Karatay Günlüğüm

Günaydın kızlar. hayırlı kandiller.

ben anneme gidince kapıdan Metehanımı kapıyorlar bana ne hoş geldin ne bir şey diyorlar :KK70:
hani bebek de değil 5 yaşında oldu sıpam :KK70: beni de severler ama ona aşıklar. kuzumda onlara aşık

cnm bence profesyonel destek almalısın. bak ben 8. takımdayım. orda kaptanımız diyetisyenle 117 den 86 lara inmişti.
belki karatay artık sana uymuyor. her şeye para veriyoruz bir de kendin için kıy gitsin. alanında en iyisine git bence.
çünkü bıraksan daha mutsuz olacaksın. ama 5,5 aydır yerinde saymak da zor.
belki sana faydalı yağlar gelmiyordur. laf aramızda kardeşim dr. karataya ateş püskürüyor. hocaları da öyleymiş. insanları sağlıksız hayata sürüklüyor onun yüzünden anomali bebekler arttı diyorlarmış ki bunlar Türkiye'nin en iyi hocaları.
:KK68:

Günaydın kızlar. hayırlı kandiller.

ben anneme gidince kapıdan Metehanımı kapıyorlar bana ne hoş geldin ne bir şey diyorlar :KK70:
hani bebek de değil 5 yaşında oldu sıpam :KK70: beni de severler ama ona aşıklar. kuzumda onlara aşık

cnm bence profesyonel destek almalısın. bak ben 8. takımdayım. orda kaptanımız diyetisyenle 117 den 86 lara inmişti.
belki karatay artık sana uymuyor. her şeye para veriyoruz bir de kendin için kıy gitsin. alanında en iyisine git bence.
çünkü bıraksan daha mutsuz olacaksın. ama 5,5 aydır yerinde saymak da zor.
belki sana faydalı yağlar gelmiyordur. laf aramızda kardeşim dr. karataya ateş püskürüyor. hocaları da öyleymiş. insanları sağlıksız hayata sürüklüyor onun yüzünden anomali bebekler arttı diyorlarmış ki bunlar Türkiye'nin en iyi hocaları.
Diyetisyenler direk dahiliyeye sevk ediyor canım kaldım arada

Napiyorsunuz kızlar. Ben yürüyüş yapıyorum. Bugün de pirasa yapıcam sebze iyi geliyor bana. Hadi kızlar bu hafta asilalim birlikte. Program li gidelim bakalım nolcak. Ben arti da ciksaydim aynı motivasyon la başlıcaktim. Söz verdim. Bırakmak yok inşallah.

Napiyorsunuz kızlar. Ben yürüyüş yapıyorum. Bugün de pirasa yapıcam sebze iyi geliyor bana. Hadi kızlar bu hafta asilalim birlikte. Program li gidelim bakalım nolcak. Ben arti da ciksaydim aynı motivasyon la başlıcaktim. Söz verdim. Bırakmak yok inşallah.
Aynen bende bırakmayacam bu hafta daha düzenli olacak inşallah pırasayı severim bende afiyet olsun 5 kiloluk taze süt vardı buzlukta çıkardım bi kısmı yoğurt bi kısmı sütlaç olacak kismetse

Aynen bende bırakmayacam bu hafta daha düzenli olacak inşallah pırasayı severim bende afiyet olsun 5 kiloluk taze süt vardı buzlukta çıkardım bi kısmı yoğurt bi kısmı sütlaç olacak kismetse
Hamarat kadinsin :21: kolay gelsin sana da canımm :KK36: inşallah 2 hafta ya 6 li rakamlara kavuşur uz.

Kahvaltım

-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç ceviz
-15 adet zeytin
-2 yaprak marul
-1 havuç
-1 tatlı kaşığı tereyağı
-Yeşilliklerin üzerine zeytinyağı

*Peynirim kalmamış iş yerinde. :(

Akşam için menü fikrim yok. Et çıkardım buzluktan, taze fasulyeyle onu düdüklüde pişirebilirim (kocam yemez ama ona da bi şey uydururum artık.)

Diyetisyenler direk dahiliyeye sevk ediyor canım kaldım arada

1. Sonundaoldu :69.2/68.2/1/hdf 63

2.fındıkfaresi123:73,6/73,2/hdf 65

3.asya_01:71,2/70.5/0.7/hedef 65

4. CKbeautyandsheer : 66,7/66,7/0/hdf 55

5. Gulbe şeker : 106.7/108/1.3/ hdf 99

cnm senin diyetinin karşılığı bu olmamalı kesinlikle. o yüzden sen önce dahiliyeye git devlet hastanesinde. sonuçlarını da al özelde diyetisyene git. hafta da bir falan kontrole günü yapıyor sanırım o süreçte her şey çıkar ortaya. yeter ki pes etme.

tabi cnm bırakmak yok tam gaz devam. ben de mesai bitsin diye bekliyorum. çok acıktım. bir elma yemiştim bir elma daha yesem mi diye bekliyorum :D

Kahvaltım

-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç ceviz
-15 adet zeytin
-2 yaprak marul
-1 havuç
-1 tatlı kaşığı tereyağı
-Yeşilliklerin üzerine zeytinyağı

*Peynirim kalmamış iş yerinde. :KK43:

Akşam için menü fikrim yok. Et çıkardım buzluktan, taze fasulyeyle onu düdüklüde pişirebilirim (kocam yemez ama ona da bi şey uydururum artık.)

ahh bu erkekler. eşimde pırasa yemez, ıspanak yemez, karnabahar yemez, fasuye yemez..
böyle de olmaz ki yani. ha yine yapıyorum ama ya o olmayınca ya iki çeşit. ben de tavuklu fırın yemeyi yapacağım kısmetse

bugünkü menüm

sabah
2 kaşık kadar lor peyniri
1 kaşık yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kase mercimek çorbası

ara
elma