- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.361
Süperdiniz kızlar
Bakalım hangniz daha çabuk ulaşacak hedefe
Öyle uzaktan izlemek yok ama sende katil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperdiniz kızlar
bende 2. hamilelik için zayıflamak istiyorum.2. çocuk için.rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah
Haklısın canım..Öyle uzaktan izlemek yok ama sende katil
Haklısın canım..
Benim hedefim 56
Ana gönlümden geçen 54
Inşallah ulaşırım. Dikkat ediyorum bende
Emziriyorum bir yandan
Bir yanda uykusuzluk yorgunluk falan
Neee 56 mi 54 mü gozüm görmesin seni ... isin sakasi bebiş onemli kilon cok iyi.ben 2.5yasina kadar emzirdim toroman gibi oldum
ben oğluşumda da 17 kilo verdikten sonra hamile kalmıştım.inşallah Rabbim yine nasip ederCok iyi yapiyorsun canim.bana doktor 2yildir kilo engel olabiliyor diyor.3ayda klomen kullandim yine olmadi.artik el mecbur zayifliyacagiz
Ayda 10 kilo kilo yani nasıl verdinBenimde ozaman 84.2 olmam lazim.benim insilün direncim var. Ama daha önce 4 ayda 105 kg dan 65kg ya indim.iyi bir rakibim yani.işin sakası hadi insallah hepimiz birbirimizi yenelim
Ayda 10 kilo kilo yani nasıl verdin
ben oğluşumda da 17 kilo verdikten sonra hamile kalmıştım.inşallah Rabbim yine nasip eder
Canım ben sadece emzirmiyorum mama da veriyorum çünkü İlk aay benim oğlum hiç kilo almadı etkili ememedi sağlık problemleri vardı çünkü. Mecburen doktor kntrolunde başladım.
Diyete başlayınca sutum azaldi.
Önceden çok vardı ilk aylar..
Üstüm ıslanırdı durduğu yerde.
Şuan o kadar değil..
Tazyikle gelse birakiyodu . Emmeye çalışsa birakiyodu yoruluyordu.
Ilk aylar 6 7 saat göğsümde kalıyordu resmen.
Afiyet olsun rakibem guzel menu benimki biraz bugun fazla gibi hemen yazıyorum menümümenüm kızlar
sabah 10 da
2 yum ile omlet 1 dil kepek ekmeği
10 zeytin az peynir çay
saat 14,50 1 avuç kayıs çekirdeği ve onrası sütlü kahve
saat 17,10
1 ısırık muz
tavuk sote ve salata tere
su 3 lt
spor yok ama pazara mesafe var 20 er dk gidiş geiş baya tempolu yürümeye çalıştım.
Benimde polikistik over rahatsizligim vardi sogan suyu ile Allahin izniyle düzene girdi.. ama kilo alınca benimde reglimin suresi değişiyor...Banada doktor infertilite teshusi koymustu dügünümden önce 105 den 65 kg ya düstüm belki onunda etkisiyle evlenir evlenmez hamile kaldim.kilo bende regl düzensizligi yapiyor mesela en son 11 eylülde regl oldum 20gün gecikmem var doktor regl sokturucu verdigi halde hala regl olamadim
Bende cook zor kilo veriyorum canim.. peki neler yaptin hep sebze mi yedin ? Protein ne kadar aldin hafta kac gün ? Kac öğün yedin o dönem...Guzel ornek menulerle fikir verirsen canim sevinirim...Her sabah ise giderken 2km aksam cikista 2km yürüdüm.haftanin 6günü spor salonuna gittim.onun disindada hamur isi ekmek kuru bakliyat tatliyi yemedim.bende aslinda insilün direnci var zor kilo veriyorum.4 ay icinde 2 kerede lahana corbasi diyeti yaptim
çbugünkü menümü vereyim. iler yoğun kaçayım.
sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
patlıcan kebabı
(birkaç parça patlıcan 3 et köfte 1 dilim patates)
1 kepçe yoğurt
ara
1 Elma
ara
1 menengiç kahvesi
biraz bitter (minik parça olur)
akşam
yemem sanırım
Hadi gözün aydın canımmNapiyorsunuz kızlar. Dışarda işlerim vardı gittim geldim pazar alışveriş i de tamamdır. Eşim yarın geliyor çok heyecanlı yim mm. Bugün karatay yapıcam inşallah pek acikmadim o yüzden şimdi bir sütlü kahve yaptım içiyorum yemekte fırında. Kosturmali bir gün oldu
geçen hafta tam olarak başladım ama motive olamadım bu yüzden sizlere katılmak istedim.. geçen cuma kilom 71.400 idi... ilk hedefim 65 sonra 60 olmak hedefim...
E hani kardeş tek kalmış kuzucukkızlar kendimi tanıtayım bende 37 yaşındayım , 5,5 yaşında anaokuluna giden dünyalar güzeli 1 kızım var... kızımı doğurduktan sonra çalışma hayatını bıraktım 5,5 yıldır ev hanımıyım ... evde kızımla ilgileniyorum..
Kızım öğle gidiyor okula ....öğleden sonra genellikle spor yapıyorum bi aksilik olmazsa bir arkadaşımla anlaştık perşembe spor salonuna başlıyacağız.
çok zor kilo veren bir bünyeye sahibim...ama artık bu zinciri kırmak istiyorum
Tek cocuk olsun istiyorum canım , maddi ve manevi anca yetisiyor insan...Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. yaşim oldu 37 yaşlandım )ç
Afiyet olsun canım ama acıkırsın sanki gibi geldi
Hadi gözün aydın canımm
Yapacağız birlikte canımm Allah ın izni ile
E hani kardeş tek kalmış kuzucuk
Afiyet olsun canım yumurta iki olabilir sabahMrb kizlar bugünkü menüm (pazartesi baslangic kilo 85.4)
Sabah 1 yumurta 1tane domates 1 ince dilim kepekli ekmek 1 parca peynir 3 zeytin sekersiz cay
Arada bos gecti
Ögle izgara tavuk (2parca) bol salata sekersiz limonata
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam köy peynirli kivircik salata sekersiz limonata
2.5litre su
40dakika yürudüm. aksamda 20dakika kondisyon bisikleti ve sirt bölgesi calisicam.cocukla ancak bu kadar oluyor
Ooo süpersiniz kızlar bakalım maçı kim alacakKapisalim bebeğim hatta bu hafta hedef koy bakalım kim varacak hedefe
Kizlar bende sizinle yarisirdim ama benim sizden 14 kg cuk fazlam var 85.4o im
Benimde ozaman 84.2 olmam lazim.benim insilün direncim var. Ama daha önce 4 ayda 105 kg dan 65kg ya indim.iyi bir rakibim yani.işin sakası hadi insallah hepimiz birbirimizi yenelim
Bende cook zor kilo veriyorum canim.. peki neler yaptin hep sebze mi yedin ? Protein ne kadar aldin hafta kac gün ? Kac öğün yedin o dönem...Guzel ornek menulerle fikir verirsen canim sevinirim...
Ben diyet denilince ayyy ne.pişirsem simdi diye düşünüyorum...
Hep beraber canimSüperdiniz kızlar