Karatay Günlüğüm

Tam Karatay yapacak isek zaten oluşturalım birlikte birliktede keselim cezalarımızı
Ben kesinlikle varım canım yılbaşından sonra spor merkezini halletmem lazım daha önce gittiğim kardiyo ve ağırlık merkezine gideceğim 3 gün ona ilave reform pilates yapmayı düşünüyorum haftanın 2 günü bakalım uygun bir yer var mı

Ben kesinlikle varım canım yılbaşından sonra spor merkezini halletmem lazım daha önce gittiğim kardiyo ve ağırlık merkezine gideceğim 3 gün ona ilave reform pilates yapmayı düşünüyorum haftanın 2 günü bakalım uygun bir yer var mı
Ooo süper Can'ım birlikte olursak süper motive oluruz bende varım cezasına kesinlikle kilolu olmak istemiyorum mutsuz oluyorum kilolu olunca

Sabah sayılmaz ama 12.00
Soğanlı omlet
Peynir
2 cherry
1 incir 1 ceviz

Ara 17.30
1 muz

Akşam 18.30
1 kase sulu köfte dağıldı ekmeksiz olunca kıymalı çorba gibi
1 kase kuru fasülye

Kahve içerim
Su 2.5
Spor 20 dk dans

Evet katılıyorum 36 beden olmak istiyorum canım ben :KK200::KK200::KK200:hedefim 1 Haziran :nazar::nazar::nazar: dolabımı değiştirmek hayatıma sil baştan başlamak istiyorum
Ay İnşAllah ben eski kıyafetlerimi giymek istiyorum geçen yılın bu zamanlar hamile iken bile 89 kilo idim şu an çok fazlayım ya:KK42:

Alllahom nolur azim :KK43: benim bir oglan var inanilmaz huysuz ve uyumayan mizmizlanan bebek umarim il evre aclikla beraber yapabilirim
Bak o da ortak yön benim de 2 çocuk var evde biri 39 aylık biri 9 aylık sen düşün işte hep beraber motive olup bu işi bitirelim zordu ama değdi diyelim :rapci:

Isi beynimde bitireyimde yapmam lazim mayista ise basliycam ayy ne kadar kilo almissin demelerino istemiyorum
Kotu tabiki cok mutsuzum dana gibi oldum valla
Bende öyle kilom herşeyimi etkiliyor hep bir mutsuzum sebebini biliyorum kilom yüzümden kendimi toplayamıyırum güvensizim maalesef
Bu arada mesleğin ne canım ben öğretmenim kızım un doğmasına 1.5 ay kala bir eve geçtim o geçiş

X