Karatay Günlüğüm

Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım çb ceviz fındık karışımı
5 yeşil erik

Ara 15.30
1 fincan sütlü kahve 1 incir 5 fındık

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Fırında balık
Salata

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Maşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?

Başladım daha önce vücutta çok bariz belli sikislasmq oldu pantolon ve tshitlrtkerde belloyken

Tartıda değişiklik olmayınca son bir hafta salmostim hatta basliigimdaki Karatay yazısını bile sildim :KK43:

Yaptığım neler yanlış bilmiyorim diye en kolay yola girdim tabi ki kaçmak 🙊
Olsun şimdi
Devam vakti 🥰🥰

Maşallah canım menü lerini çok beğeniyorum.kac kilo verdin? Bende yapmak istiyorum inşallah uyabilirim bir de saat olarak kaçta yiyorsun?
Menülerde saatleri yazıyorum canım toplam da 10.7 kilo verdim 🥰🥰 tabi ki yapabilirsin çok kolay bir diyet

Ak kelebek Ak kelebek mesela yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun ?

Bu diyette yediğim iki çorba oldu tarhana ve mercimek ve bakla yemekten içim dışıma cikti :KK43:
Yoğurt çorbasını buğdaylı yapıyorum ve o hafta hiç bulgur cinsi olmuyor canım
Yoğurt çorbası
Yoğurt yumurta ile çırpıyorum koyu ayran kıvamı olacak şekilde su ekliyorum kaynayınca sonra buğday atıyorum pişiriyorum blenderdan geçiriyorum çocuklar içinde
Üzerine nane zeytinyağ 😉

Yoğurt çorbasını buğdaylı yapıyorum ve o hafta hiç bulgur cinsi olmuyor canım
Yoğurt çorbası
Yoğurt yumurta ile çırpıyorum koyu ayran kıvamı olacak şekilde su ekliyorum kaynayınca sonra buğday atıyorum pişiriyorum blenderdan geçiriyorum çocuklar içinde
Üzerine nane zeytinyağ 😉
Buğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek için :KK43:

Buğday ve bulgur yasak değil zaten ama akşam illa bu tür şeyler arıyorum bende doyabilmek için :KK43:
Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyor

Sürekli olmaz canım hep olsa kilo vermemiz durur dimi yoğurt salata muhakkak olsun öğünlerinde ama birde ben yemek yedikten sonra kahve içiyorum çok doyurucu oluyor
Bende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))

Bende menü paylaşacağım yarından itibaren birde kahvaltıda rutin Karatay kahvaltısı ve menemen haricinde değişiklik isitoyurm artık senin tariflere bakarım :))
Çok çeşitli yapıyorum ben kahvaltılarımı sürekli değiştir canım sıkıcı olmasın 😉
Menü paylaşırsan yorumlayıp bakarız

Sabah 10.00
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 incir kuru
8 çilek 1 yenidünya

Akşam 18.00
54288314-FE88-4A48-B411-78DE816FE248.jpeg
1 kase yoğurt
1 tabak Kuru fasülyeli salata ( piyaz gibi )
Ardına 1 finca sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama Leslie yapacağım

Sabah 10.00
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 incir kuru
8 çilek 1 yenidünya

Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2263672
1 kase yoğurt
1 tabak Kuru fasülyeli salata ( piyaz gibi )
Ardına 1 finca sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama Leslie yapacağım
piyaz nefis görünüyor maaşallah şifa olsun

Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45