Karboksipunktur ile kilolara veda..

Benim oğlum yaşını geçmesine rağmen emdiği için metobolizma doktorum kesinlikle izin vermedi bilgilerine

bizim böyle bir durumumuz yok ama istersen kendin bizzat arayp ya da doktorlarsitesi .com adresinden dr a kendin soruyu yöneltebilirsin... o sana hemen geri döner.....

GÜnaydın banuuu, ya ŞıŞlık demıŞsın ben kendımı baŞından berı hep ŞıŞ hıssedıyorum Özellıklede gÖbek Öne doĞru ılerlıyo sÜreklı

yaa benim kalçam şişş canım yaaa ve ağrıyorr... napcaz yaaaa niye yaaaa
benim yarın seansım varrrrr.... haberiniz olaaa....

yasemincim yyaaaaa ben dondurma yedim üst üste 2 gündür yerken pişman değildim ama şimdi azıcık pişmanlık hissediyommm....

yasemincim yyaaaaa ben dondurma yedim üst üste 2 gündür yerken pişman değildim ama şimdi azıcık pişmanlık hissediyommm....

Banucum ben bugün resmen kendimden nefret ediyorum canım sanki heryerim şiş ve patlıcak gibiyim aslını sorarsan sıkıldım da bu işten kilo gitmiyor ve incelme durdu balon gibiyim daha ne kadar beklicez ya cumartesi gelsin dr a da patlıcam sonunda sıkıldım valla havada yağmurlu hepten sıkıyo insanı.Görelim şu mucizeyi artık.

arkadaşlar merhaba..
hepiniz şu şişlikten bahsediyosunuz.. bu suyu az içmekten olabilirmi acaba? bende bir ara şişiyordum fakat suyu fazla içmeye başladıktan sonra şişlik yaşamıyorum. genede bunu dr sormak lazım. ben cumartesi gideceğim bakalım durumum ne çıkacak çok meraktayım.
benim daha önce gittiğim bir doktor vücuttaki ödemden dolayı oluşan şişliğin bol su içerek atılacağını söylemişti.

Herkese merhaba,

ben daha önce bir kez yazmıştım. Benim sorunum sizlerinkinden biraz farklı. Ben kilo vermek için değil vücudumun sıkılaşması için gidiyorum. 1,57 boyundayım 44,8 kiloyum. Bugün 6. seansıma gittim. Kilom 500 -600 gr. arası bir iniyor bir çıkıyor. Açıkçası tam anlamış değilim bende sistemi.

Ama benim dikkatimi çeken bir şey var. Gün içinde vücudum şişiyor bacaklarım, göbeğim kalçam falan. Ama sabah kalktığımda inmiş oluyor . Bugün bende bunu dr. 'a sordum. Bu cildinin kolojen üretmeye başladığını gösteriyor dedi. Vücut ödem oluşturup kolojen üretirmiş daha sonra da ödemi atarmış. Çok iyi dedi. Bakalım tabi zaman gösterecek. Belki sizi biraz için aydınlatmış olurum.

Umarım hepimiz için iyi gelişmeler olur. Bu arada her gün ne kadar yorum yapmasam da sıkı takipçiniz oldum. sabah akşam buradayım. :))

kızlar ben şimdi doktordan geliyorum 4. seansımı oldum ancak ilk seans 1 kilo vermiştim hala o yani, durdu şu an kilom enerji alamıyosun dedi, öğlende meyveyle geçirme yemek ye dedi, bu arada şişliği bende sordum kolojenden bahsetti banada çok normal dedi, oraya takılmıcakmışım, banu bu arada dondurmada bişey yok cnm doktora özellikle sordum ye tabi rahat rahat dedi, hatta onu yicem diye sakın yemekten kısma onuda ye dedi, için rahat olsun anlıcağın, ben nasıl enerji yükseltcem bilemiyorum

Yaaa kafama yatmayan şeyler oluyor benim. Şimdi doktor diyorki enerjiniz düşük olursa vücudunuz kolojen üretmez. Enerji çok yüksek olacak ki vücut gerekli enerjiyi kullanıp kolojen üretmeye başlasın. O zaman şimdi Esin'cim enerjin düşiük diyor sana kilo veremiyorsun ama şişliği sorduğunda kolojenden bahsediyor sana da.
Açıkçası benim ara ara kafam çok karışıyor. Ya da herkesin metobolizması farklı olduğu için kişiden kişiye göre kilo alma, verme, incelme farklılıklar gösteriyor. Bana geçen sefer gittiğim de çok yemenden çok çeşitli şeyler yemen ve et ağırlıklı beslenmen önemli demişti. Yediklerin kaliteli olsun dedi. Bir haftadır tavuk, köfte ve et yemekten bayılacağım artık. Ben ikindi de yemek yemeğe başlıyorum öyle dedi bu hafta. Bakalım sanırım bekleyip göreceğiz. Bir iyi bir kötü devam ediyorum. (

