- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Aaa size sormamistim o soruyuYeterli oldugumu dusunyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa size sormamistim o soruyuYeterli oldugumu dusunyorum.
Karatay'da aç kalmak diye bir şey kesinlikle yok. yanlış bilgi almışsınızSahibim gibi ama heryerde farklı geçio Karatay bana basit karatayı anlatır mısın çok açım.
Teşekkürler sağolasın hayat ne zor yaaa hihiKaratay'da aç kalmak diye bir şey kesinlikle yok. yanlış bilgi almışsınız
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..
Karatay Diyeti ile ilgili kitapları okumanızı tavsiye ederim…
Bu konunun mesajlarını baştan sona okursanız da bilgi edinirsiniz. yukarıdaki bilgileri de şurdan aldım :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iyoruz-ve-hastaliklardan-kurtuluyoruz.659891/
Afiywt bol.lepton.olsunSabahki menu ise
Biraz ceviz
Iki yumurta
Biraz kasar
Havuc ve maydonoz
10 zeytin
Madem balik vardi kola yerine soda sekerli istediyse canin zaten helva yeme hakkin varr 2kibrit kutusu kadarGunaydin kizlar. Aksamki menu firinda balik salata am bir bardak kola kacamak yaptim
Kaçamaksız 4. Gün biter
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşil soğan
Antep fıstığı
Sütlü kahve
Çok küçük muz
Akşam
Mercimek çorbası
Döner ile İskender arası birşey
1.5 adet çiğ köfte ayran
Bilmiyordum helvayiMadem balik vardi kola yerine soda sekerli istediyse canin zaten helva yeme hakkin varr 2kibrit kutusu kadar
Yaaaaa.iki kibrit kitusu kadar helva yiyebiliyorsun.helvanin icerigi glikoz sekersiz olacakBilmiyordum helvayi
Zaten gun boyu atistirdigin icin acikman ve zorlanman cok normal
Sekeri cikar bak hic zorlanmadigini goreceksin
Canim benim allah yardimcin olsun allah sana guc kuvvet nasip etsin. Uykusuzluk cok zor.anliyorum.seniBen felaket bir gece geçirdim uyumadım henüz... Kızım çok sinirliydi sabaha kadar ayağımda salladım..bacaklarım kas yapmıştır herhalde baya... hala sallıyorum inşallah uyuyacağız. Bebek acıkmadan uyusaydı iyiydi...