Karatay Günlüğüm

bende 2. hamilelik için zayıflamak istiyorum.2. çocuk için.rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah

Cok iyi yapiyorsun canim.bana doktor 2yildir kilo engel olabiliyor diyor.3ayda klomen kullandim yine olmadi.artik el mecbur zayifliyacagiz

Haklısın canım..
Benim hedefim 56
Ana gönlümden geçen 54
Inşallah ulaşırım. Dikkat ediyorum bende
Emziriyorum bir yandan
Bir yanda uykusuzluk yorgunluk falan

Neee 56 mi 54 mü gozüm görmesin seni :oha:... isin sakasi bebiş onemli kilon cok iyi.ben 2.5yasina kadar emzirdim toroman gibi oldum

Neee 56 mi 54 mü gozüm görmesin seni :oha:... isin sakasi bebiş onemli kilon cok iyi.ben 2.5yasina kadar emzirdim toroman gibi oldum

Canım ben sadece emzirmiyorum mama da veriyorum çünkü İlk aay benim oğlum hiç kilo almadı etkili ememedi sağlık problemleri vardı çünkü. Mecburen doktor kntrolunde başladım.

Diyete başlayınca sutum azaldi.
Önceden çok vardı ilk aylar..
Üstüm ıslanırdı durduğu yerde.
Şuan o kadar değil..
Tazyikle gelse birakiyodu . Emmeye çalışsa birakiyodu yoruluyordu.
Ilk aylar 6 7 saat göğsümde kalıyordu resmen.

menüm kızlar

sabah 10 da
2 yum ile omlet 1 dil kepek ekmeği
10 zeytin az peynir çay

saat 14,50 1 avuç kayıs çekirdeği ve onrası sütlü kahve

saat 17,10
1 ısırık muz
tavuk sote ve salata tere

su 3 lt
spor yok ama pazara mesafe var 20 er dk gidiş geiş baya tempolu yürümeye çalıştım.

Ayda 10 kilo kilo yani nasıl verdin

Her sabah ise giderken 2km aksam cikista 2km yürüdüm.haftanin 6günü spor salonuna gittim.onun disindada hamur isi ekmek kuru bakliyat tatliyi yemedim.bende aslinda insilün direnci var zor kilo veriyorum.4 ay icinde 2 kerede lahana corbasi diyeti yaptim

ben oğluşumda da 17 kilo verdikten sonra hamile kalmıştım.inşallah Rabbim yine nasip eder

Banada doktor infertilite teshusi koymustu dügünümden önce 105 den 65 kg ya düstüm belki onunda etkisiyle evlenir evlenmez hamile kaldim.kilo bende regl düzensizligi yapiyor mesela en son 11 eylülde regl oldum 20gün gecikmem var doktor regl sokturucu verdigi halde hala regl olamadim

Canım ben sadece emzirmiyorum mama da veriyorum çünkü İlk aay benim oğlum hiç kilo almadı etkili ememedi sağlık problemleri vardı çünkü. Mecburen doktor kntrolunde başladım.

Diyete başlayınca sutum azaldi.
Önceden çok vardı ilk aylar..
Üstüm ıslanırdı durduğu yerde.
Şuan o kadar değil..
Tazyikle gelse birakiyodu . Emmeye çalışsa birakiyodu yoruluyordu.
Ilk aylar 6 7 saat göğsümde kalıyordu resmen.

Saglikli olsunda canim gerisi önemli degil.Allahim size bagislasin yavrunuzu

menüm kızlar

sabah 10 da
2 yum ile omlet 1 dil kepek ekmeği
10 zeytin az peynir çay

saat 14,50 1 avuç kayıs çekirdeği ve onrası sütlü kahve

saat 17,10
1 ısırık muz
tavuk sote ve salata tere

su 3 lt
spor yok ama pazara mesafe var 20 er dk gidiş geiş baya tempolu yürümeye çalıştım.
Afiyet olsun rakibem guzel menu benimki biraz bugun fazla gibi :KK23:hemen yazıyorum menümü

Bugun menu
Sabah 09:45
1 haşlanmis yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Yarim salatalik
1 adet kizarmis form light ekmek

Ara
2 kuru kayısı
8 findik

Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
3 adet minik tavuk baget
Boolll salata

Ara
10 kuru üzüm

2 lt su içildi...
45 dakika yürüyüş bandinda yürüdum
20 dakika eliptik yapildi...
Bugun sayenizde daha cok motive oldum yarina daha guzel menulerle gelirim inşallah...:KK36:

Banada doktor infertilite teshusi koymustu dügünümden önce 105 den 65 kg ya düstüm belki onunda etkisiyle evlenir evlenmez hamile kaldim.kilo bende regl düzensizligi yapiyor mesela en son 11 eylülde regl oldum 20gün gecikmem var doktor regl sokturucu verdigi halde hala regl olamadim
Benimde polikistik over rahatsizligim vardi sogan suyu ile Allahin izniyle düzene girdi.. ama kilo alınca benimde reglimin suresi değişiyor...

