ah canancım keske kendımı ıyı hıssetseydım ama gececek gecsın gecsın cabuk gecsın operım yanaklarındaniyi aksamlar guldal ablacım nasılsın gorusemedık ne zamandır nasıl gıdıyo?
hayır canım hamıle degılım sımdı zamanı degıl kılo vermem lazım esım heyecanla benı beklıyor kılo vermıs olarak yoksa bu kadar uzun sure turkıyede kalamam
Pelince bu konuda sana katılıyorum burası deneyimlerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşma sitesi.Hepimizde birinden umut bekleyerek yazıyoruz buraya.Sonuçta kullandığınız bir ilacı yazın demiyoruz kimseye çünkü yapılan uygulama herkese aynı görüldüğü üzere.Doktorculuk oynamak gibi bi amacımız elbetteki yok canan sadece bişeyler okurken dikkatimi çekti ve paylaştım burda elbette ki birbirimize destek olacağız fikirlerimizi paylaşacağız kimsenin başka gayesi olduğunu sanmıyorum.Ben henüz yeniyim ama anladığım kadarıyla dr bey oldukça yoğun ve açıkçası onun hızı bana soracaklarımı unutturur ilk seansta soracağım birşey yoktu.Bundan sonra giderken soracağım birşeyler olursa not ederek giderim zaten.Bu bi eleştiride değil yanlış anlaşılmasınıda asla istemem çok yoğun ve çok yorulduğu her halinden belli.Bende kendime böyle bir yöntem geliştiririm olur biter o arada burda bildiklerimizi ya da kafamıza takılanları yada dr' ile konuştuklarımızı paylaşır birlikten kuvvet doğrabiliriz.
günaydın kızlarr...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
amacım kimseyi kırmak değil ama lütfen dr ve eşi nin durumları hakkında konuşmayalım. dedikodu sütununa dönmesin burası.
bu sayfaya ilk yazanlardan biri olarak kimi zaman bizlerin cevaplayamayacağımız sorular sorulurulyor. bu da karışıklığa neden oluyor.... merak ettiklerinizi belli paylaşımlar dışında dr a soralım hatta doktorlarsitesi.com adresinden dr a sorulan sorulara ve verdiği cevaplara bakabilirsiniz.ben gerektiğinde orayı kullanıyorum. gayet net açık cevaplarla hemen ulaşıyor size dr....
yasemincim nasılsın....
moralimizi bozmuyoruzzzz ... devam biz bu işin üstesinden geleceğiz farkındasın değil mi? bak kızım arada ben de gaz vereyim sana( çene çalarak) bi dr bi ben old u bittiye getirelim yağları... ben geçen hafta 1.5kg vermiştim yaaaa bakalım bu hafta ne olacak ama geçen hafta yediklerimi yazayım da moralin düzelsin.....
cuma akşamı 1 ddondurma yemişt im hatta 2 gündür dondurma işini abarttım canım 2 şer dondurma yadeim. o da top oynurum diye desem de inanma. açgözlülüğümden. ikindi kocaamn bi börek yanında ayran,geçen pazardan beri 2 dilim ekemk yiyom kahvaltıda
ceviz yiyemiyom midemi altüst ediyor. ben neyi anladım biliyor musun eğer yerken aklından başka şeyler geçiriyorsan kilo veriyorsun ama yok ne kadar yesem kilo apar mı ah şu gün veremicem diyi,nce dünyamızda bedenimiz de duruyor....
şimdi sıkmıyoruz canımızı ve dua edip yolumuza devam ediyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?