Karatay Günlüğüm

Günaydın canım kaçamak yok mis gibi kahvaltı yaptım menemen roka peynir zeytin ceviz çay birazdan nevresim değiştirecem yürüyüşe gidecez eşimle muhtemelen sen napiyosun
Bende evi temizledim bugün spor yok. Hafta içi inşallah. Baş Ağrısı çekiyorum sürekli bir çözüm bulmam lazım geçmiyor hiç. Stresten galiba.

Bende menumu vereyim akşam yemeğe davetliyiz giremem belki

Sabah 10.30 gibi
2 has yumurta salatalik domates 2 dil ekmek le tost çay

Saat 12.30
Sütlü kahve 2 gün kurusu

Saat 15.00 1 elma

Saat 16 gibi 1 tabak kabak

19.00 gibi
3 içli köfte ceviz kadar
Salata ayran

Su 3 e tamamlarim spor yok

İçimi dökeyim kızlar ev zaten çok kalabalık birde ben kilo veremiyorum çok ama çok yıprandım gerçekten bıktım aylardır gram kaçamak yapmadım sürekli dikkat etmeme rağmen tartı hiç oynamıyor ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim yerimde bir başkası olsa şu an incecik olmuştu ben yerimde saymaktan bunaldım ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK42::KK42::KK42:

İçimi dökeyim kızlar ev zaten çok kalabalık birde ben kilo veremiyorum çok ama çok yıprandım gerçekten bıktım aylardır gram kaçamak yapmadım sürekli dikkat etmeme rağmen tartı hiç oynamıyor ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim yerimde bir başkası olsa şu an incecik olmuştu ben yerimde saymaktan bunaldım ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK42::KK42::KK42:
Yaa birde başka tartida tartıl sana bozuk olmasın o. Vallahi o konuda takdir ediyorum seni canim gerçekten iradelisin. Dr demiş ya düzene giriyor diye. Biraz daha sabır et birden gider büyük ihtimalle. Haftada 2 3 bile gider başta.

Sasirt bi bünyeni canim zayıflama takimindaki arkadaslar demisti birgun yemediklerini ye ise yariyo demislerdi

Yaa birde başka tartida tartıl sana bozuk olmasın o. Vallahi o konuda takdir ediyorum seni canim gerçekten iradelisin. Dr demiş ya düzene giriyor diye. Biraz daha sabır et birden gider büyük ihtimalle. Haftada 2 3 bile gider başta.

Sasirt bi bünyeni canim zayıflama takimindaki arkadaslar demisti birgun yemediklerini ye ise yariyo demislerdi

Ah kızlar 5.5 aydır 106 kilonun altına inemedim yıprandım çok ama çok

Menü
Sabah saat 11
Menemen zeytin peynir ceviz roka çay
Ara saat 3
Sütlü kahve iki hurma
Akşam saat 6
Balıklı salata
Çay
Spor 1 saat yürüyüş
Yarın torunum gelmiyomus sabah spor yaparım inşallah
Süt çıkardım buzluktan yoğurt ve sütlaç yaparım yarın yemek daha bisey bulamadim patates köfte olur belki köftem hazır buzlukta

Kızlar yarın tartı sonuclarimiz inşallah iyi olur...ama sonuç ne olursa olsun bu hafta asilalim. Ben diğer pazartesi günü ne kadar ki menumu liste yaptım. Hayattaki olumsuzluklara takilirsak kendimizi unutucaz. Artık 6 li rakamları görmek istiyorum ben. Özellikle son bir kaç günüm kacamaksiz ve sporumu yaparak geçti. Esimde destek oluyor sağolsun. İnşallah hersey gonlumuzce olur kızlar yaa emegimiz boşa çıkmasın asilalim

Günaydınlar,

Geçen çarşamba 66,7
Bu sabah yine 66,7

tatlı bağımlısı olan ben Ctesi az şekerli zerde yedim. Pazar da tatlı krizimi geçirmek adına tahin pekmez ceviz (pekmezi çok az tahini fazla) karıştırıp yedim.
haftaya 0 (sıfır) kilo vererek başladım. İnşallah bu hafta daha iyi gider.

Günaydın kızlar. hayırlı kandiller.
Torunmu daha tatlı evlat mi.

ben anneme gidince kapıdan Metehanımı kapıyorlar bana ne hoş geldin ne bir şey diyorlar :D
hani bebek de değil 5 yaşında oldu sıpam :D beni de severler ama ona aşıklar. kuzumda onlara aşık

cnm bence profesyonel destek almalısın. bak ben 8. takımdayım. orda kaptanımız diyetisyenle 117 den 86 lara inmişti.
belki karatay artık sana uymuyor. her şeye para veriyoruz bir de kendin için kıy gitsin. alanında en iyisine git bence.
çünkü bıraksan daha mutsuz olacaksın. ama 5,5 aydır yerinde saymak da zor.
belki sana faydalı yağlar gelmiyordur. laf aramızda kardeşim dr. karataya ateş püskürüyor. hocaları da öyleymiş. insanları sağlıksız hayata sürüklüyor onun yüzünden anomali bebekler arttı diyorlarmış ki bunlar Türkiye'nin en iyi hocaları.

Back