Karatay Günlüğüm

ooo 4 kilo eksidesin. sıkılaşmışsındır da. eşin gelene kadar 2 kilo daha gitse gayet güzel fark oluşur.
bugün ben de artı görüm senin gibi 200 gram ama vazgeçmek yok. vazgeçersem daha da alırım biliyorum.
Vücut şaşırıyor mu ondan mi acaba. Bende artiyi görünce kısa süreli bir şok yasamistim. Ama pes etmek yok. Spor yapınca kas oranı artincada arti cikiyormus araştırdım baya. Ama daha ince oluyo insan spor yapınca. Geçen hafta sporun dibini siyirdim inşallah bu haftada yapabilirim

Kahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum. Yemegimide koydum ocaga yeşil fasulye yaptım. Oglen e de bamya var

Vücut şaşırıyor mu ondan mi acaba. Bende artiyi görünce kısa süreli bir şok yasamistim. Ama pes etmek yok. Spor yapınca kas oranı artincada arti cikiyormus araştırdım baya. Ama daha ince oluyo insan spor yapınca. Geçen hafta sporun dibini siyirdim inşallah bu haftada yapabilirim

aynen ama pes etmiyoruz. bırakınca fazlasıyla gelir çünkü

Siz şeker ihtiyacınızı nasıl gideriyorsnuz ?En çok kurabiyemsi şeyler zihnimde uçuşuyor.
Hiç canınız çekmiyor mu ?

Siz şeker ihtiyacınızı nasıl gideriyorsnuz ?En çok kurabiyemsi şeyler zihnimde uçuşuyor.
Hiç canınız çekmiyor mu ?
Çekmez olurmu hiç. Nefsimizle savaş veriyoruz resmen. Özellikle kadın oturmalarinda. Sütlü kahveye tarçın atincada bastırıyor. Yada meyve yiyince geçiyor. Sen aşırı duskunsun galiba

Çekmez olurmu hiç. Nefsimizle savaş veriyoruz resmen. Özellikle kadın oturmalarinda. Sütlü kahveye tarçın atincada bastırıyor. Yada meyve yiyince geçiyor. Sen aşırı duskunsun galiba

Evet çok mu belli oluyor :KK48:
Şeker hastalığından şüpheleniyorum her sabah ölçücem diyip unutuyorum..
Bizim ailede genetik , her yemeğin kapanışını bir parça bile olsa tatlıyla yapmak istiyorum , suyuma tarçın attım midem bulandı resmen..

Bizim ailede genetik , her yemeğin kapanışını bir parça bile olsa tatlıyla yapmak istiyorum , suyuma tarçın attım midem bulandı resmen..
bende şeker hastasıyım şeker ilacı kullanıyorum.annem şeker hastasıydı ondan miras bana da:KK51:olabilir tabi ölç bir şekerini.öğünlerini sağlam yap keser belki o ihtiyacını

napıyorsunuz kızlar?birazdan paşay uyutucam. akşam parka yüyücem aletleri kullanıcam.çok faydası var ya keşke başta ölçü alsaydım.vucut şekle giriyor. kardio yarın yapıcam.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik

ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe

akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran
birkaç parça domates-biber

ara
1 elma

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik

ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe

akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran

ara
1 elma
afiyet olsun canım sabah kahvaltın değişik olmuş.bende çok sıkıldım domates salatalık peynirden:işsiz:arada canım sıcak ekmek çekmiyor değil:KK48:

afiyet olsun canım sabah kahvaltın değişik olmuş.bende çok sıkıldım domates salatalık peynirden:işsiz:arada canım sıcak ekmek çekmiyor değil:KK48:
cnm salça ve süzme yoğurdu ekmeğe dürüp yiyorum çayla. yumurtayı da en son yiyorum. ben de sıkıldım. salça ve yoğurdum da doğal iyi oluyor.

Canım insülin direncin olabilir mi acaba şeker hastalığını da bir çok insanın Karatay Diyeti ile yendiğini gördüm bu yüzden biraz zaman sonra alışacaktır vücut hormonlar ister istemez istiyor ama alışacaklar

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik

ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe

akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran

ara
1 elma
Bu gün tek nescafe ve tek paket ürün belki o da tamamen biter ki
Yapabilirsen naçizane bir teklif küçük termosun var mı sabah kahveyi sütlü evde yapsan granül kahve yanında götürsen olur mu ki

bende şeker hastasıyım şeker ilacı kullanıyorum.annem şeker hastasıydı ondan miras bana da:KK51:olabilir tabi ölç bir şekerini.öğünlerini sağlam yap keser belki o ihtiyacını

sağlam derken kuşum ? protein e yükleniyorum çok..

Canım insülin direncin olabilir mi acaba şeker hastalığını da bir çok insanın Karatay Diyeti ile yendiğini gördüm bu yüzden biraz zaman sonra alışacaktır vücut hormonlar ister istemez istiyor ama alışacaklar

İnşallah olmaz , karatayın bende diyabetliler için çok iyi geldiğini duymuştum..Amaç zaten sağlıklı beslenmekte tatlılar da çok cezbedici..
Şimdi tatlı istedikce canım bir yudum su içiyorum böyle böyle alışacağım

Bu gün tek nescafe ve tek paket ürün belki o da tamamen biter ki
Yapabilirsen naçizane bir teklif küçük termosun var mı sabah kahveyi sütlü evde yapsan granül kahve yanında götürsen olur mu ki

evet azalttım bugün deniyorum ama çok acıktım :KK70:
termosum yok ama dışarı çıkma fırsatım olursa alabilirim.

Gelmişken menümü de yazayım

Kahvaltı 08:00

İlk 1 bardak suyumu içtim

1 çay bardağı Ceviz
1 bardak şekersiz çay
Peynir , zeytin,Salatalık
1 tatlı kaşığı bal.

Yumurta yemeyi unuttum :olamaz: buna rağmen geç acıktım.

Ara 11:00

Şekersiz Türk Kahvesi
1 Bütün Ceviz
1 Hurma

Öğle 13:00

1,5 Kase Mercimek Çorbası
1/2 TabaktTavuklu Patates Yemeğinin Sadece Patatesleri
1 Kaşık Bulgur Pilavı
Minik Bir kase Yogurt
1 Kase Salata Sadece Limonlu

Bizim işyerinde yemeklere hiç tuz koymayan aşçımız var sağolsun onun yüzünden tuz ekliyorum
Sonradan eklenen tuz bende ödem yapıyor:kızgın:

Gün içerisinde 1 Bardak Bitki Çayı
2 Lt.Yakın Su
3-4 Bardak Çay içiyorum.

Gün benim için bitmiştir.
:kahve:

X