- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedefe az kala
Evet canımm ilk hedefe çok az kaldıHedefe az kala
Maşallah canım takip ediyorum menülerini çok iyi gidiyor Sun.Sabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Çok teşekkür ederimMaşallah canım takip ediyorum menülerini çok iyi gidiyor Sun.
Bu sefer kesin başlıyorumKAHVALTI :
Beyniniz hazırsa ilk kahvaltıyla başlayabilirsiniz.
Karatay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz.
Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın ve malzemeden çalan müteahhit gibi davranmayın.
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz.
Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak.
Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra mutlaka acıkacaksınız.
Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa veya tatlısız yapamayan bir kişiyseniz onların yerine 3-4 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyabilirsiniz. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kayısı yemek istemezseniz - 1 - porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar :
2 adet yumurta,
Avuç içiniz kadar peynir,
En az 10 adet zeytin (30-40 adet yiyebilirsiniz, korkmayın)
1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir.
Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz.
Sonra kahvaltıdan kalkın vedişlerinizi fırçalayın.Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Hadi bakalım nerden başlıyorsun anlat bakalımBu sefer kesin başlıyorum
Başladım daha önce vücutta çok bariz belli sikislasmq oldu pantolon ve tshitlrtkerde belloykenHadi bakalım nerden başlıyorsun anlat bakalım