- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hu hu nerdesiniz kızlar
İnşallah canımKızlar iki gündür bi acayip geçiyo nedense dikkatte edemedim açıkçası pek fazla vakitte olmuyor ama bugün tekrar toparlayarak başladım şu 75 e bi inseydim çok mutlu olucam sizden ne haber şimdi ben gidip hazır evde kimse kalnamisken spor yapayım görüşürüz bugün inş menumude yazıcam
Geçmiş olsun canımm bizimki de isal olmuş uyumadı daBugün yoğun geçiyor canım bıdık hasta huysuz
Ben de gece spor yapıyorum iyi oluyor
İnşallah canım
vazgeçme sakın menü yazman ve sık sık girmen çok önemli motive olman için
Çok geçmiş olsun gülbe ishal zorGeçmiş olsun canımm bizimki de isal olmuş uyumadı da
Süpersin canımLeslie 3 mil yaptım özlemişim çok iyi geldi
İyi geceler
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyo sanki keşke ben hasta olsam diyorum ozaman sık giremiyorum köyde tel fazla çekmiyor pencere kenarı falan çeken yer arıyorum o yüzden inş evime gidersem daha aktif olurumBugün yoğun geçiyor canım bıdık hasta huysuz
Ben de gece spor yapıyorum iyi oluyor
İnşallah canım
vazgeçme sakın menü yazman ve sık sık girmen çok önemli motive olman için
sanada geçmiş olsun canım bebise muz ver bol bolGeçmiş olsun canımm bizimki de isal olmuş uyumadı da
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyo sanki keşke ben hasta olsam diyorum ozaman sık giremiyorum köyde tel fazla çekmiyor pencere kenarı falan çeken yer arıyorum o yüzden inş evime gidersem daha aktif olurum
Dünkü menum
Sabah 8:00
Peynir domates salatalık biber Menemen
Öğle 13:30
2incik salata yogurt
Aksam güya yemeyecektim ama 2avuc kayısı çekirdeği 2avuc ve iki lokma gözleme
Süpersin canım
Evet canım eksideyimYarın tartın var ekside misin gülbe senin yedili rakamlara inmeni dört gözle bekliyorum
Ben Leslie 3 fast mil var onu yapıyorum gayet iyi
Gülbe tartı sonucun belli miBen Leslie 3 fast mil var onu yapıyorum gayet iyi
-800 canım geçen haftaya göre 82 kiloyumGülbe tartı sonucun belli mi