- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.281
Pazartesi şekerimKizlar tartı gününüz hangi gün?
Bende yeni geldim eve canim seminer vardı başka şehirde ikram vardı onu yedim kıymalı peynirli pide eşimde baklava almış gıcık hiç dayanamam bir iki dilimde onu yedim yarın kesin artı çıkarım ben yaaKızlar nasılsınız ev çok kalabalık İnann yetişemiyorum
Canım senşn her hafta kaçamasın var maşşalahBende yeni geldim eve canim seminer vardı başka şehirde ikram vardı onu yedim kıymalı peynirli pide eşimde baklava almış gıcık hiç dayanamam bir iki dilimde onu yedim yarın kesin artı çıkarım ben yaa
Süper eksi canım maşallah darısı banaKizlar gruba yeni katılmış olsam da bugun ben diyete baslayali tam bir hafta oldu. Ve -3,200 le 91,3 kiloyum. İnsallah haftaya 8 li rakamlarla karsilasirim. Bugun ki kahvaltim
5-6 parca kasar
4 siyah zeytin
3 yemek kasigi kadar sürk salatası
Biberli ve lorlu omlet
Aksam yemegim
Yarim parca fırın balık
1 kase ezogelin corbasi
Ezogelin aslinda karataya uygun degil ama evde kalabalik misafir agirladim ve bunun 3 kisisi davetsiz misafirdi. Balik herkese yetsin diye ev sahibi olarak kendi payimi azalttım :) doymak icin de mecbur 1 kase ezogelin ictim.
Afiyet olsun surk salatası nedirKizlar gruba yeni katılmış olsam da bugun ben diyete baslayali tam bir hafta oldu. Ve -3,200 le 91,3 kiloyum. İnsallah haftaya 8 li rakamlarla karsilasirim. Bugun ki kahvaltim
5-6 parca kasar
4 siyah zeytin
3 yemek kasigi kadar sürk salatası
Biberli ve lorlu omlet
Aksam yemegim
Yarim parca fırın balık
1 kase ezogelin corbasi
Ezogelin aslinda karataya uygun degil ama evde kalabalik misafir agirladim ve bunun 3 kisisi davetsiz misafirdi. Balik herkese yetsin diye ev sahibi olarak kendi payimi azalttım :) doymak icin de mecbur 1 kase ezogelin ictim.
Evet doğru diyosun yarın yoğurt çorbası köfteli bezelye yemeği yapacağım inşallah ev kalabalık canim biri canim istiyo diyo baklava aliyo öteki brovni yapıyo ben diyet yapiyom kimin umrundaCanım senşn her hafta kaçamasın var maşşalah