- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Uyumadon yeterince ondandir canim ya.allah yardimcin olsunBenim hiç iştahım yok yiyemeyeceğim. Başım ağrıyor çok fena ilaç aldım mecbur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumadon yeterince ondandir canim ya.allah yardimcin olsunBenim hiç iştahım yok yiyemeyeceğim. Başım ağrıyor çok fena ilaç aldım mecbur.
Evet uyumadım bi de misafir ağırlayınca yoruldum baya... İnşallah bu gece uyur kızım da dinlenirim.Uyumadon yeterince ondandir canim ya.allah yardimcin olsun
İns canimEvet uyumadım bi de misafir ağırlayınca yoruldum baya... İnşallah bu gece uyur kızım da dinlenirim.
Aman ole mal gibi karilar var bakiyorsun.ne senden guzel nede senden kariyerli ama veriyorlar.tiril tirilde giyinip bide caka satiyorlar.tuanairem sen olmasan var ya kesinlikle birakirdim. Ama oyle guzel motive ediyorsun ki senin icin bile birakmayacagim. Aksamki menu
Az yogurt az ceviz bir bardak sut bir bardak sutlu kahve
Ne zor yaa saol ama kahvaltıda doymak güzelSabah bi tane mevsim.meyvesi yiyebilorsin
BravoKaçamaksız 5. Gün
Sabah menüm
3 tane kırmızı mercimek krep
Peynir zeytin
Yeşil soğan
1 tane tereyağ lı yumurta( krep içinde de olduğu için 1 tane)
Sütlü kahve
Fındık
Yarım portakal
Yarım elma
Ara maden suyu
Akşam
Kuru patlıcan yemeği 2 tabak
Büyük salata
Sütlü kahve
4-6 fındık
Akşam yemek yemedin mituanairem sen olmasan var ya kesinlikle birakirdim. Ama oyle guzel motive ediyorsun ki senin icin bile birakmayacagim. Aksamki menu
Az yogurt az ceviz bir bardak sut bir bardak sutlu kahve
Onemli deil bende daha yapmadim.yarin dunu telafi etmeliyimtuanairem bu gün hem halsizdim hem misafir geldi spor yapamadım zincirim kırıldı
Aslında spor yaparken haftada bir gün dinlenme günü yapın diyorlar. Ben de cumartesileri dinlenme günü yapayım.. Genelde cumartesi ya misafir geliyor ya ben gidiyorum.Onemli deil bende daha yapmadim.yarin dunu telafi etmeliyim
Merhaba meyve hem bu kadar çok tüketmiyoruz hem de saati çok yanlış. Siz çok yakın aralıklarla yiyorsunuz.herturlu meyve suyu da yasak..İnternete n isterseniz araştırın örnek ögün listeleri fln var yasakları da okuyup inceleyebilirsiniz...