- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.601
Kızlar yarına az kaldi ilk defa bu kadar uzun süreli tartilmadim normalde günde 5 kere tartiliyorum takinti haline gelmisti.erkenden yaticam sabah erkenden tartilicam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor güzel hedef kilo kaç birde hurma yenmiyor dimi Karatay da
Evet canım günlük menü yazıyoruz birde pazertesi günleri tartı günümüz menülerimizi yorumluyoruz birlikte![]()
Gün kurusu kayısı yeniyor 4 adet meyve yerine ama hurma glisemik indeksi yüksek olduğu için ve şeker oranı yenmiyorYenmiyomu ben hurma kayısı yeniyo zannediyorum
Tamam canım değiştireyim :)Canim ya benim listedeki başlangiç kilomu degistirirsen sevinirim 87.4 yerine 85.4 yazmişım.ben kilomu telefona kayit yapiyorum bugun farkettim
Tamam canım değiştireyim :)
Ben 74.4 çıktım bu sabah sen kaç kilosunHosgeldin canim bende ileri derece obezim sen kac kg sun.
Ben 74.4 çıktım bu sabah sen kaç kilosun
Sağol bilgi için yemem artık canimGün kurusu kayısı yeniyor 4 adet meyve yerine ama hurma glisemik indeksi yüksek olduğu için ve şeker oranı yenmiyor
Olsun canım şimdi 6 lar göz kırpmadan vazgeçmek YokSagol canim ben unutmamam gerekenleri telden kendi kendime msj atiyorum.bu arada haziran ayinda 81kg ya inmişim.3 ay hormon ilaci kullandim büyün emekler çöp
Olsun canım şimdi 6 lar göz kırpmadan vazgeçmek Yok![]()
Üzülme canım. Moral bozarsak geriye gideriz. İnşallah Rabbim ikinci yavrumuzu da nasip edecek Allah in izniyleYok canim vazgecermiyim pazartesiden beri sadece 1 kere gazoz ictim kacamak olarak o da diyet gazozdu.insallah sabah hepimiz güzel sonuclar aliriz.okadar cok zayiflamak istiyorumki doktor kilo yüzünden 2.cocugum olmayabildigini söylediginden beri çok üzgünüm
Aslında birçok tanıdığım var çok kilolu hamile kalıp Doğum yapan biri 110 kilo ile hamile kaldı 116 ile Doğuma gitti hormonların nasıl canım tabi ki kilolu hamile kalmak çok zor olur ben bu halim ile çok daralıyorum birde hamile olsam çatlarım sanırımYok canim vazgecermiyim pazartesiden beri sadece 1 kere gazoz ictim kacamak olarak o da diyet gazozdu.insallah sabah hepimiz güzel sonuclar aliriz.okadar cok zayiflamak istiyorumki doktor kilo yüzünden 2.cocugum olmayabildigini söylediginden beri çok üzgünüm
Aslında birçok tanıdığım var çok kilolu hamile kalıp Doğum yapan biri 110 kilo ile hamile kaldı 116 ile Doğuma gitti hormonların nasıl canım tabi ki kilolu hamile kalmak çok zor olur ben bu halim ile çok daralıyorum birde hamile olsam çatlarım sanırım
Süpersin canım maşallahGünaydin kizlar mutlu sabahlarrrrrr bugün çok mutluyum 87.4 kg olarak başlayan haftayi 84.8kg olarak tamamladim. ilk hafta ödem falan gidiyor ama 2.60kg benim icin çok iyi.Bu arada regl de oldum tamamen.Allah im insallah herşey yoluna girecek.. Allah im herkesin derdinin dermanini versin inşallahhh
12kasim hedefim =regl haftam oldugundan pek kilo veremen gibi geliyor ama diyet ve spora devam HEDEF =83kg