Karatay Günlüğüm

Akşam batırmış :KK43: asya_01 asya_01
Selamlar
Menüm
Sabah saat 10
Paprika salatalık bir buçuk yumurta iki dilim ekmek çay bir mandalina
Ara sütlü kahve bir hurma
Akşam saat 5
Köfteli bezelye yemeği bi tabak bir mandalina
Yoğurt çorbamda var içmedim belki içerim birazdan
afiyet olsun canımm

Ay bilmiyorum ya ben patlayacağım öyle gidecekler insanın kendisi düşünmesi lazım dimi ne diyeyim asyam
Gerçekten dusuncesixler 2 çocuğun var yani onlarla mi ilgilenesin onlara yemekti şuydu buydu hizmetmi edersin. Bugün misafirler gitti oh be dedim yani çok cingarcilardi. Ne bilim valla ya

Gerçekten dusuncesixler 2 çocuğun var yani onlarla mi ilgilenesin onlara yemekti şuydu buydu hizmetmi edersin. Bugün misafirler gitti oh be dedim yani çok cingarcilardi. Ne bilim valla ya
Sorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum ki
Defolun mu diyim ben yılda 1 kere gidiyorum ona 1 hafta ancak kalıyorum ama yılda 5 kez geliyor hep uzun kalıyor sıkıyor insanı

Kizlar kusura bakmayin oglusum cok hastalandı giremedim diyete başlayalı sanirim 5 gün oldu 70.2 yle basladim sabah 69.2 geldim _ 1 kg gitti cok şükür insallah bu hafta 2 kiloya yakın vermek hedefim .
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Günaydın kızlar..

Benim ev hep kalabalık ya her gün aynı mod :KK43:

Sorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum ki
Defolun mu diyim ben yılda 1 kere gidiyorum ona 1 hafta ancak kalıyorum ama yılda 5 kez geliyor hep uzun kalıyor sıkıyor insanı

cnm iş eşinde bitiyor o biraz mesafe koyabilirdi. şimdi sen ne desen olmaz yani. mesela gülbe rahatsız ya da annesine gidecek ya da yaza doğru gelin gibi gibi uzatabilirdi. hayır insanlar nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum. plan yapıp geliyorlar! müsait misin diyen yok. bak benim gazım bağlanmadı evim buz annem hergün ısrar minnet ediyor gel diye. gidince de yatıyorum kalkıyorum yemek yiyorum. hepsi bu. oğlana da bakılıyor. zaten bir annem bir de çalışan kız kardeşim var. çayı kahveyi bile ayağıma getiriyor anacım. sen zaten yoruluyorsun diye. ona rağmen salı gittim pazar döndüm. annem bile olsa onun da özeli var düzeni var. kaldı ki ben de soğuk da olsa evimi özledim.
Allah yardımcın olsun cnm.

Kizlar kusura bakmayin oglusum cok hastalandı giremedim diyete başlayalı sanirim 5 gün oldu 70.2 yle basladim sabah 69.2 geldim _ 1 kg gitti cok şükür insallah bu hafta 2 kiloya yakın vermek hedefim .

çok geçmiş olsun kuzuya. 6 lı rakamlar gelmiş bu arada süper.

X