günaydın kıssslarrrr... güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....
valla ben yine fazlaca kaçırdım dondurma falan yasemincimmm bakalım yarın ne olacak bugün gidemicem... sayın bakanımız nimet çubukçu hanfendiyle tanışma merasimi var... pehhhhhh
kendilerini bayılırım daaaa... idolümdür....
yasemincim canımmızı sıkmak yokkk elbet birgün kavuşacağızzz istediğimiz kilolaraa..... pesetmek yokkk. kafamıza takmayacağızzzz...yiyeceğizzz tabiii alışveriş listesi kabaracak cebimiz boşalacakkk..
senin seans ne zaman benim yarın olacak yani az sonra yarına erteleyeceğim.:)
canan cım nerdesiiiiiiiiiin sakın kaybolma sen bana umut verıyosun cananım canımyerimseniben
canan selam nasılsın?
sen neler yapıyorsun yeme içme nasıl gidiyor? ben biraz abarttım valla...
Yasemin yapma be tatlım ben size özendimde başladım.Bende merak ettim sor doktora nedenini bakalım bizide bilgilendir olur mu?
Banu Nimet hanımı görmüşken şu sbs'yi kaldırmasını söyle ufacık yavrular dersane okul arasına sıkıştı ne zaman oyun oynayacak bir spor faliyetine katılacaklarmış sor canım.Geleceğe psikolojik problemli nesiller yetiştiriyoruz de.Bunu yaparsa benimde favorim olur valla.Oks'nin gözünü seviyim gelen gideni aratır.Hiç içime sinmiyor bu durum ......
Neyse ben şeyide merak ediyorum vücut için ideal yağlılık oranı normal sağlılıklı bir bedende%21-%24 arasıymış canan dedi ki %27'ymiş başlarken şimdi%1 miş.Bu doğru bir durum olmuyor o zaman .........
Sizde başlangıç ve şimdiki yağ oranlarınızı yazarmısınız arkadaşlar lütfennnnnnnnn.
Bide bugün okadar uykulu bir halim vardı ki normal miktar uyumuştum halbuki.Bu gazın böyle bir etkisi oldu mu acaba sizde.Esne esne bi hal oldum okulda:))
Bide ben şimdilik öyle çok abartılı yiyemiyorum açıkçası.Çünkü sabah kahvaltıda bir dilim ekmek bitince daha boş boş peynir falan yiyemiyorum.
Sabah peynirli az zeytinli cevizli kahvaltı yaptım.
Öğlen haşlama tavuk, zeytinyağlı enginar,salata ,az çorba yoğurt
İkindide yine enginar peynir falan yiyeceğim akşamda mercimek çorba.
Bi süre yazayımda gerekirse uyarın beni olur mu?
merhaba gamzelı oncelıkle moralını bozma ılk baslarda bende de cok sıskınlık oldu ama zamanla gecıyo merak etme emınım zayıflıcaksın.bu arada dokrotumuz ıdeal kılosunda ıdeal kılomuz yasa boya gore farklılasıyo ılle ıdeal oldugumuzda tıg gıbı gorunmemız sart degılİyi akşamlar kızlar...yazdıklarınız okudum özellikle dikkatimi şişme konusu çekti...benimde karnım çok şiş zaten şişti şimdi dahada bir şiş durumda...sanki pompayla şişirilmiş gibi..ya da hamiş gibi kaydirigubbakcemile2 inanın moralim bozuk nasıl vericez şu yağları balları? bende enerji düşük kilo hep aynı ya da yükselişte denileni yapıyorum doktor iyi beslen diyor...yediklerimle kırk fakir doyar yahu nereme yiycem cokacimcoook zayıflamak istiyorummmmmmmmmmm ...off zayıflarız dimi kızlar ??????????????????????? hep bu işaret kafamda acaba???????? dr.un göbeği var demişiniz benim dikkatimi çekmedi ama hanımı hamiş değilse sanki onda var gibi ya da kıyafetinden mi öyle gördüm bilmem? gerçi onun kilosu iyi o kadar göbüş olsa ohhhhhhh ne ala nerde şekerim( bugün çok sevdiğim bi pantalonumu giydim arabaya otururken bir pattttttttt sesi hehe pantalonu patlattım ay çok komikti ne hale geldim yahu dedim güldüm..allahtan ana dikiş sağlamdıda ortada birşeyimiz çıkmadı :))) bu kadar olur yani...kıyafet almak istiyorum ama zayıflama umuduyla frenliyorum bu isteğimi zayi olacak verdiğim paralar diye:) canandan başka zayıflayan kimse yok mu başka tek örnek cana var önümüzde daha çok örnek bizi dahada gaza getiricek :) ben umudumun kırılmasını istemiyorum borçlana borçlana gidiyoruz dr a
canım o kadar rahatsızım kı her seye dusman gıbı bakıyorum reglım 10 gun gectı sıstıkce sıstım enerjım dusuk tek tesellım yaglılık oranım 56 dan 50 ye dusmus tek olumlu sey bu cok bunalıyorum kendımden bıle sıkıldım bı hastalansam daha ıyı olacagım bu arada kızlar kılo veren cok canan sadece bızım ulastıgımız tek kısı bence yeter bıle harıka bır ornekablacıgım merak etme ben burdayım sadece su son bır hafta yogun gectı ayrıca gorusmeyelı 63.5 olmusum sen de olacaksın hıc uzme kendını gececek bu gunler bı bakıyosun kı kılolar gıtmıs basarmaya calısırken zor ve uzun gıbı gelıyo ama bak ben ayın bırında 6.ayıma gırdım el frenını cektım sımdı eskısı gıbı olmama 6 kılo kaldı darısı senın sızın hepımızın basına allaha emanet ol sırf senın ıcın söz her aksam bakıcam buraya opuyorum senı :):)
canım o kadar rahatsızım kı her seye dusman gıbı bakıyorum reglım 10 gun gectı sıstıkce sıstım enerjım dusuk tek tesellım yaglılık oranım 56 dan 50 ye dusmus tek olumlu sey bu cok bunalıyorum kendımden bıle sıkıldım bı hastalansam daha ıyı olacagım bu arada kızlar kılo veren cok canan sadece bızım ulastıgımız tek kısı bence yeter bıle harıka bır ornek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?