- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Canim benim canim benimEvet öğretmenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim canim benimEvet öğretmenim
Afiyet bol leptin olsunKaçamaksız 11. Gün
Sabah
Yeşil soğanlı peynirli omlet
Zeytin
Yer fıstığı
1 havuç
Yarım bardak süt
1 küçük elma
Akşam
Domates çorbası
Saç kavurma
Salata
Sütlü kahve
Kacamaksiz oldugu surece sorun yk.sonucta gecici. Bir durum.Kızım gece 2:45 de uyudu çok Yorgun'um ancak yazabildim misafirlerim de var kaçamak yapmak istemiyorum sporda yapamıyorum
Gunaydin canimBu arada gunaydin kizlar
Evet cok dogru soyluyorsun bende onu soylemek istiyorum.uzuldum acikcasi.aslinda amacimizin disina mi ciktik?.bizim.amacimiz saglikli yasamak degilmi?.inanin hic spor yapmayip.kilo verende var.ama biz sporu neden yapiyoruz.;A Anka canim bosver dedigin gibi kilo ikinci planda maksat saglikli yasamak. Bak bu basliga gelmeden once 1 kupa caya 5 6 seker atardim hergun 6 kupa ve aksam normal cay bardagi ile cay icen ben gunun sonunda 45 50 adet kup seker tuketiyordum. Zaten ekmeksiz yemek olmazdi benim icin ama cok hareketli oldugum icin kilom fazla degildi fakat surekli bas agrisi depresif haller gecmezdi. Simdi gozumun onu acilmis gibi. Hele bir de sporla birlikte kendimi cok dinc hissediyorum. Bunun yanin sira kilo kaybi olmasi da guzel ama olmasa da maksat kaliteli yasamak. Sen hic uzme kendini hele kilo icin hic yipratma. Cocuklarina kendine lazimsin sen.
Iste boyle sampiyon. Sahalarda gormek istedigimiz hareketler bunlar:)Bu arada sabah kaktım 1 mil leslie yaptım. Akşam da 3 mil yaparım.
Şimdi klasik Karatay kahvaltısı hazırladım yanında büyük bir kupa ıhlamurla. Dün hiç olmamış gibi devam
Hatayi kendimde goruyorum cunku etkisel olarak acaba kendini cok mu baski altinda hissediyor..... diye dusunmedim degil.Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için. Kilo benim çok kafama taktığım bişey aslında bunu kafamdan çıkarmam lazım. 61 kiloyken diyetisyene gitmiştim de herkes benim uzun suredir gelip zayıfladığımı sanmıştı
Kafama taktıkça daha çok aldım sanki. O yüzden tartıyı görmezsem aklıma gelmez gibi geliyor. Bakacağız artık. tuanairem sen neden üzülüyorsun canım. Bu tamamen benimle alakalı. İnan sen olmasan belki bu kadar bile devam etmezdim. Desteğin çooooookkkk büyük
aynen oleIste boyle sampiyon. Sahalarda gormek istedigimiz hareketler bunlar:)
Oh be beni rahatlattin ya.iste bu yaaBu arada sabah kaktım 1 mil leslie yaptım. Akşam da 3 mil yaparım.
Şimdi klasik Karatay kahvaltısı hazırladım yanında büyük bir kupa ıhlamurla. Dün hiç olmamış gibi devam
Kesinlikle değil canımm. Bu tamamen benimle alakalı. Sen sadece motivasyonumu artırıp cesaret veriyorsun.Hatayi kendimde goruyorum cunku etkisel olarak acaba kendini cok mu baski altinda hissediyor..... diye dusunmedim degil.
Umarim ayda bir olmaz