- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Denedim evet aslinda dedim limon yerine portakalkabuguunu koyim dedim.cok hos bisey cikti .tavsiye ederimMutlaka yapacağım bunu. süper fikir! siz kendiniz mi düşündünüz bu tarifi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim evet aslinda dedim limon yerine portakalkabuguunu koyim dedim.cok hos bisey cikti .tavsiye ederimMutlaka yapacağım bunu. süper fikir! siz kendiniz mi düşündünüz bu tarifi?
Portakal yerine limon da olur yani. Ben meyve sevmiyorum o yüzden hiç çekici gelmemişti bana ama limonla olursa onu severimDenedim evet aslinda dedim limon yerine portakalkabuguunu koyim dedim.cok hos bisey cikti .tavsiye ederim
Yeşil mercimeği 2 saat sıcak suda bekletip az suyla haşladim. Bol yeşillik doğrayıp limon zeytinyağı ile harmanladim. yanında unsuz yayla çorbasıAksam menunuz ne kizlar
Afiyet olsun canim bol leptinlerYeşil mercimeği 2 saat sıcak suda bekletip az suyla haşladim. Bol yeşillik doğrayıp limon zeytinyağı ile harmanladim. yanında unsuz yayla çorbası
Size de afiyet olsun efenimAksam menum
Zeytinyagli kereviz
Kasarli domates corbasi
Yogurtlu pancar salatasi
Mevsim salatasi
Siz Karatay beslenme sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz acabaBen de çok açım bildircem menümü yatmadan biraz doyabilseydim
Sahibim gibi ama heryerde farklı geçio Karatay bana basit karatayı anlatır mısın çok açım.Siz Karatay beslenme sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz acaba
Siz Karatay beslenme sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz acaba
Sahibim gibi ama heryerde farklı geçio Karatay bana basit karatayı anlatır mısın çok açım.
Siz Karatay beslenme sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz acaba
Basit karatay diye bisey yok.ozetle karatayi anlat deseniz oda ayriSahibim gibi ama heryerde farklı geçio Karatay bana basit karatayı anlatır mısın çok açım.
1 haftada 700 gr verince imkansız geldi. Olmazsa hayal kırıklığı olmasın