Karatay Günlüğüm

Spor güzel hedef kilo kaç birde hurma yenmiyor dimi Karatay da :KK66:

Evet canım günlük menü yazıyoruz birde pazertesi günleri tartı günümüz menülerimizi yorumluyoruz birlikte :KK66:

Canim ya benim listedeki başlangiç kilomu degistirirsen sevinirim 87.4 yerine 85.4 yazmişım.ben kilomu telefona kayit yapiyorum bugun farkettim

Ben 74.4 çıktım bu sabah sen kaç kilosun

Sen benim yanimda jenefer lopez kaliyorsun ben 1 haftadir 85.4 kg yim diye dolastim sabah aldigim notlarima baktimki 87.4 misim.pazartesiden beri deli gibi diyet yapiyorum sadece 1 kere gazoz ictim oda diyet gazoz.bakalim yarin tarti günü.sabah ak koyun kara koyun cikar ortaya

Kızlar sabah tartilinca
En azindan 1kg verip 86.4olursam kahvaltida 2galete yicem ödül olarak cok severim
1.5 kg verirsem yarim pogaca
2kg imkansiz tam pogaca
Eger haftanin 1günü kendimi ödüllendirmezsen diyete devam edemiyorum.

Sabah 10.30
Küçük bir mandalina
1 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Soslu biber kabak
Yer fıstığı

Ara 15.30
1 fincan kahve
5 fındık
1 küçük elma

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
3 çherry domates

Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş

Olsun canım şimdi 6 lar göz kırpmadan vazgeçmek Yok :KK66:

Yok canim vazgecermiyim pazartesiden beri sadece 1 kere gazoz ictim kacamak olarak o da diyet gazozdu.insallah sabah hepimiz güzel sonuclar aliriz.okadar cok zayiflamak istiyorumki doktor kilo yüzünden 2.cocugum olmayabildigini söylediginden beri çok üzgünüm

Yok canim vazgecermiyim pazartesiden beri sadece 1 kere gazoz ictim kacamak olarak o da diyet gazozdu.insallah sabah hepimiz güzel sonuclar aliriz.okadar cok zayiflamak istiyorumki doktor kilo yüzünden 2.cocugum olmayabildigini söylediginden beri çok üzgünüm
Üzülme canım. Moral bozarsak geriye gideriz. İnşallah Rabbim ikinci yavrumuzu da nasip edecek Allah in izniyle

Aslında birçok tanıdığım var çok kilolu hamile kalıp Doğum yapan biri 110 kilo ile hamile kaldı 116 ile Doğuma gitti hormonların nasıl canım tabi ki kilolu hamile kalmak çok zor olur ben bu halim ile çok daralıyorum birde hamile olsam çatlarım sanırım

Aslında birçok tanıdığım var çok kilolu hamile kalıp Doğum yapan biri 110 kilo ile hamile kaldı 116 ile Doğuma gitti hormonların nasıl canım tabi ki kilolu hamile kalmak çok zor olur ben bu halim ile çok daralıyorum birde hamile olsam çatlarım sanırım

Canim ben ilk hamileligimde 70kg civari hamile kaldim 96kg civari doguma gittim...hamilelikte cok kilo aliyorum.doktor hormonlar iyi dedi eşimdede problem yok.pko var bende reglim düzensiz.2aydir regl olamadim 3 tane söktürücü igne yapildi ayni gün işe yaramadi sonra tarlusala basladim 3 gündür 2 kere azicik lekelenme oldu okadar eger regl olabilirsem rahim filmi cekilecekte olamadimki.doktor herseferinde kilo ver diyor.3 ay klomen kullandim 7kilo aldim.Allah yardimcimiz olsun

Bugünkü menü
Sabah: sütlü kahve
Kahvaltı da menemen yeşillik peynir zeytin üç hurma salatalık çay
Aksam:kermesdeydik tabak yaptım kırmızı lahana salatası karnabahar salatası kısır üç sarma vardı.iki bardak çay bide çocukların pastasindan iki üç çatal
Spie:leslie 4 mile leslie karin hareketleri

Günaydin kizlar mutlu sabahlarrrrrr bugün çok mutluyum 87.4 kg olarak başlayan haftayi 84.8kg olarak tamamladim. ilk hafta ödem falan gidiyor ama 2.60kg benim icin çok iyi.Bu arada regl de oldum tamamen.Allah im insallah herşey yoluna girecek.. Allah im herkesin derdinin dermanini versin inşallahhh

12kasim hedefim =regl haftam oldugundan pek kilo veremen gibi geliyor ama diyet ve spora devam HEDEF =83kg

Eklentiler

• 20181105_070521.jpg
    20181105_070521.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 38
Günaydin kizlar mutlu sabahlarrrrrr bugün çok mutluyum 87.4 kg olarak başlayan haftayi 84.8kg olarak tamamladim. ilk hafta ödem falan gidiyor ama 2.60kg benim icin çok iyi.Bu arada regl de oldum tamamen.Allah im insallah herşey yoluna girecek.. Allah im herkesin derdinin dermanini versin inşallahhh

12kasim hedefim =regl haftam oldugundan pek kilo veremen gibi geliyor ama diyet ve spora devam HEDEF =83kg
Süpersin canım maşallah

]:spor: 29 Kasım kilo bildirimi :spor:
1. Sonundaoldu: 72.8/71.9/0.9/hedef 63
2.asya_01:72/71.9/0.1/hedef 64
3.nihaaal: 72.6/71.8/0.8/hedef 58
4. Gulbe şeker : 106.5/106/0.5/ hedef 96
5. Anneyimbenanne35: 108.4/107.9/05/hedef ?
6. Pembegömlek : 64/61.5/2.5/hedef
7. Umutumut 82:87.4/87.4/Sbt hedef 79.9
8. Melek1450:74.8/76.2/+1.4

Kızlar geçen haftaki sonucumuz ❤️

Back