- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
canım benim ilk yapacağın sey kan ve idrar tahlilini yaptırman olacak..yukarda zaten hangi tetkiklerin yapılacağını paylaştım.bu senin sağlığın için ..sağlığına 1 saat ayıracaksın..Canım bu kullandıkların
ın markasını yazar mısın rica etsem. Ben de alayım. Emzirirken kullanılır sanırım değil mi?
emzirdiğini söylemişin bende emziriyorum..bu takviyeleri her zaman alabilirsin.ben takviyeleri eczaneden alıyorum. dışardan oldukça uyguna geliyor.izmirden (izmir bulvar eczanesi)getirtiyorum.bize uygun fiyata veriyorlar.istersen numarasını verebilirim.
d vit ve b12 tahlillerini yaptırdığında eğerki d vit ve b12 eksik çıkıyorsa d vit ve b 12 ampulu kullanacaksın
omega 3 yanı saf balık yağı günde 3 defa sabah kahvaltısı sonrası +Q10 COENZİM günde 1 tane+k2 vitamini alıyorum buda fazla d vitaminin kemiklerde depolanmasını sağlamak amacıyla alıyorum
omega 3 olarak ocean plus alıyorum
k2 vitamini de ocean markası
Q10 coenzim OMEPA markası
ben bunların toplamına 107 tl veriyorum.ilaca verecegime bunlara veriyorum.canan karatay ın önerdiği bu.youtube dan netten araştırabilirsiniz,çünkü ben çok araştırdım.bunları burda paylaşmak sağlıklı beslenmek adına bu konuyu açtım