Karatay Günlüğüm

Günaydın kızlar.

cnm 2 kilo rahat fark eder. ama bence sen doğru tartılsan evde tuvaletten sonra ince kıyafetlerle kesin 6 lı rakamları görürsün. uygun bir tartı al bence. çok kısınca yaramaz erkek milletine :KK70:

geçmiş olsun afiyet olsun

63 görüp hamile kalmak :KK70:

günaydın. abowwww poğaça olmayaymış iyiymiş. neyse sana ceza 30 dakika ek spor :KK66:

Ak kelebek Ak kelebek cnm misafirlerin gitti mi??
Gitmedikler canım ne zaman gidecekleri de belli değil :(

Ee inş hamsi olursun:dua: yok canım öyle değil gerçekten çok zor durumda şuan elektrik şu telefon faturasi bekliyor. Tartı desem sana da tartı nada dicek

anladım cnm inş Rabbim hayırlı kapılar açar da feraha kavuşursunuz

Gitmedikler canım ne zaman gidecekleri de belli değil :KK43:

misafir varken diyet gerçekten zor. bir de insanın kendi annesi babası olunca daha rahat oluyor da eşin ki olunca biraz diken üstünde oluyor. kolaylıklar dilerim sana.

bugün ki menüm

sabah
1,5 dilim etimek
peynir
bir kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

ara
1 Armut

akşam
yarım dilim tiramisu
1 menengiç kahvesi (bunu 17.30 gibi tüketirim)

günaydın. abowwww poğaça olmayaymış iyiymiş. neyse sana ceza 30 dakika ek spor :KK66:

Ak kelebek Ak kelebek cnm misafirlerin gitti mi??

Vallahi yemeseydim biliyorum kriz geçirip bir tepsi yiyecektim. o sebeple tatmak durumunda kaldım.

akşama leslie yaparım. bu öğle arasında da yürüyüş yaptım. :spor::KK6:

Vallahi yemeseydim biliyorum kriz geçirip bir tepsi yiyecektim. o sebeple tatmak durumunda kaldım.

akşama leslie yaparım. bu öğle arasında da yürüyüş yaptım. :spor::KK6:

tabi kendini frenlemen harika olmuş cnm. ben de akşam cıss yapıcam ama akşam yemeği yok birazda yürürüm temizlikte yaparım erir gider.
senin spor da harika olmuş..

misafir varken diyet gerçekten zor. bir de insanın kendi annesi babası olunca daha rahat oluyor da eşin ki olunca biraz diken üstünde oluyor. kolaylıklar dilerim sana.
inşallahh canımm:KK36:

benimde babam sık gelir bana o gelince diyet bi hayli zorlaşıyor benim için çünkü hep yöresel yemekler istiyor bende yapınca canım çekiyor bende yemeye başlıyorum :KK51:

benimde babam sık gelir bana o gelince diyet bi hayli zorlaşıyor benim için çünkü hep yöresel yemekler istiyor bende yapınca canım çekiyor bende yemeye başlıyorum :KK51:

ben de bu hafta annemlerdeyim. annem neler yapıyor neler :KK70:
Antepliyim bir de düşün. yemeyip tutuyorum. sonra eşim diyor ki hadi tatlı yemeye gidelim, kardeşim diyor ki memlekete geldiğimden beri baklava yemedim alıp geleyim yiyelim diyor. hadi ben nefsime hakim oldum yemedim, bu defa da bir tane yese nolacak hadi ye tadına bak bla bla..
annem 53 kilo
kardeşlerim ikiz 25 yaşındalar 40kilo biri diğeri 48 kilo
eşim de 80 falan.
onlara hava hoş. olan bana oluyor. ben hemen kilo alıyorum.

