Karboksipunktur ile kilolara veda..

Valla ben çözemedim bu işi oraya gidiyorum her seansta ya çıkıyorum 71,2 ye ya iniyorum 69,5a ha her 69,5 olduğumda sevindirik oluyorum.Ama 2,5 ay oldu ya nedir bu halimiz dayandım su içmeye yemek yemeğe.Ne desem bilemiyorum artık sıkıldım artık beynen bile vermek istemiyorum ben bu süreçte diyet ve spor yapsaydım en az5kg vermişitm .Sonuçta para verdim bitiricem seansları.Ama hiç umudum kalmadı.İnşallah ben yanılırım ama olmuyor işte.

Serpili merhaba sen pek benim yazdılarımla ilgilenmiyorsun anlaşılan önemli değil sağlık olsun.Kaç kg ile başladın ve nasıl veriyorsun bu kiloları yazarmısın.

ah yasemincim çok özür dilerim... seninle ilgilenmez olurmuyum hiç.. bundan sonra hep senle ilgilenicem söz:)
ben 92 kilo ile başladım canım. doktor en baştan bana enerjimi yüksek tutmam için yapmam gerekenleri söylemişti. bende aynen uyguluyorum ve şimdilik her şey yolunda gözüküyor. yani her seansta gittiğimde kilo vermiş oluyorum. enerjini hep yüksek tut diyor bende yapıyorum elimden geldiğince. ama bu haftasonu gittiğimde enerjimi çok daha iyi buldu.. böyle 2 seans daha gidersem çok daha hızlı kilo verebileceğimi söyledi hadi hayırlısı bakalım.
canım sende nolur moralini bozma.. istediğin kiloya mutlaka geleceksin. ben yıllardır vermeye çalışıyordum ama bir türlü kendimi adapte edemiyordum. sonunda çizgimi buldum galiba:) bu işin en önemli ayrıntısı protein.. alabildiğin kadar protein almalısın.
görüşmek üzere yasemincim:)

bu arada serpil seni tebrik ederim 7 seansta 6 kilo çok iyi, ama senin fazla kilon ne kadar,sanırım kilolu kişiler daha çabuk veriyo, ben,m 4 kilo fazla kilom o yüzden gram gitmedi

esincim ben 92 kilo ile başladım ve 20 kilo vermem gerekiyordu.. 6 kilosu gitti.. geriye kaldı 14 kilooo.. bak bu tezin doğru olabilir valla ne diyim.. inşallah benimki böyle sürekli gider.. ama bir yerde mutlaka yavaşlayacaktır. ilkten yerleşik olmayan kilolar hızla gidiyor. sonrası sanırım daha yavaştan gidecek.
ama kararlıyım geçte olsa güçte olsa istediğim kiloya mutlaka geleceğim:))

canım arkadaşlarım benim yanımda sizler inanın çok daha iyi durumdasınız. moraliniz beni görünce yerine gelsin. benim vermem gereken 14 kilo varrrrrrrr sizlerin sadece 3-4-5 gibi kilolar ne olur dert etmeyin. mutlaka vereceksiniz.. ah ah ben ne yapayım haaaa... bir dört kilo daha versem hemen gidip kendime bir elbise alacağım:))))))))) yıllardır içimde ukte vallahiii:)))))
hadi kızlarrrrrrr kim tutar biziiiiii:)))))))))

yasemincim kendini biraz rahat bırak... verecem diye sıkma.. relaks olllll.. bak göreceksin vereceksin. ben sana inanıyorum arkadaşımmmmm

yasemincim bak sende benim yazdıklarımı kale almıyosun valla:)))) bende regl olucam bu haşde gideyim mi gitmeyeyim mi diye sormuştum.. hadi bakalım sende bana cevap veresin:))) ne yapayım karar veremiyorum.. biraz şiştim çünkü.. bugün yarın olucam ne dersin akıl verebilirmisin bana:)))

serpil regl olmanın pek önemi yok çünkü orda vücut sumu toplamış yağmı o gözüktüğü için, kiloluda çıksan sudan dolayı olduğunu sölüyor, bende gitcem bu akşam 6,30 gibi ordayım, 100 gr vermiş olayım bari, nasıl besleneceğimi bilemiyorum olmuyo olmuyo olmuyo

Ben gittim bugün malesef 400 gr almış durumdayım dolayısı ile enerjim düşmüş zaten veriyorsan enerjin yüksek alıyorsan düşük demek enerji yüksekken kilo almak diye bişey yok.Son iki gündür beslenmem düzensizleşti gezerken insanları kendime uydurmam mümkün değildi.Kötü yemedim ama yemeksiz kaldım.Ne biliym keyfim kaçtı birazzzzzzz ama şu bir gerçek ben mucize beklemiyorum.Serpil sen haftada bir mi gidiyorsun?Ben haftada iki ile başladım son bu hafta 7 güne düşürdüm sanki 2 daha iyi.

pelincim ben ilk önce haftada 2 gidiyordum. dr artık gerek yok dediği için haftada 1 gidiyorum ki zaten hafta içi gitmeye vaktim yok.

yanıtın için tşk ederim esin:) bak beslenmenin en önemli kuralı proteini bol alıcaksın ekmekten börekten tatlıdan makarnadan pilavdan uzak durmalısın ve düzenli yemelisin. o zaman enerjim gerçekten yüksek oluyor. yumurtanı ye bol peynirini ye etini tavuğunu balığını ye yanında da sebzeni ve yoğurdunu yedinmi sorun kalmıyor.

