Serpil canım sende güzel önerilere var rica ediyorum neler yiyosun öğlen ikindi ve akşam yazarmısın canım.Hani birgünlük yediklerin değil öğünlerde tercihlerin tatlım.
Kızlar haberler kötü ben gene 71,2 ye kilitlendim.Enerji berbat grafik tepe taklak tavan yaptı.bugün seansa eşimle birlikte girdik doktor baya konuştu bizimle.Önce ben bugün ne yediğimi söyledim yanlışın nerede olduğunu sormak adına hepinize yazıyorum.
Sabah peynir zeytin krem peynir biraz simit ve çay öğlen işyerinde şinitzel vardı kesmedi beni gittim lokantaya büyükçe bir karnıyarık yanında ayranla.İkindi ton balığı limonlu ve bikaç zeytin çay.Bol su 3,5lt kadar.Bana doğru besleniyosun dedi.Bikaç örnek gösterdi grafiğimin aslında çok kötü olmadığını olacağını söyledi tabi ben atladım hemen 12.seans ve 3 seansım kaldı dedim.Merak etme dedi olacak şu an vücudunda bişeyler tamir ediliyor benim bilmediğim rahatsızlıklar olabilirmiş.Yemeye devam dedi olmaması imkansız dedi haftada 2 kez alcak takviye seanslar vericek ve seni zayıflatıcaz dedi cumaya tekrar çağırdı birde regl çok yakın takma kafana rahat ol dedi.Ya bu adam ne zaman gitsem aklımı çeliyor orda herşey mantıklı geliyor uygulamada ben sapıtıyorum.Eh benimde vücut amma direndi fevziye bakarsınız kıramıcak benim vücudun inadını zayıflatamadığı tek hasta ben olucam :::::)))))
selam kızlar ben geldım pelınce ben saat 2 40 ta senın ıcın erken geldım sen 10 dakıka once cıkmıstın bızde ebru hanımla sohbet ettık ben 900 gram odem almısım yagdan 200 gram vermısım cok korkmustum cunku son gunlerde bıraz kacırmıstım aldıgımı dusunuyordum dr demıstı enerjını alınca 2 kg verırsın demıstı ısı karıstırdım gene ama duzelecek bılıyorum yasemın bozma moralını olacak ben cok sısım bu benı rahatsız edıyor ama normalmıs kolajen durumu benımde esım bu gun gelıyor ınsaalah farkeder verdıgımı yoksa yandım pelınce alma verme bıraz olacak senın bunyen ıyı fazla problem yasamayacaksın serpıl sen masaalah ıyısın hepımız butun sorunları arkamızda bırakırız ınsaallahBende veriyodum ama bu hafta almışım 400 gr sadece hafta sonu saatlerimi şaşırdım çünkü şehir dışında gezmedeydim ama yasak bişey yemedim.Bide dışarda olduğumdan çok su içemedim.Ne biliym canım sıkıldı ama yine aynı sistem devam sen ikindidede mi protein alıyorsun serpili
Gamzelide yok oldu nerdeki acaba.Güldalla Yasemininde bugün seansları var bakalım onlar nasıl gelecek
Valla canım 4 köfte minnacıktı doymadım küçük ton balığı açtım bende bademle yedim öyle fazla değildi.İkindiyi yapamadım bugün akşam 18,45te yemek zorunda kaldım hamburgerin içini yedim 3 köfte yani yanında da3 adet tavuk parçası mc nuggets akşamı 10 gibi yapıp karpuz yada meyve yicem.bu sefer cumaya bende vereceğim içimden bir ses öyle diyor ve arkadaşlar çözülme olunca çok hızlı giidyormuş kilolar.yasemincim öğlen biraz fazla olmamışmı hem ton balığı hem köfte, şöle önceden bende patlayana kadar ye olarak algılıyordum bu olayı ve 2 porsiyon tüketiyodum, 6 seans kilo veremedim tabi akşamlarıda yiyordum hafifte olsa , sonra doktor, doyduğun an yeme dedi abartma dedi, artık çok yemiyorum doygunluk gelir gelmez kalkıyorum masadan bide akşamları hafif te olsa yemek yemiyorum sadece meyve, ve sonuç 6 günde 700 gr gitmiş , buda benden :)
Güldal'cım sen bişey demedin gelirim diye çok üzüldüm bak şimdi.Bende işim bitince durmadım hiç.Oğlumunda arkadaşı vardı yanımızda bizde kaldı akşam.
İnşallah dediğin gibidir bünyemde direnmeden veririm kiloları.Ben inatla doğru birşekilde beslenmeye devam edeceğim.Akşam eşimde sabrımı sınıyor en sevdiğim şu çikolata drajeler vardır ya her çeşidinden almış getirmiş bu yapılır mı diye kızdım ya canım tatlı falan istemiyor ama bu kadarıda fazla.Ama yemiycem önüme gelene yedirip bir an önce bitiricem isteyen varsa buyursun:)))
Yasemin canım sana hep bu kelimeyi kullanıyorum bravo arkadaşımhiç ama hiç rotayı şaşma bakalım bu hafta hatta bir gün önceden menülerini yazda yatıralım masaya.....
Esin'ciğim kutlar başarılarının devamını dilerim canım.
Yasemin al bunu oraya kopyala canım
http://ticker.7910.org/wg__70__11LS...NhYnJpbSBrYWxtYWRpIGhhZGlpaWlpaWlpaWlpaWk.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?