- 24 Ekim 2016
- 611
- 509
Gün aşırı yapmak lazım. Bir gün yapıp bir gün dinlenmeliAslında spor yaparken haftada bir gün dinlenme günü yapın diyorlar. Ben de cumartesileri dinlenme günü yapayım.. Genelde cumartesi ya misafir geliyor ya ben gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün aşırı yapmak lazım. Bir gün yapıp bir gün dinlenmeliAslında spor yaparken haftada bir gün dinlenme günü yapın diyorlar. Ben de cumartesileri dinlenme günü yapayım.. Genelde cumartesi ya misafir geliyor ya ben gidiyorum.
Ben spor yapacak takaat bulamıyorum ben de kızımın peşindeyim tüm gün .cocuklar cok hareketli.Allah acılarını göstermesin.Ben her gün ip atlıyorum en az 100 tane kızım bırakmıyor beni spor koşturuyoruz evde
Amin ama benim 20 kilo kadar vereceğim o yüzden spor şart sarkma olur diye korkuyorum 1.71 boyumBen spor yapacak takaat bulamıyorum ben de kızımın peşindeyim tüm gün .cocuklar cok hareketli.Allah acılarını göstermesin.
Yememeye gayret et yine.yilmadan devamİyi akşamlar yoğundum yazamadım ama geçmişi okudum kızlar. Aynen Devam ediyorum ben de .. kaçamak çok küçük oldu bir kck parça bitter çikolata Gibi.evdekiler çok yiyor napim.bakalim salı günü sonucu göreceğim....
Birazda kendine zaman ayirman gerekli.sen saglikli olki evdeki sistemde tikir tikir islesinBen spor yapacak takaat bulamıyorum ben de kızımın peşindeyim tüm gün .cocuklar cok hareketli.Allah acılarını göstermesin.
Canimsin yaa.yarina telafini yaparsin kaldi iki gunEvdeki islerden dolayi ancak simdi yatabilecegim yani gece leptini gitti. Neyse en azindan ev toplayarak kalori yaktim
Kesinlikle bebegim sana katiliyorum..Amin ama benim 20 kilo kadar vereceğim o yüzden spor şart sarkma olur diye korkuyorum 1.71 boyum
Soyle bakalim sporunu yaptinmi sayin izleyiciGün aşırı yapmak lazım. Bir gün yapıp bir gün dinlenmeli
Canim benim bugin gercektwn senin zorunlulugun vardi.yani.kimse senden biaey bekleyemez.allah yardimcin olsun.ins bugun uyuyabilirsintuanairem bu gün hem halsizdim hem misafir geldi spor yapamadım zincirim kırıldı
200-250 yapmaya basla.100 cok az.10, dkni almaz.depolanmis yaglar en cok basen ve bacaklarda toplanir oyuzdenBen her gün ip atlıyorum en az 100 tane kızım bırakmıyor beni spor koşturuyoruz evde
Gunaydin canim afiyet bolleptin olsunSabahki menu
Dunkunun aynisi :))
Tereyagli sutlu kahve iciyorum simdi de