- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ne yiyim bi akıl verir misin az yemek yesem bile ekmeksi doyamayınca tutmuyor kı doymak istiyorum birkaç saatZaten gun boyu atistirdigin icin acikman ve zorlanman cok normal
Biz iki ogun veya bilemedin.2,5 besleniyoruz.lostene baktigimda surekli insulini salgilatiyorsun
Seker yok bizde sade icmelisin kahveni
Trilece yemisin.yuvarlak tatli etimek var.listende.
Eger ki uygulamaya baslicam diyorsan devam edelim.ama bu sekilde listeni devam ettireceksen kusura bakmayin ama.bizim beslenme tarzimiza uymuyorsunuz
67 yim 3.700 versem yeterBu çok sağlıksız bir menü. Sanırım siz sadece 18 günde iddia kazanmaya çalışacaksınız. Karatay'a uyamayacaksanız çok fazla şok diyet konusu var onlar daha çok yardımcı olur size. Ama yağ değil kas kaybı olur bu şekilde. Zaten Karatay kitabını okuyup şekeri tamamen hayatınızdan çıkarsanız bence 3 kilo rahatlıkla verirdiniz. Tam olarak kaç kilosun
İlk once kahvaltini paylas.ilk sayfalarda kahvaltida neler oldugu yaziyir.ekmek yerineO zaman ne yiyim bi akıl verir misin az yemek yesem bile ekmeksi doyamayınca tutmuyor kı doymak istiyorum birkaç saat
2 ogun veya erken yediysen emziriyosan calisan bi bayansan 2,5 ogun yiyebiliyorsunYani ben karatayı gerçekten algılayamıyorum sınırsız dedikleri seyler tüm gün mü sınırsız bana şöyle örnek verir misin karataya göre bi günlük neler yemeliyim ve saat kaçta
Emzirme çayı ne canım... Ben de emziriyorum da merak ettim.Merhaba arkadaşlar
Başlangıç kilo : 78.9
Sabah kahvaltım.
1 yumurta
12 zeytin
Süzme peynir
1 havuç
1 biber
Bir bardak ceviz
Emzirme çayı
3.5 lt su inşallah icerim
Hummana olabilir bende içmiştimEmzirme çayı ne canım... Ben de emziriyorum da merak ettim.
Biber yemiyoruz mevsimi deilMerhaba arkadaşlar
Başlangıç kilo : 78.9
Sabah kahvaltım.
1 yumurta
12 zeytin
Süzme peynir
1 havuç
1 biber
Bir bardak ceviz
Emzirme çayı
3.5 lt su inşallah icerim
Tarifinide yazalim belki arkadaslarda yapmak ister.Eki Görüntüle 1939250 Kızlar sabah mercimek krep yaptım enfes oldu çok doyurucu arkadaşlar ve leziz çok dolu kalktım kahvaltıdan
1Emzirme çayı ne canım... Ben de emziriyorum da merak ettim.
Emzirme çayı ne canım... Ben de emziriyorum da merak ettim.
Kimyonlu rezene çayı canım. Bide still-tea çayı humanaEmzirme çayı ne canım... Ben de emziriyorum da merak ettim.
Normalde 2 yiyorum ama evde kalmamisBiber yemiyoruz mevsimi deil
Yumurtanizi arttiriniz 2-3 olabilir
Afiyet bol leptin olsun
Tamam yapalim gec bile kaldikDeğişik yemek tariflerini de paylaşalım. Güzel olur.