- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.321
Benim ev hep kalabalık ya her gün aynı modMisafirler yeni gitti bir sürü bulasik var .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ev hep kalabalık ya her gün aynı modMisafirler yeni gitti bir sürü bulasik var .
afiyet olsun canımmSelamlar
Menüm
Sabah saat 10
Paprika salatalık bir buçuk yumurta iki dilim ekmek çay bir mandalina
Ara sütlü kahve bir hurma
Akşam saat 5
Köfteli bezelye yemeği bi tabak bir mandalina
Yoğurt çorbamda var içmedim belki içerim birazdan
Akin canim. Ama bugun biraz fazla cikiyorum tartida tuvalete cikmadim umarim o tuzdendirSüper eksi canım maşallah darısı bana
Baharatlanmis kurutulmus çökelek canim. Cok lezzetli olur hatay yöresiAfiyet olsun surk salatası nedir
Ne zaman gidiyorlar. Ay ne çok kaldılarBenim ev hep kalabalık ya her gün aynı mod
Evet canım yaa. Yarın pro yapıcam inşallah dengelerim
Yap hücrelerinin su tutmasından o canım gidecek şakın pes etmeAkin canim. Ama bugun biraz fazla cikiyorum tartida tuvalete cikmadim umarim o tuzdendir
Ay bilmiyorum ya ben patlayacağım öyle gidecekler insanın kendisi düşünmesi lazım dimi ne diyeyim asyamNe zaman gidiyorlar. Ay ne çok kaldılar
Gerçekten dusuncesixler 2 çocuğun var yani onlarla mi ilgilenesin onlara yemekti şuydu buydu hizmetmi edersin. Bugün misafirler gitti oh be dedim yani çok cingarcilardi. Ne bilim valla yaAy bilmiyorum ya ben patlayacağım öyle gidecekler insanın kendisi düşünmesi lazım dimi ne diyeyim asyam
Sorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum kiGerçekten dusuncesixler 2 çocuğun var yani onlarla mi ilgilenesin onlara yemekti şuydu buydu hizmetmi edersin. Bugün misafirler gitti oh be dedim yani çok cingarcilardi. Ne bilim valla ya
Uzun derken ne kadar kaliyolar meselaSorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum ki
Defolun mu diyim ben yılda 1 kere gidiyorum ona 1 hafta ancak kalıyorum ama yılda 5 kez geliyor hep uzun kalıyor sıkıyor insanı
1.5-2 ay canımUzun derken ne kadar kaliyolar mesela
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılKizlar kusura bakmayin oglusum cok hastalandı giremedim diyete başlayalı sanirim 5 gün oldu 70.2 yle basladim sabah 69.2 geldim _ 1 kg gitti cok şükür insallah bu hafta 2 kiloya yakın vermek hedefim .
Rezeneyi emzirdiğin için mi içiyorsun canım
Benim ev hep kalabalık ya her gün aynı mod
Sorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum ki
Defolun mu diyim ben yılda 1 kere gidiyorum ona 1 hafta ancak kalıyorum ama yılda 5 kez geliyor hep uzun kalıyor sıkıyor insanı
Kizlar kusura bakmayin oglusum cok hastalandı giremedim diyete başlayalı sanirim 5 gün oldu 70.2 yle basladim sabah 69.2 geldim _ 1 kg gitti cok şükür insallah bu hafta 2 kiloya yakın vermek hedefim .
Pes wtmiyorum ama tuvalete cikamamak cok zor ya inan ki bak 1 haftadir diyetteyim cok afedersin sadece iki kez ciktim. Sebze yiyorum suyu da bol bol iciyorum. Baska ne tuketebilirim bilmiyorum.Yap hücrelerinin su tutmasından o canım gidecek şakın pes etme