-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.581
Maşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım çb ceviz fındık karışımı
5 yeşil erik
Ara 15.30
1 fincan sütlü kahve 1 incir 5 fındık
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Fırında balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Olsun şimdiBaşladım daha önce vücutta çok bariz belli sikislasmq oldu pantolon ve tshitlrtkerde belloyken
Tartıda değişiklik olmayınca son bir hafta salmostim hatta basliigimdaki Karatay yazısını bile sildim
Yaptığım neler yanlış bilmiyorim diye en kolay yola girdim tabi ki kaçmak
Menülerde saatleri yazıyorum canım toplam da 10.7 kilo verdimMaşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?
Yoğurt çorbasını buğdaylı yapıyorum ve o hafta hiç bulgur cinsi olmuyor canımAk kelebek mesela yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun ?
Bu diyette yediğim iki çorba oldu tarhana ve mercimek ve bakla yemekten içim dışıma cikti
Ben ketojenik hiç okumadım canım kitaplarında ama sağlıklı yaşıyoruz grupları bu tür besleniyorKetojenik ve Karatay aynı şey mi peki
Buğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek içinYoğurt çorbasını buğdaylı yapıyorum ve o hafta hiç bulgur cinsi olmuyor canım
Yoğurt çorbası
Yoğurt yumurta ile çırpıyorum koyu ayran kıvamı olacak şekilde su ekliyorum kaynayınca sonra buğday atıyorum pişiriyorum blenderdan geçiriyorum çocuklar içinde
Üzerine nane zeytinyağ
Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyorBuğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek için
Bende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyor
Çok çeşitli yapıyorum ben kahvaltılarımı sürekli değiştir canım sıkıcı olmasınBende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))
Ne demek canım kilo vermek mutluluk demek bende bu konuda destek olup mutlu edebiliyorsam ne mutlu banaÇok teşekkür ederim değer verip cvp verdiğin için
İnşallah unitmazsam paylaşırımÇok çeşitli yapıyorum ben kahvaltılarımı sürekli değiştir canım sıkıcı olmasın
Menü paylaşırsan yorumlayıp bakarız
Sen tam yap bakalım diyeti önce güzelceİnşallah unitmazsam paylaşırım) ama bende spor yok bu ara sporsuz da gidiyor sanki yavaş yavaş
Tamam yarın sabah kuruyemiş almak la başlıyorum ise :))Sen tam yap bakalım diyeti önce güzelce
piyaz nefis görünüyor maaşallah şifa olsunSabah 10.00
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 incir kuru
8 çilek 1 yenidünya
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2263672
1 kase yoğurt
1 tabak Kuru fasülyeli salata ( piyaz gibi )
Ardına 1 finca sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama Leslie yapacağım
Amin canım çok sağolpiyaz nefis görünüyor maaşallah şifa olsun