Karatay Günlüğüm

Maşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?

Olsun şimdi
Devam vakti

Maşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?
Menülerde saatleri yazıyorum canım toplam da 10.7 kilo verdim tabi ki yapabilirsin çok kolay bir diyet

Ak kelebek mesela yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun ?

Bu diyette yediğim iki çorba oldu tarhana ve mercimek ve bakla yemekten içim dışıma cikti
Yoğurt çorbasını buğdaylı yapıyorum ve o hafta hiç bulgur cinsi olmuyor canım
Yoğurt çorbası
Yoğurt yumurta ile çırpıyorum koyu ayran kıvamı olacak şekilde su ekliyorum kaynayınca sonra buğday atıyorum pişiriyorum blenderdan geçiriyorum çocuklar içinde
Üzerine nane zeytinyağ

Buğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek için

Buğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek için
Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyor

Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyor
Bende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))

Bende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))
Çok çeşitli yapıyorum ben kahvaltılarımı sürekli değiştir canım sıkıcı olmasın
Menü paylaşırsan yorumlayıp bakarız

Sabah 10.00
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 incir kuru
8 çilek 1 yenidünya

Akşam 18.00

1 kase yoğurt
1 tabak Kuru fasülyeli salata ( piyaz gibi )
Ardına 1 finca sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama Leslie yapacağım

piyaz nefis görünüyor maaşallah şifa olsun

Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…