ama kendi ailem olunca biraz sert çıkabiliyorum. eşimin olsa mecbur susardım

ben de bu hafta annemlerdeyim. annem neler yapıyor neler :KK70:
Antepliyim bir de düşün. yemeyip tutuyorum. sonra eşim diyor ki hadi tatlı yemeye gidelim, kardeşim diyor ki memlekete geldiğimden beri baklava yemedim alıp geleyim yiyelim diyor. hadi ben nefsime hakim oldum yemdim, bu defa da bir tane yese nolacak hadi ye tadına bak bla bla..
annem 53 kilo
kardeşlerim ikiz 25 yaşındalar 40kilo biri diğeri 48 kilo
eşim de 80 falan.
onlara hava hoş. olan bana oluyor. ben hemen kilo alıyorum.
offf offf antep yemekleriii hiç demeeeeee :kk77::kk77: bende malatyalıyım bizimde yemekler hep bulgurlu yağlı yağlı ;))
tahmin edebiliyorum bitane ye :ukala::ukala::ukala::ukala: hep o bitaneden oluyor herşey insan kendini tutamıyor ;)

offf offf antep yemekleriii hiç demeeeeee :kk77::kk77: bende malatyalıyım bizimde yemekler hep bulgurlu yağlı yağlı :KK66:)
tahmin edebiliyorum bitane ye :ukala::ukala::ukala::ukala: hep o bitaneden oluyor herşey insan kendini tutamıyor :KK66:

durumumuz nerdeyse aynı :D yağlı salçalı falan :D ohh kış günü de iyi gidiyorlar.. ama yemiyoruz yediklerimize sayıyoruz di mi cnm :D

kızlar menümü vereyim ben

sabah öğle bir gibi oldu saat 11,20 de 1 haş yum az kaşarlı içi alınmış çeyrek ekmeğe tost
az köz patlıcan 3 zeytin çay

saat 14 gibiydi sütlü kahve 1 havuç

saat 18 gibi eşim gelince
1 tabak menemen köz patlıcan turp çay roka

su 3 lt tamamlarım
spor 30 dk yürüyüş

Merhabalar kızlar bende iki gündür karatay diyetini yapmaya çalışıyorum yemek araları 4 saat mi yoksa 6 saat mi çözemedim hic bir sey yenmicek peki sudami icilmiyor o arada ?
Bu arada araniza gelebilir miyim?
Merhaba canım aralr 5 saat olmalı su çay ( Şekersiz ) bitki çayı türk kahvesi soda serbest canım
Tabi ki katılabilirsin

1. Bugün menü
    Sabah 10.00
    1 haşlanmış yumurta
    1 yk lor peynir
    1 közlenmiş kirmizi biber
    9 yeşil zeytin
    Yesillik
    1 adet kizarmis form ekmek

Ara
    1 incir
    1 hurma
    5 findik

Aksam 17.30
    1 adana
    Bool salata

2 lt su ve maydanoz suyu ictim...
    60 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
    20 dakika eliptik yapildi.
    5 dakika twist yapildi ..

Acmiyim evet açım :(

1. Bugün menü
    Sabah 10.00
    1 haşlanmış yumurta
    1 yk lor peynir
    1 közlenmiş kirmizi biber
    9 yeşil zeytin
    Yesillik
    1 adet kizarmis form ekmek

Ara
    1 incir
    1 hurma
    5 findik

Aksam 17.30
    1 adana
    Bool salata

2 lt su ve maydanoz suyu ictim...
    60 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
    20 dakika eliptik yapildi.
    5 dakika twist yapildi ..

Acmiyim evet açım :KK43:
Afiyet olsun canim güzel olmus

Menü
Bugün çok karışıktı küçük kızım hastaydı torunum çok huysuzdu tavuklu çorba yaptım hasta kızım için patates yemeği kıymalı ve pirasali börek yaptım hepsinden biraz yedim kızım çok kustu doktor mide bağırsak enfeksiyonu demis sürüp ve pastil vermiş bugün beni affedin kizlar
Sizi seviyorum

Back