merhabalar aranıza yeni katıldım baştan sona tüm sayfaları okudum ve benim sorumun cevabını hiçbirinde göremedim. hepinize muaffakiyetler diliyorum umarım özlediğiniz görüntüye en kısa zamanda kavuşursunuz.
soruma gelince, ben yeni doğum yapmış bir anneyim(sezaryenle 2 ay önce )emziriyorum bende bu yöntemi denemek istiyorum fakat benim ve bebğim için sakıncalı olurmu diye düşünüyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bi fikriniz yoksa benim için dr'a seansınızda sorabilirmisiniz lütfen merakla cevaplarınızı bekliyorum.
yasemincim yyaaaaa ben dondurma yedim üst üste 2 gündür yerken pişman değildim ama şimdi azıcık pişmanlık hissediyommm....
Ben nerdeyse 3 lt su içiyorum bu şişlik suyla ilgili değil bence.arkadaşlar merhaba..
hepiniz şu şişlikten bahsediyosunuz.. bu suyu az içmekten olabilirmi acaba? bende bir ara şişiyordum fakat suyu fazla içmeye başladıktan sonra şişlik yaşamıyorum. genede bunu dr sormak lazım. ben cumartesi gideceğim bakalım durumum ne çıkacak çok meraktayım.
benim daha önce gittiğim bir doktor vücuttaki ödemden dolayı oluşan şişliğin bol su içerek atılacağını söylemişti.
pelince afedersin geçmişolsununu görmemişim. özür dilerimmm..Okuduklarımı paylaşmak istedim sanırım şişme sebebinin mantıklı ve hoş açıklaması bu.Karboksiterapi için yazılmış ama bizim durumada uyar sanırım.
Kişinin durumuna göre haftada tek veya 2 seans şeklinde uygulanan metodla ilgili Türkiye Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Zekayi Kutlubay, sadece 10 dakika süren işlem sırasında 20 - 25 kadar mezoterapi iğnesi ile vücuda karbondioksit gazı verildiğini söyledi. Kutlubay, `Derinin içerisine karbondioksit girdiği zaman vücut mekanizması karbondioksidi alıp oksijen vermek eylemine geçiyor. Bu işlem sonrasında deri damarlarında genişleme meydana geliyor. Hücresel yağ yakımı ve yağın parçalanma olayı hızlanıyor. Vücut oraya oksijen verip karbondioksidi alıyor, oksijen de yağın parçalanmasını kolaylaştırıyor. Dolaşım arttığı için hücrelerde yeniden bir yapılanma meydana geliyor ve ayrıca bağ dokusu oluşumu arttığı için sıkı, parlak, canlı bir görüntü ortaya çıkıyor` diye konuştu.
banuşum akşamları 2 top bana serbest demişti.Bugün varya bezdim bezdim bir an önce dr a gidip içimi dökmek ve neden zayıflayamadığımı sormak istiyorum.ne kadar dondurma yiyebilir mişiz fikri zikri olan varrrrrrr mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?