu gibi senin gibi örnekler görünce umudumu yitiriyorum henüz 5 seans aldım ama 15 seans sonuçları ortada Ben yemek olarak çok disiplineyim:
Sabahları bol peynir az domates salatalık ceviz çay bir dilim tam buğday ekmeği
Öğlen çoğunlukla köfte yada çöp şiş yoğurt salata
ıkindi arada ton balığı ve salata yine az yoğurt yada zeytinyağlı
Akşam sebze yemeyi semiz otu yada çorba mercimek çorbası genelde ve asla havuç pataes koymuyorum içine haftada 3 gün baklagilerden katıyorum menüme ya öğlen ya ikindiye
Meyve pek yemiyorum haftada 15 taneyi geçmez kiraz oda akşamları 3-3,5 litre su içiyorum en sevdiğim şey kahveyi kestim haftada bir içiyorum asla kaçamak yapmıyorumucundaz azcık falan yok yani.
Daha ne diyim eğerki veremzsem kimse veremez diye düşünüyorum ilk on gün ilk fazlalığı attım 2 kilo 15 gündürde takıldım kaldım.Hımmmmmm birde yüyüyüş yap demişti dr her akşam istinasız 30 dk yürüyorum daha abartırım ama dr fazla sporunda iyi olmadığını yazmış gereksiz demiş o yüzden aman bir yanlışım olmasın diyorum.
Ama yok işte tık yok sizler konuştukça sen bekle kızım sabret daha ağlamak için erken diyorum.
Serpili merak ediyorum ben o iyi veriyordu naaptı acaba......Canan kayıplarda zaten anlamadım gitti nerdesin Canan'cım
Güldal'da yok ortalarda.Banucum seninle konuşuyoruz zaten ne diyim tatlım sana yüreklendirecek bir şey bulamıyorum.

Son düzenleme:
Glisemik İndeksi Tablosu

Şekerlerglikoz 100
fruktoz (meyve şekeri) 23
laktoz (süt şekeri) 46
maltoz 105
sukroz (toz şeker) 65
bal 58
Meyveler
elma 38
muz 62
kayısı-taze 57-kuru 31
kiraz 22
greyfurt 25
üzüm 25
kuru üzüm 64
kivi 52
mango 55
portakal 44
şeftali 42
erik 39
karpuz 72
kavun 65
armut 38
ananas 2 dilim 66
Ekmek-Bisküviler-Keklerbeyaz ekmek 70
elenmemiş undan yapılmış ekmek 69
çavdar ekmeği 41
pide 57
pizza 2 dilim (domates-peynirli) 60
bagel 72
kuruvasan 67
fransız baget 95
hamburger ekmeği 65
waffle 76
bisküvi-yulaflı 55-buğday unuyla 62
murfi 44
doughnut 76
sade kek 46
börek 50
müsli-kavrulmuş 43 kavrulmamış 56
conflakes (mısır gevreği)80
Tahıllar-Makarnalar
pirinç-beyaz 87-kepekli 76-basmati 58
şehriye 46
bulgur 48
kuskus 65
irmik 55
makarna çeşitleri
spagetti-beyaz 41-elenmemiş unla 37
linguine 55
gnocchi 68
fettucini 32
vermicelli 35
Baklagiller
kuru fasulye 48
barbunya 27
merçimek 28
nohut 33
soya fasulyesi 18
börülce 42
Sebzeler
havuç 49
bezelye 48
patates-haşlanmış 62-kızartma 75-fırında 85
balkabağı 75
mısır 55
Süt ve süt ürünleri
süt-tam yağlı 27-yağsız 32-çikolatalı 34
dondurma 61
yoğurt (az yağlı)33
İçecek-Cipsler-Çikolata vs.
portakal suyu 46
elma suyu 40
fanta 68
patates cipsi 54
mısır cipsi 72
pop corn (patlamış mısır) 55
fıstık (75 gr )14
çikolata 49
mars bar (çikolata)68

Banu'cuğum istemişti herkesle paylaşayım dedim bakın doktor beyin yöntemine ne kadar benzediğini farkedeceksiniz:))

