- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.081
Kizlar akşam müslüm filmine gittik çok güzeldi çoktandır sinemaya gitmemiştim iyi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evi temizledim bugün spor yok. Hafta içi inşallah. Baş Ağrısı çekiyorum sürekli bir çözüm bulmam lazım geçmiyor hiç. Stresten galiba.Günaydın canım kaçamak yok mis gibi kahvaltı yaptım menemen roka peynir zeytin ceviz çay birazdan nevresim değiştirecem yürüyüşe gidecez eşimle muhtemelen sen napiyosun
Afiyet olsun canımAkşam ton balıklı salata yiyecem çocuklarda spagetti
Bana da çok iyi geldi sinemaKizlar akşam müslüm filmine gittik çok güzeldi çoktandır sinemaya gitmemiştim iyi oldu
Yaa birde başka tartida tartıl sana bozuk olmasın o. Vallahi o konuda takdir ediyorum seni canim gerçekten iradelisin. Dr demiş ya düzene giriyor diye. Biraz daha sabır et birden gider büyük ihtimalle. Haftada 2 3 bile gider başta.İçimi dökeyim kızlar ev zaten çok kalabalık birde ben kilo veremiyorum çok ama çok yıprandım gerçekten bıktım aylardır gram kaçamak yapmadım sürekli dikkat etmeme rağmen tartı hiç oynamıyor ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim yerimde bir başkası olsa şu an incecik olmuştu ben yerimde saymaktan bunaldım ne yapacağımı bilemez haldeyim![]()
Sasirt bi bünyeni canim zayıflama takimindaki arkadaslar demisti birgun yemediklerini ye ise yariyo demislerdiİçimi dökeyim kızlar ev zaten çok kalabalık birde ben kilo veremiyorum çok ama çok yıprandım gerçekten bıktım aylardır gram kaçamak yapmadım sürekli dikkat etmeme rağmen tartı hiç oynamıyor ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim yerimde bir başkası olsa şu an incecik olmuştu ben yerimde saymaktan bunaldım ne yapacağımı bilemez haldeyim![]()
Sağol canim yürüyüşe gidiyorum kizlarAfiyet olsun canım
Yaa birde başka tartida tartıl sana bozuk olmasın o. Vallahi o konuda takdir ediyorum seni canim gerçekten iradelisin. Dr demiş ya düzene giriyor diye. Biraz daha sabır et birden gider büyük ihtimalle. Haftada 2 3 bile gider başta.
Sasirt bi bünyeni canim zayıflama takimindaki arkadaslar demisti birgun yemediklerini ye ise yariyo demislerdi
Bir çare lazım bu işe... kendini bunaltma. Elbet gidecek önemli olan senin Azmin.Ah kızlar 5.5 aydır 106 kilonun altına inemedim yıprandım çok ama çok
EveeettttYarın tartı günü![]()
Torunmu daha tatlı evlat mi.
İçimi dökeyim kızlar ev zaten çok kalabalık birde ben kilo veremiyorum çok ama çok yıprandım gerçekten bıktım aylardır gram kaçamak yapmadım sürekli dikkat etmeme rağmen tartı hiç oynamıyor ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim yerimde bir başkası olsa şu an incecik olmuştu ben yerimde saymaktan bunaldım ne yapacağımı bilemez haldeyim![]()