Valla ben çözemedim bu işi oraya gidiyorum her seansta ya çıkıyorum 71,2 ye ya iniyorum 69,5a ha her 69,5 olduğumda sevindirik oluyorum.Ama 2,5 ay oldu ya nedir bu halimiz dayandım su içmeye yemek yemeğe.Ne desem bilemiyorum artık sıkıldım artık beynen bile vermek istemiyorum ben bu süreçte diyet ve spor yapsaydım en az5kg vermişitm .Sonuçta para verdim bitiricem seansları.Ama hiç umudum kalmadı.İnşallah ben yanılırım ama olmuyor işte.selam kızlar, yasemin canım bende seninle aynı durumdayım , bugün 7.seansıma gitcem, ama verdim diyemem çünkü hala aynıyım şiş hissediyorum kendimi, ama başladım bi kere ve yarıda kesmek istemiyorum, bugün doktor yine bana enerji yok dicek , bende çığrımdan çıkıcam :) artık doktordan bi liste isticem kendisi yazsın ne yiceğimi o zaman bana bırakınca ben halledemiyorum demekki
Serpili merhaba sen pek benim yazdılarımla ilgilenmiyorsun anlaşılan önemli değil sağlık olsun.Kaç kg ile başladın ve nasıl veriyorsun bu kiloları yazarmısın.
bu arada serpil seni tebrik ederim 7 seansta 6 kilo çok iyi, ama senin fazla kilon ne kadar,sanırım kilolu kişiler daha çabuk veriyo, ben,m 4 kilo fazla kilom o yüzden gram gitmedi
Ben gittim bugün malesef 400 gr almış durumdayım dolayısı ile enerjim düşmüş zaten veriyorsan enerjin yüksek alıyorsan düşük demek enerji yüksekken kilo almak diye bişey yok.Son iki gündür beslenmem düzensizleşti gezerken insanları kendime uydurmam mümkün değildi.Kötü yemedim ama yemeksiz kaldım.Ne biliym keyfim kaçtı birazzzzzzz ama şu bir gerçek ben mucize beklemiyorum.Serpil sen haftada bir mi gidiyorsun?Ben haftada iki ile başladım son bu hafta 7 güne düşürdüm sanki 2 daha iyi.
serpil regl olmanın pek önemi yok çünkü orda vücut sumu toplamış yağmı o gözüktüğü için, kiloluda çıksan sudan dolayı olduğunu sölüyor, bende gitcem bu akşam 6,30 gibi ordayım, 100 gr vermiş olayım bari, nasıl besleneceğimi bilemiyorum olmuyo olmuyo olmuyo
yasemincim bak sende benim yazdıklarımı kale almıyosun valla:)))) bende regl olucam bu haşde gideyim mi gitmeyeyim mi diye sormuştum.. hadi bakalım sende bana cevap veresin:))) ne yapayım karar veremiyorum.. biraz şiştim çünkü.. bugün yarın olucam ne dersin akıl verebilirmisin bana:)))
Canım ben isyerinden yazıyorum sürekli açamıyorum ben regl iken gidilirmi diye sormuştum sorun olmaz dedi dr ve gitmiştim bende bugün regl olmak üzereyim 12.seansım bu akşam bakalım neler olcak?
Bende veriyodum ama bu hafta almışım 400 gr sadece hafta sonu saatlerimi şaşırdım çünkü şehir dışında gezmedeydim ama yasak bişey yemedim.Bide dışarda olduğumdan çok su içemedim.Ne biliym canım sıkıldı ama yine aynı sistem devam sen ikindidede mi protein alıyorsun serpili
Gamzelide yok oldu nerdeki acaba.Güldalla Yasemininde bugün seansları var bakalım onlar nasıl gelecek
Canım ben isyerinden yazıyorum sürekli açamıyorum ben regl iken gidilirmi diye sormuştum sorun olmaz dedi dr ve gitmiştim bende bugün regl olmak üzereyim 12.seansım bu akşam bakalım neler olcak?
evet ikindide de protein alıyorum pelin. ya ton balığı yada köfte yiyorum.. eğer hiç bir şey yoksa yoğurda ceviz fındık ve badem koyup öyle yiyorum.
Kızlar haberler kötü ben gene 71,2 ye kilitlendim.Enerji berbat grafik tepe taklak tavan yaptı.bugün seansa eşimle birlikte girdik doktor baya konuştu bizimle.Önce ben bugün ne yediğimi söyledim yanlışın nerede olduğunu sormak adına hepinize yazıyorum.iyi haberlerini bekliyorum mutlaka yaz olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?