MONTIGNAC DıYETı
Bu diyet bir kere ölçülere dayalı klasik reçeteleri olan bir diyet değil.Aslında kitabı almanızı ve sabırla okumanızı tavsiye ederim.YEDıKÇE ZAYIFLA VE ıNCE KAL(Alfa Yayıncılık)
Öncelikle temelde kötü şeker ve iyi şeker diye bir ayrım var.Kötü şeker bulunduran yiyecekler anlık doyum yapıyor arkadan acıkmaya sebep oluyor.ıyi şeker ise vücuda gerekli olan şeker bu bedeni kandırmıyor ve arkadan acıkma hissi yaşatıp iştah açmıyor.
1)Sabahları reçel ve katı yağ dışında peynir zeytin v.s sucuklu yumurta bile serbest sıvı yağ ile(yağı abartmadan tabiiii.
2)Et türlerini öğlenn ymeyi öneriyor.
3) Her öğüne bir süt ürünü kullanmak gerekiyor.
4)Haftada üç akşam en az mercimek kuru fasülye bezelye nohut ve benzerleri(baklagiller) yemeniz öneriliyor.Bunlar iyi şeker içeriyor.ıstersen 3 tabak dolu dolu yiyebiliyorsun.
5) Sakıncalılar ve faydalılar var.Bunların bir kısmı:
SAKINCALILAR: prinç,mısır,bulgur,karpuz,üzüm,muz,şekerli içecekler.COLA asla yok.Hazır meyve suyu yok.....patetes,pişmiş havuç
Mesela havuç pişince içindeki iyi şeker kötüye dönüşüyor çiğ faydalı pişmiş zararlı.
6)Ekmek yerine tam ekmek denen bir ekmek yemen gerekiyor marketlerde ekmek reyonlarında bulabilirsiniz.Tam çavdar ekmeği.
BU YILDIRMASIN ALIŞILIYOR.
DıYET ASLA AZ YEME ESASINA DAYANMIYOR.YADA PROTEıN KARBONıDRAT AYRIMI FALAN YOK SADECE KÖTÜ ŞEKERLER YOK.......
Ben nasıl yaptım:sabahları reçel ve yağ dışında herşeyi yedim az yağda sucuklu yumurta dahil
öğlen:köfte balık yanında salata ve yoğurt tam ekmekle tabii ve 6,7 köfte yerdim
AKŞAMLARI GENELDE BAKLAGıLLER AMA 2,3 TABAK YEDıM SALATA VE YOĞURT
Sabah ilk kalktığımda şeftali gibi sakıncasız bir meyve yedim ama burda dikkat meyveden en az 15 dakika sonra kahvaltı.yemekten 2 saat sonra meyve gibi incelikler var...ARADA MEYVE VAR AMA BU KOŞULLARA UYARAK
ÇOK CANIN ıSTERSE BıTTER ÇıKOLATA.
HAMUR ıŞı ıSTERSEN;Ben şunu yapardım arasıra:spagetti üstüne kıymalı sos sarımsaklı yoğurt mantı yanında haltyemiş:)
Ama burdada şuna dikkat ediceksin makarna değil spagetti olacak yapılışları farklı imiş çubukta değil spagetti yoğun buharda sıkıştırıldığı için kaynarken kötü şekere dönüşmüyormuş ve en fazla 10 dakika kaynıyacak yoksa spagettideki karbonhidrat kötü şekere dönüşüyor.
valla yarım paketi bu şekilde yerdim ama haftada bir falan.
ışin özü bu arkadaşlar ama kitabı okuyun tavsiye ederim.
Sanırım anladınız acıkma yok asla ama tatlı yok işte şekerli olduğu için ama ben pazarları sütlübir tatlı yedim de.
Ve bu diyette hergün tarıldım ilk 5 günden sonra yarım yarım gidiyor ve motivasyonun artıyor.Bide şu var ki bu verdiğim kiloyu yıllarca korudum almadım bu yıl adet düzensizliği için kullandığım ilaçlar kilo yaptı .VE BU REJıM ıNSANI ıNANIN DıNÇLEŞTıRıYOR DAHA DıNAMıK VE HAREKETLı OLUYORSUNUZ.Tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
ben bir kere yazdım ve sizlerden bir cvp alamadım.Aldığım tek cvp insanların moralini bozmamam ile ilgili cvp oldu.yazmim dedim ama devamlı takip ediyorum ve kendimde moral almaya çalışıyorum.ailem bana büyük destek veriyor harfiyen herşeyi uyguluyoruz,herkes bildiği için gittiğim yerde yada işyerimde de sıkıntı olmuyor,kısaca bana ne denirse onu yapıyorum yapıyorum ama doktora gidiyorum bir dediği birini tutmuyor,sizleri okuyorum,kafam karışıyor..bildiğim bir gerçek iki kilo verilse insanlar sevindirik oluyor,normalde sevinilecek birşey değil,psikolojik olarak çok kötüyüm
10 seans ta sadece 2 kilo verip 3 kilo geri aldım,inancım sfır,geçen zaman ve verdiğim para çok üzüyor,şu ana kadar 10 kere zayıflamam lazımdı çünkü ben ilk kez kilo alıyorum doğum hariç,ve çok çabuk verebilen bir yapım var.dr bey de doğruluyor yapın müsait neden olmuyor dediklerimi yapmıyorsun diyor,karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum,şaşkınlıktan mı vyada bize asla müşteri muamelesi yapılmadığındanmı bilinmez,(müşteri velinimet ya)benim teklifim hala geçerli arkadaşlar,dilerseniz toplanalım görüşelim,bir karar alalım,olmayınca biz yapamadık oluyor 10 gr.verilse dr.bey verdirdi oluyor,dilerim ve isterimki bu söylediklerimden utanırım,inanın büyük üzüntü içersindeyim ..bu da yetmezmiş gibi bir kaç arkadaşımada sebeb oldum,ve onlarda çok bozuk durumdalar..hepinizden cvp bekliyorum.sevgilerimle

