Karatay Günlüğüm

Yarin tarti gunum. Tam da tarti oncesi kacamak yaptim aslinda kacamak da sayilmaz ama mecbur kaldim. Misafirim gelecekti. Gelis saatlerini bilmiyordum onlar gelmeden karnimi doyuruyum dedim saat 2 de ogle yemeyi yedim(normalde oglen yemeyip 5 gibi aksam yemegi yiyordum gunde 2 ogun) sonra kisafirim gelmedi salak gibi erkenden ogun yaptigimla kaldim. Aksam yemegi yemeyim dedim ama dayanamadim simdi hir tabak bukgur ve yarim tabak taze fasultye yedim. Bu arada kahvalti ve ogle yemeginde de bulgur yedim insallah + cikmam yarin.

Menü
Sabah saat 9
Pizza minik ekmekli kızım yaptı çay tereyagi
Ara sütlü kahve bir hurma bir kuru kayısı bir ceviz
Saat 3
Mercimek corbasi iki dilim kızarmış ekmek
Ya portakal yiyecem yada bi tabak çorba daha
Güzel şeyler aldık indirimden güle güle kullanalim

Bugünkü menüm
kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir.10 u gecik zeytin
1 salatalık ,marul,havuç
sekersiz cay
yesil çay
Ara sekersiz türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kase yayla corba
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği
4 kaşık havuç tarator
Akşam 21:00
1 muz
1 kase yer fıstığı
sekersiz cay (yanında 4 adet küçük
şeker ) alışmaya calisiyorum ama tutamadım

Kızlar nasılsınız ev çok kalabalık İnann yetişemiyorum
Bende yeni geldim eve canim seminer vardı başka şehirde ikram vardı onu yedim kıymalı peynirli pide eşimde baklava almış gıcık hiç dayanamam bir iki dilimde onu yedim yarın kesin artı çıkarım ben yaa

Kizlar gruba yeni katılmış olsam da bugun ben diyete baslayali tam bir hafta oldu. Ve -3,200 le 91,3 kiloyum. İnsallah haftaya 8 li rakamlarla karsilasirim. Bugun ki kahvaltim
5-6 parca kasar
4 siyah zeytin
3 yemek kasigi kadar sürk salatası
Biberli ve lorlu omlet

Aksam yemegim
Yarim parca fırın balık
1 kase ezogelin corbasi

Ezogelin aslinda karataya uygun degil ama evde kalabalik misafir agirladim ve bunun 3 kisisi davetsiz misafirdi. Balik herkese yetsin diye ev sahibi olarak kendi payimi azalttım :) doymak icin de mecbur 1 kase ezogelin ictim.

Bende yeni geldim eve canim seminer vardı başka şehirde ikram vardı onu yedim kıymalı peynirli pide eşimde baklava almış gıcık hiç dayanamam bir iki dilimde onu yedim yarın kesin artı çıkarım ben yaa
Canım senşn her hafta kaçamasın var maşşalah

Süper eksi canım maşallah darısı bana

Afiyet olsun surk salatası nedir

günaydın kızlar.. geçen hafta annem de kaldım. aç kaldım yemedim ama düzen bozulunca hep artılardaydım. şükür haftasonu şeytanın bacağını kırdım. dün de regl oldum. artık sıkılmaya başladım. umarım biran önce sağlıkla hedefe ulaşanlardan oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…