Ben nerdeyse 3 lt su içiyorum bu şişlik suyla ilgili değil bence.

arkadaşlar ben gazı aldığımın ertesi günü şişmiş olarak uyanıyorum. beniim çok rahat giydiğim bir pantalonum vardı bugün bacaklarımın şişliğinden giyemedim. dinlenmeye çekildim...

Bende gittim ilk seansıma hayırlısı inşallah aranıza katıldım yani tam anlamıyla.

12 kilo fazlam varmış.Yağ oranımda %30 sizlerin nasıl?

Son düzenleme:
Kolajen mi üretmemiz gerekiyormuşşş

Kolajen Yıkıcı ve Kollajen Yapıcı Yiyecekler

Eğer kolajen yıkımı sizin için selülit sebebi ise bu yıkıma bir dur demeniz gerekir. Bu yıkımı durdurucu veya yavaşlatıcı gıdalar da size bu konuda destek olacaktır.

Soya: Östrojenin yaptığı işlerden bir tanesi de spesifik olarak kolajeni yıkmaktır. Soya içerdiği fitoöstrojenle östrojeninin görevini taklit ederek östrojen hücre reseptörlerine bağlanır ve kolajenin yıkılmasını engeller.

Bioflavonoidler: Bu grup kollajeni yıkan iki enzimi bloke ederler. Toz kakao, kırmızı şarap, üzüm suyu, üzüm çekirdeği ektresi, üzüm kabuğu gibi proanthocyanidinlerden zengin gıdalar bu iki enzimi bloke ederek yıkımı da önlemiş olurlar. Kolajen yıkımını önlerken aynı zamanda kollajen ve yeni bağ doku yapımına da destek olmamız gerekir. Bazı besin maddeleri de bu konuda etkinlik göstermektedir.

C Vitamini: Çok kuvvetli bir antioksidan olan C vitamini, aynı zamanda güçlü bir kollajen yapıcıdır. C vitamininden zengin turunçgiller, çilek, brokoli, karnabahar, yeşilbiber gibi sebze ve meyveler de kollajen yapımında önemli rol oynarlar.

Okuduklarımı paylaşmak istedim sanırım şişme sebebinin mantıklı ve hoş açıklaması bu.Karboksiterapi için yazılmış ama bizim durumada uyar sanırım.

Kişinin durumuna göre haftada tek veya 2 seans şeklinde uygulanan metodla ilgili Türkiye Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Zekayi Kutlubay, sadece 10 dakika süren işlem sırasında 20 - 25 kadar mezoterapi iğnesi ile vücuda karbondioksit gazı verildiğini söyledi. Kutlubay, `Derinin içerisine karbondioksit girdiği zaman vücut mekanizması karbondioksidi alıp oksijen vermek eylemine geçiyor. Bu işlem sonrasında deri damarlarında genişleme meydana geliyor. Hücresel yağ yakımı ve yağın parçalanma olayı hızlanıyor. Vücut oraya oksijen verip karbondioksidi alıyor, oksijen de yağın parçalanmasını kolaylaştırıyor. Dolaşım arttığı için hücrelerde yeniden bir yapılanma meydana geliyor ve ayrıca bağ dokusu oluşumu arttığı için sıkı, parlak, canlı bir görüntü ortaya çıkıyor` diye konuştu.

pelince afedersin geçmişolsununu görmemişim. özür dilerimmm..
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.... hayırlısı olsun ...... o malum konu hakkında bişi diyemeyeceğim... :))))))
ama umarım ve dilerim ki emeklerimiz gayretimiz boşa gitmez hepimiz amacımıza ulaşırız....peki şişliğin nedeni hakkında birşey söylediler mi?

Ben doktora onu sormayı unuttum malum daha şişmeye başlamadım banu.Ama karboksi terapi ile benzeşen bir yöntem sanırım bu ve beklenen bir sonuç sanırım.Bu kolejen artırma konusuna eğilmek lazım.Başka bir bizim yöntemi uygulayan başka bir doktorun listesini okumuştum elmasirkesi bal için diyor sabahları bide c vitamini almayı düşünüyorum yeşilçayda iyi olur ne biliym inşallah umduğumuzu buluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…