- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.861
Diyette ilken insan çok kararsız kalıyor ne yapacağı konusundaBencede gayet guzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyette ilken insan çok kararsız kalıyor ne yapacağı konusundaBencede gayet guzel olur
Gunaydin canim burda karli sabaha uyandik sukur :)Günaydın hayırlı sabahlar
Oh mis neresi orasıGunaydin canim burda karli sabaha uyandik sukur :)
Malatya canim :)Oh mis neresi orası
Olur inş girdikçe bildirim yaparsın fırsat bulursanSelam kızlar ben karataya başlıyorum 1 Ocak’ta fakat belli bir süre yokum gelince yazarım oğlumun kontrolleri var şehir dışınıda gideceğim gelince görüşürüz inşallah öpüyorum herkesi
Evet canım anneme geldim 2-3 saat oldu giremedim hiç ay İnşAllah balım güzel vakit geçireceğim inş duam o şekildemerhaba kızlar.. gülbeciğim bugün yolculuk avr di mi??
hayırlı yolculuklar cnm. bol bol dinlen. ana ocağı başkadır. tadını çıakr.
ben anneme gidince aynı çocuk gibi oluyorum. oğlanla bile ilgilenmiyorum. zaten oğlan da beni aramıyor. işi gücü anneannesi varsa teyzeleri oluyor sürekli yatıyorum yiyorum içiyourm duş alıyorum. bildiğin sefa oluyor bana. sana d aolsun inş.
Kızlar hiç gelemiyorum ama bünyenden itibaren geleceğim menü de vereyim basbelasiyim Miyav_su sonundaoldu
Ben baslayamadim hala misafir vardi ama en kisa surede gelicdmKızlar hiç gelemiyorum ama bünyenden itibaren geleceğim menü de vereyim basbelasiyim Miyav_su sonundaoldu
Başladım canım ama bu gün menü yazacağım inşalalhmeraba cnm. ben de girip çıkıp bakıyorum buraya. ocak 1 de başlayacaktınız. bence motive olmuşken sakın bırakmayın. yaz tabi cnm
Hadi ya hemen gel artık motive olup hemen verelim kiloları ve artık inçe olmak istiyorum çok rahatsız ediyor beniBen baslayamadim hala misafir vardi ama en kisa surede gelicdm
Benide ama.niye bu hale geldim anlamadimdaHadi ya hemen gel artık motive olup hemen verelim kiloları ve artık inçe olmak istiyorum çok rahatsız ediyor beni
Gecmis olsun canimmKızlar ya menü paylaşamadım kızım hastalandı hastane İdik
Sabah 11.30
Menemen
Peynir 3 zeytin
Salatalık
Yarım mandalina
Akşam 18.30
Su 2 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Kızlar ya menü paylaşamadım kızım hastalandı hastane İdik
Sabah 11.30
Menemen
Peynir 3 zeytin
Salatalık
Yarım mandalina
Akşam 18.30
Su 2 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Kuzum 63 kiloyu görmüşsün maşalalh sana Azmi’ne şimdi sıra benliğeçok geçmiş olsun cnm. hava değişikliğinden herhalde. oğlana da bulaşmaz inş.