Canım ben isyerinden yazıyorum sürekli açamıyorum ben regl iken gidilirmi diye sormuştum sorun olmaz dedi dr ve gitmiştim bende bugün regl olmak üzereyim 12.seansım bu akşam bakalım neler olcak?

selam kızlarrrrr yasemincimmmmm nasılsınnnn? moralimizi bozmuyoruzzz kızım yaaaa

sakin olll derin derinnn nefes allll yok gitmiyor falan demiyoruzzzzz.... bizim yerleşmişşş kalıp kalıp yağlarımız elbet yolunu bulacak gitmak içinnnn.... saatinde yiyeceğizzzz..... yemek yemek diye kafamıza takıp durmayacağızzzz....... yoksa stresssssss stresss eşittir moral bozukluğu = yağların erimemesiiiiiii.... güzelllikkkk....

Bende veriyodum ama bu hafta almışım 400 gr sadece hafta sonu saatlerimi şaşırdım çünkü şehir dışında gezmedeydim ama yasak bişey yemedim.Bide dışarda olduğumdan çok su içemedim.Ne biliym canım sıkıldı ama yine aynı sistem devam sen ikindidede mi protein alıyorsun serpili
Gamzelide yok oldu nerdeki acaba.Güldalla Yasemininde bugün seansları var bakalım onlar nasıl gelecek

Canım ben isyerinden yazıyorum sürekli açamıyorum ben regl iken gidilirmi diye sormuştum sorun olmaz dedi dr ve gitmiştim bende bugün regl olmak üzereyim 12.seansım bu akşam bakalım neler olcak?

tşk ederim yasemincim:) bende iş yerimden yazıyorum vakit buldukça.. asla moral bozmuyoruz tamam mı canım.. kilolar değil biz kazanmalıyız..

evet ikindide de protein alıyorum pelin. ya ton balığı yada köfte yiyorum.. eğer hiç bir şey yoksa yoğurda ceviz fındık ve badem koyup öyle yiyorum.

evet ikindide de protein alıyorum pelin. ya ton balığı yada köfte yiyorum.. eğer hiç bir şey yoksa yoğurda ceviz fındık ve badem koyup öyle yiyorum.

Serpil canım sende güzel önerilere var rica ediyorum neler yiyosun öğlen ikindi ve akşam yazarmısın canım.Hani birgünlük yediklerin değil öğünlerde tercihlerin tatlım.

iyi haberlerini bekliyorum mutlaka yaz olurmu ?
Kızlar haberler kötü ben gene 71,2 ye kilitlendim.Enerji berbat grafik tepe taklak tavan yaptı.bugün seansa eşimle birlikte girdik doktor baya konuştu bizimle.Önce ben bugün ne yediğimi söyledim yanlışın nerede olduğunu sormak adına hepinize yazıyorum.
Sabah peynir zeytin krem peynir biraz simit ve çay öğlen işyerinde şinitzel vardı kesmedi beni gittim lokantaya büyükçe bir karnıyarık yanında ayranla.İkindi ton balığı limonlu ve bikaç zeytin çay.Bol su 3,5lt kadar.Bana doğru besleniyosun dedi.Bikaç örnek gösterdi grafiğimin aslında çok kötü olmadığını olacağını söyledi tabi ben atladım hemen 12.seans ve 3 seansım kaldı dedim.Merak etme dedi olacak şu an vücudunda bişeyler tamir ediliyor benim bilmediğim rahatsızlıklar olabilirmiş.Yemeye devam dedi olmaması imkansız dedi haftada 2 kez alcak takviye seanslar vericek ve seni zayıflatıcaz dedi cumaya tekrar çağırdı birde regl çok yakın takma kafana rahat ol dedi.Ya bu adam ne zaman gitsem aklımı çeliyor orda herşey mantıklı geliyor uygulamada ben sapıtıyorum.Eh benimde vücut amma direndi fevziye bakarsınız kıramıcak benim vücudun inadını zayıflatamadığı tek hasta ben olucam :::::)))))

Pelincem bu akşam evde misafir vardı açamadım tel.iYazdım buraya okursun canım gene kandırdı beni dr.Cumaya ordayım gene.Dua edelim de vaktimiz boşa gitmesin umudu silmiştim zaten.Ama bu bir süreç bu yazı adadım karboksiye bir daha yılmıcam üzülmücem olacak ya olacak.Okullar açıldığında bi bakmışın rüzgardan uçar olup havada çarpışmışız canım benim :::))

ınşallah canım inşallah bende cuma gideceğim tekrar haftada bir yaramadı bana da.Az para vermedik ama daha önemlisi ne deniyorsa yapmak için bütün hayatımı buna göre yaşıyorum.En sevdiğim ortamları bırakıp tıpış tıpış evime gelip sağlıklı beslenme mücadelesi veriyorum.Bu işin olmazı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…