- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.841
ISILDURU canım buradayım 1 Ocak’tan itibaren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki katılabilirsin ne kadar kalabalık olursak o kadar iyiArkadaşlar ben de daha önce Karatay yaptım. Baya vermiştim şimdi tekrar başlayacağım bu başlığı gördüm ben dw katılabilir miyim
Bence düşünme faaliyete geçMerhaba hosgeldin Miyav_su ve ocak 1 de baslayacagiz insallah o kesinde bende dusunuyorum :)
Tabiki birde metabolizma sorunu varsa çok zor mesela benim varYa kilo ağırlığına metabolizmaya göre değişiyor bu kimisi 1 ayda 10 kilo verir kimisi 4
Bende seninle aynı fikirdeyim kesinlikle tartı fotosu olmalıTeşekkür ederim Miyav_su daha önce yazıldımı bilmiyorum ama kilo verdiğimizi göstermek için baskülün resmini de koyalım. Daha motive edici olur.
Bende canım birde sıkan diyetinde verdim ama dukan sağlıklı değil yaBen bir suru diyet denedim sadrce karatyada kilo verdim ve cok hizli vermistim 3.5 ayda 20 kilo vermistim
Tabi ki katılabilirsinArkadaşlar ben de daha önce Karatay yaptım. Baya vermiştim şimdi tekrar başlayacağım bu başlığı gördüm ben dw katılabilir miyim
KesinlikleTabiki katılabilirsin ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi
Bende katılıyorum ama annemden gelince tartı fotosu atabilirim ama başlayalım buna tabi kiBende seninle aynı fikirdeyim kesinlikle tartı fotosu olmalı
Dukan bana gore degil okadar et yiyemmBende canım birde sıkan diyetinde verdim ama dukan sağlıklı değil ya
Sağlıklı da değil canım Karatay en güzeliDukan bana gore degil okadar et yiyemm
Bugun tum gun kilo vermis resimlerime baktim gaza gelmek icin ise yaradi bence heyecanlandum :))Sağlıklı da değil canım Karatay en güzeli
Oley süper hazır ol 1 Ocak ile herkes bomba gibi geliyorBugun tum gun kilo vermis resimlerime baktim gaza gelmek icin ise yaradi bence heyecanlandum :))
Günaydın canımGünaydın herkese.
Birde sabahtan aksam menuleri yazsak iyi olmazmi fikir olur cunku ben aksam yemegi konusunda cok sorun yasiyirum balik tavuk sevmedigimden1 Ocak itibari ile aktif olalım çokça ki motivasyaon artsın emi kızlar
Bence örnek liste yapalım ya da bir gün önceden ertesi güne ne yapalım karar verelimBirde sabahtan aksam menuleri yazsak iyi olmazmi fikir olur cunku ben aksam yemegi konusunda cok sorun yasiyirum balik tavuk sevmedigimden
Bencede gayet guzel olurBence örnek liste yapalım ya da bir gün önceden ertesi güne ne yapalım karar verelim