Selam kızlar sanırım beni bekliyorsunuz dün teyzemin ölüm yıldönümüydü giremedim nete.300g vermişim regl olduğum halde enerji iyi aşağı düşmüş grafik biraz.Konuştum dr la ve tavrını hiç beğenmedim .Bana 10-15 seans yeter diyen kişi şimdide ek seans ücreti 50 tl diyerek 15 seans daha al dedi.Yemeğe bu kadar para dr a bu kadar para bide kilo vermemek açıkçası moralman çöktüm.Ebru hanım sakın kesme devam et dedi.Ben hep yanlış yapmşım yeni başlamışım doğru beslenmeye dr a güvenmemişim sorgulamışım işi gevşek tutmuşum.Ücret konusunda pazarlık yapmak istedim açıkçası farklı fiyat uygulamalarını bildiğim için cevap olarak bu işi dr yapıyor asistan falan değil buda benim ücretim dedi.Kararsızım açıkçası kilo veren örnerk hastaları gösterdi.ankaradan gelen yaşı geçkin bir bayan ayda 2 kere gelmiş nerdeyse her geldiğinde kilo vermiş 84den 73 e düşmüş.Bana sabah erken ye dedi bu seferde kahvaltıyı öğlende yemeğini ikindide ye akşam canın istemiyosa yeme dedi.Valla şaşkınım.Şu kilo verenler çıkın ortaya neyi nasıl yapıyosanız yazın allah aşkına burdakilerin hepsi yanlışı nerde yapıyor bilelim.Son 2 seansım kaldı inişim devam ederse valla gözümü karartıp alıcam yeniden.Sıkıldım artık yazın ortası ve hala duba gibiyim.Dün kilo veren arkadaşım gökçeyi gördüm valla inanamadım ya kızın cildi bile parlamış.Güzellik gelmiş 38 beden giyiyor yaaa çıldırıcam yakında:((((

Pelincem montignac ta spor yapılmıyormu canım valla haftaya benim karboksi bitiyor başlayayım senin şu diyete normal yaşama uyan bir yapısı var diyetin.Kasacağını sanmıyorum doğrusu.Reglimde bitiyor seanslarda bırakmayı düşünüyorum dünyanın parası gitti yahu ...

turdilnaz gelelim sana cevaba.Bak canım ortada bir gerçek var biz kilo veremiyoruz ve bunun sebebi dr a göre biz yanlış yapıyoruz o yapacağını yapıp gazını veriyor.Kurallara uymayan biziz ve bu konuda bizi kimse zorlamıyor kendi isteğimizle gidiyoruz.Ben ordaki kızlarla da konuştum dr bazı vücutları çözemiyor dediler bana.Belkide biz onlardanız.Ama şuda bir gerçek kilo verenler de var hani bunu dr sanal hastalarla gösterse inanmıcam belki ama benim yakınımda veren 3 kişi var benim bizzat gördüğüm.Toplansakta yapılabilecek bir şey olmucak.Polemik yapmanın kimseye faydası olmucak.
En kötüsüde şuraya çıkıp biride ben kilo verdim deyip yazmıyor adam gibi.Canan dediler oda kaçtı gitti.Yahu nerdeyseniz çıkında ortaya savunun şu dr u .Bizde bilelim hatamızı.

Pelince kitabı hemen almaya karar verdim .Son 2 seansı pazartesiden başlayarak senin montignacla denicem senden ricam ortalama neler yiyecez sen nasıl yedin şöyle bir anlat bakalım bacım.Seninkide olmazsa kilo bekçiliğiyle vericem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…