Karatay Günlüğüm

Günaydın güzeller..

Kızlar bazı problemler var. Müsait zaman da giricem

Allah kayınvalideni ıslah etsin. hiç ölümü düşünmüyor herhalde. her gün yüz yüze geldiği insanları böyle üzmesi hiç normal değil. bence onu yok sayın. meraba nasılsın?? yeterli yani.

31 Aralık ta uçağım canım o zaman gidiyorum

Afiyet olsun canım :KK66:

Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım elma yarım portakal
Yer fıstıpı

Akşam 18.30
1 lahmacun
1 kepçe yoğurt çorbası
3 kaşık kabak

Su 2.5 lt
Spor yapamadım Kızlar

saol cnm sana da afiyet olsun. uçağa da varmış baya. Allah yardımcın olsun. onlara da akıl fikir versin inş.
belki birgün eşine aydınlanma gelir :KK70: benim eşime 6 yılın sonunda geldi de ondan dedim :KK70:

Günaydın kızlar
Günaydınlar kizlar asya üzülme canim o yaptıkları kendine patlar nasılsa eskiden benim kayinvalidede öyleydi kendi söylemek istediği eleştirdiği şeyleri seyhandan duydum diye anlatırmış çok sonradan haberim olurdu şaşırırdım insanları anladıkça kalplerinin kötülüğünü gördükçe bende ayildim bi patladım buna birgün o oldu bi daha duymadım çok şükür

Günaydın güzeller..

Allah kayınvalideni ıslah etsin. hiç ölümü düşünmüyor herhalde. her gün yüz yüze geldiği insanları böyle üzmesi hiç normal değil. bence onu yok sayın. meraba nasılsın?? yeterli yani.

saol cnm sana da afiyet olsun. uçağa da varmış baya. Allah yardımcın olsun. onlara da akıl fikir versin inş.
belki birgün eşine aydınlanma gelir :KK70: benim eşime 6 yılın sonunda geldi de ondan dedim :KK70:
Ay inşallah aslında eşim farkında ama ne diyim ki anama diyor

geçmiş olsun cnm. ben de merak ettim ne yedi acep?? bence tatlı bişeyler yemiştir. benim fikrim ve zikrim bu olduğu için :KK70:
B Bugunneselibirgun ben de merak ediyorum. inş feraha kavuşmuştur.

Findikfaresi123 Findikfaresi123
Kızlar merhaba ben pzt bildiri yapamadım kiloda da menude bildiremedim.
Özür dilerim.

Durumlar da çok büyük bir değişiklik yok. Herkes kendi halinde
Bende sabrediyorum.

Kilo konusuna gelirsek 58. 7 ye düşmüşüm dün tartıldım

Findikfaresi123 Findikfaresi123
Kızlar merhaba ben pzt bildiri yapamadım kiloda da menude bildiremedim.
Özür dilerim.

Durumlar da çok büyük bir değişiklik yok. Herkes kendi halinde
Bende sabrediyorum.

Kilo konusuna gelirsek 58. 7 ye düşmüşüm dün tartıldım

sen çok azimli ve sabırlı birisisin. kiloyu zaten verirsin eminim.
ama lütfen mutlu ol. bebeğin ve sen ikinizde :KK200:

X