- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi hafta sonraya tartilirsun sorun degilPazardan memlekete gidecegiz orda baskul bulabilir miyim bilmiyorum ben bu pazar tartilsam olur mu diger saliya da eve donmus oluruz insaallah
Bu hafta veliler cocuklari okumaya gecti diye hergun ikram hazirlayip getirdi tabii bana da ikram ettiler ama sirf leptin bozulmasin diye agzima bile surmedim bugun de bi arkadas pide yaptirmis. Karbonhidrat diye cok yiyemedim.yediklerim de beni yedi zaten
Aynen ole bendede oldu o durum.canan karatay diyor ya sekerin morfinden farki yoktur diye kesinlikle katiliyorun cunku insanin ustune bi agirlik cokuyorBu hafta veliler cocuklari okumaya gecti diye hergun ikram hazirlayip getirdi tabii bana da ikram ettiler ama sirf leptin bozulmasin diye agzima bile surmedim bugun de bi arkadas pide yaptirmis. Karbonhidrat diye cok yiyemedim.yediklerim de beni yedi zaten
Neden sinirleniyorsun.aferinn sanaBitti diyet falan kalmadı çok pis bozdum bu gün. Sinirimden tatlıya saldırdım. 1 büyük paket tutku yedim. Ispanaklı börek ve muz yedim. Sinirim geçti mi yooo aksine bi de bunları yediğime sinirlendim.
Neden boyle yapiyorsun. Ozaman ben de yazmayim.rahatsiz oldugun bir durum mu vartuanairem ben tartıyı kaldırdım. Sadece her ayın son günü tartılacağım. Bu durumda listeden çıkarabilirsin istersen.
Neden boyle yapiyorsun. Ozaman ben de yazmayim.rahatsiz oldugun bir durum mu var
Sen nasil kendini rahat hissediyorsann bana uyarHayır canım sadece tartılmak istemiyorum. Kiloyu düşünmeden sadece sağlıklı yaşam olarak devam etmek istiyorum. Çünkü salıdan beri kilo almış olmak çok moralimi bozdu. Tartılmadan devam etmemde sakınca olursa listeden çıkabilirim dedim. Sen gerek yok çıkmana devam et dersen sorun yok zaten. Genel olarak herşeyi kafayı takan pireyi deve yapan huyum var. Napayım çok rahatsızım ama değiştiremiyorum bu huyumu. Bu sebeple her ayın son günü tartılmak istiyorum sadece. Kiloyu böylelikle ikinci plana atabilirim gibi geliyor.
Evet öğretmenimmesleginiz öğretmenlik mi?
Teşekkür ederimSen nasil kendini rahat hissediyorsann bana uyar