- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım inşGünaydın kızlar bol leptinli bir gün olur hepimiz için umarım Eki Görüntüle 2027576
Hiç iyi değilim evliligim o kadar kötü ki beslenme yi düşünmüyorum bile.napicam bilmiyorum cirpindikca batiyorum
Canim cok özel değilse problem nedir merak ettim bazen farklı bir bakış açısı hayatı degisyirebiliyor bende evliliğin cocuklarimda çok değişik şeyler yaşadım ozaman 9. Takımdaki arkadaşlarım destek oldular farklı bi bakış açısı sundular kaldirmam göğüs germem daha kolaylasti eğer istersen tabiHiç iyi değilim evliligim o kadar kötü ki beslenme yi düşünmüyorum bile.napicam bilmiyorum cirpindikca batiyorum
Nesi hoşuna gitmedi canım. Oraya yazmadıktan sonra bana bi fayda veya zararı yok. Ama başka topikte bu şekilde yazman ne kadar doğrumBu iyi haber daha çok girersin
Sen hedefini küçük tutmadın mı 79 son kararın mı canım
Artık 12. Takıma bakmayacağım senin ve anka için bakıyordum ama muhabbetleri hoşuma gitmedi
Pazartesi bizim tartıya da katılırsın umarım
Evetevet tabi yazarım şuan tel sıkıntılı bilgisayar a geçince yazarım size.Canim cok özel değilse problem nedir merak ettim bazen farklı bir bakış açısı hayatı degisyirebiliyor bende evliliğin cocuklarimda çok değişik şeyler yaşadım ozaman 9. Takımdaki arkadaşlarım destek oldular farklı bi bakış açısı sundular kaldirmam göğüs germem daha kolaylasti eğer istersen tabi
Canım ya neler oluyorHiç iyi değilim evliligim o kadar kötü ki beslenme yi düşünmüyorum bile.napicam bilmiyorum cirpindikca batiyorum
Nesi hoşuna gitmedi canım. Oraya yazmadıktan sonra bana bi fayda veya zararı yok. Ama başka topikte bu şekilde yazman ne kadar doğrum
Çok Yorgun'un kızlar nasıl hem de
Aynen ev işi yerleşme birde annemleri dışarı çıkardık biraz oda çok yorduTatil dönüşü ev işi mi yordu seni canım Rabbim başka dert vermesin beden yorgunluğu geçer
Ben bu gün detoksa çok uysmsdım kızım hasta ateşi var dişten sanırım
Ama genel olarak iyiydim
İkinci öğünü
et sote
Çorba ve
Mercimekli biberli yoğurt olarak yaptım
Akşam üzeri çay Fıstık zeytin
Bakalım yarın ne olacak durumum
F Fittek
@Gulbe seker
asya_01
MuMu85
tuanairem
Siz neler
Yediniz
Bugün kardio ve plates yapacağım
İyi geceler
Benim bugün çok iyi geçti denemez birazda moralim bozuktu spor da yapmadım dişimde ağrıyor bi taraftan inş yarına toparlanicam inş yarın tartımı var kızlarTatil dönüşü ev işi mi yordu seni canım Rabbim başka dert vermesin beden yorgunluğu geçer
Ama genel olarak iyiydim
İkinci öğünü
et sote
Çorba ve
F Fittek
@Gulbe seker
asya_01
MuMu85
tuanairem
Siz neler
Yediniz
İyi geceler
Aynen ev işi yerleşme birde annemleri dışarı çıkardık biraz oda çok yorduTatil dönüşü ev işi mi yordu seni canım Rabbim başka dert vermesin beden yorgunluğu geçer
Ama genel olarak iyiydim
İkinci öğünü
et sote
Çorba ve
F Fittek
@Gulbe seker
asya_01
MuMu85
tuanairem
Siz neler
Yediniz
İyi geceler
Evet canım yarın tartı günüBenim bugün çok iyi geçti denemez birazda moralim bozuktu spor da yapmadım dişimde ağrıyor bi taraftan inş yarına toparlanicam inş yarın tartımı var kızlar
Ben Karatay yapmayacağım artık o yüzden buraya bildirim yapmayacağım. Sizlere kolay gelsin.
Ben 82.5 geldim Cumartesi 82.2 idim canın