Her sabah ise giderken 2km aksam cikista 2km yürüdüm.haftanin 6günü spor salonuna gittim.onun disindada hamur isi ekmek kuru bakliyat tatliyi yemedim.bende aslinda insilün direnci var zor kilo veriyorum.4 ay icinde 2 kerede lahana corbasi diyeti yaptim
Bende cook zor kilo veriyorum canim.. peki neler yaptin hep sebze mi yedin ? Protein ne kadar aldin hafta kac gün ? Kac öğün yedin o dönem...Guzel ornek menulerle fikir verirsen canim sevinirim...

Ben diyet denilince ayyy ne.pişirsem simdi diye düşünüyorum...

bugünkü menümü vereyim. iler yoğun kaçayım.

sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
patlıcan kebabı
(birkaç parça patlıcan 3 et köfte 1 dilim patates)
1 kepçe yoğurt

ara
1 Elma

ara
1 menengiç kahvesi
biraz bitter (minik parça olur)

akşam
yemem sanırım
ç

Afiyet olsun canım ama acıkırsın sanki gibi geldi :KK66:

Napiyorsunuz kızlar. Dışarda işlerim vardı gittim geldim pazar alışveriş i de tamamdır. Eşim yarın geliyor çok heyecanlı yim mm. Bugün karatay yapıcam inşallah pek acikmadim o yüzden şimdi bir sütlü kahve yaptım içiyorum yemekte fırında. Kosturmali bir gün oldu
Hadi gözün aydın canımm❤️

geçen hafta tam olarak başladım ama motive olamadım bu yüzden sizlere katılmak istedim.. geçen cuma kilom 71.400 idi... ilk hedefim 65 sonra 60 olmak hedefim...:KK66:

Yapacağız birlikte canımm Allah ın izni ile
kızlar kendimi tanıtayım bende 37 yaşındayım , 5,5 yaşında anaokuluna giden dünyalar güzeli 1 kızım var... kızımı doğurduktan sonra çalışma hayatını bıraktım 5,5 yıldır ev hanımıyım ... evde kızımla ilgileniyorum..
Kızım öğle gidiyor okula ....öğleden sonra genellikle spor yapıyorum bi aksilik olmazsa bir arkadaşımla anlaştık perşembe spor salonuna başlıyacağız.

çok zor kilo veren bir bünyeye sahibim...ama artık bu zinciri kırmak istiyorum:KK66:
E hani kardeş tek kalmış kuzucuk

ç

Afiyet olsun canım ama acıkırsın sanki gibi geldi :KK66:

Hadi gözün aydın canımm❤️

Yapacağız birlikte canımm Allah ın izni ile

E hani kardeş tek kalmış kuzucuk
Tek cocuk olsun istiyorum canım , maddi ve manevi anca yetisiyor insan...Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. yaşim oldu 37 yaşlandım :KK66:)

Mrb kizlar bugünkü menüm (pazartesi baslangic kilo 85.4)

Sabah 1 yumurta 1tane domates 1 ince dilim kepekli ekmek 1 parca peynir 3 zeytin sekersiz cay
Arada bos gecti
Ögle izgara tavuk (2parca) bol salata sekersiz limonata
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam köy peynirli kivircik salata sekersiz limonata

2.5litre su
40dakika yürudüm. aksamda 20dakika kondisyon bisikleti ve sirt bölgesi calisicam.cocukla ancak bu kadar oluyor
Afiyet olsun canım yumurta iki olabilir sabah

Kapisalim bebeğim :halay::KK70:hatta bu hafta hedef koy bakalım kim varacak hedefe
Ooo süpersiniz kızlar bakalım maçı kim alacak

Kizlar bende sizinle yarisirdim ama benim sizden 14 kg cuk fazlam var :kızgın: 85.4o im

Üzülme bebeğim vereceğiz birlikte

Benimde ozaman 84.2 olmam lazim.benim insilün direncim var. Ama daha önce 4 ayda 105 kg dan 65kg ya indim.iyi bir rakibim yani.işin sakası hadi insallah hepimiz birbirimizi yenelim

Ay maşallah 4 ayda 40
Kg nasıl verdin

Bende cook zor kilo veriyorum canim.. peki neler yaptin hep sebze mi yedin ? Protein ne kadar aldin hafta kac gün ? Kac öğün yedin o dönem...Guzel ornek menulerle fikir verirsen canim sevinirim...

Ben diyet denilince ayyy ne.pişirsem simdi diye düşünüyorum...

Canim ben karatay diyetini tam olarak uyguladim.ama liste liste degil.çünkü liste olunca ben diyet yapamiyorum.sadece diyeti ana hatlariyla anlayip kendime evde olanlara göre diyet yaptim.midemi salata türleri domates salatalik gibi şeylerle ve bol suyla sisirdim.çay saatlerinde herkes pogaca büskivi yerken ben sekersiz çayin yanina 1 parca peynir yedim.4 ay icinde sadece günde 1 dilim kepek ekmegi yedim.icinde un olan corbalari bile yemedim.nereye gidersem yanimda yemegimide götürdüm.ama en buyük sır bol su icmek ve tempolu yürüyüş.

X